Startol a VI. HKK Tábor!

Információk és előzetes jelentkezés.

Aki jól ismert az tudja, hogy én világ életemben nagy táborozó voltam, legyen az erdei iskola vagy kézműves tábor, bármi jöhet. Aztán 2013-ban jött az ötlet, hogy milyen jó lenne egy olyan többnapos valami, ami azért mégsem Budapesten van, de köze van a HKK-hoz. Aztán ezen a nyáron összehoztuk az I. HKK tábort, amolyan felkészülési devjelleggel a Nemzeti bajnokságra. Családias létszámmal indult, mindössze tizenketten voltunk, de érthető is volt, hiszen sokak félve nézték, hogy mi sül ki belőle. Mi, akik ott voltunk már akkor tudtuk talán, hogy lesz folytatás, hiszen tényleg iszonyatosan jól éreztük magunkat. Nos, innen indult az egész, és igaz, hogy ez a történet csupán három éve kezdődött, mégis úgy érzem, hogy ez már a HKK történelem szerves része, és mindenki aki legalább egyszer eljött az tudja, hogy milyen a HKK tábor-érzés. Külön öröm számomra, hogy sok vidéki játékos is velünk tartott már, vagyis sokan gondolták úgy, hogy a távolság nem lehet akadálya egy igazán prémium hétvégének. Ráadásul idén még télen is lementünk Verőcére, ami szerintem egy hihetetlenül jól sikerült három nap volt megint, a brutális hideg és a minimál körülmények ellenére (még személyzet sem volt, annyira szezon előtt voltunk). A héten tudtam beszélni Verőcével, és bár a nyár közepén elég nagy a forgalom náluk szerencsére sikerült olyan hétvégi időpontot találni ahol még van szabad szálláshely.

Tervezett program:

 1. nap (július 8, péntek): pontos indulást azért nem írok egyelőre, mert nem tudom megmondani, hogy a szálláshelyet meddig kell pontosan átvenni (részletek későbbi cikkben!), valószínű, hogy a Nyugati-pályaudvarról indulunk majd a fél négy – fél öt sávban valamikor. Érkezés ennek megfelelően Verőcére a késő délutáni órákban, ahol van lehetőség bevásárolni, készleteket feltölteni, tehát nem kell minden kaját és „üdítőt” Budapestről (vagy vidékről) cipelni. Az első este már meleg vacsorával várnak minket, így külön erre nem kell készülni, persze van lehetőség pizzát rendelni, vagy gyrosozni. Az első este ismét APOKALIPSZIS MOST SEALED formátummal készülünk nektek, aki esetleg csak késő este ér majd le azt is meg tudjuk várni, a versenyt 10 óra magasságában kezdjük majd, természetesen a múltkori változatot fűszerezzük majd, de hogy mivel azt egyelőre nem árulnám el.
 1. nap (július 9, szombat): miután az apokalipszist túléltük és Bartit is megtaláltuk valahol a Morgó-patak partján egy kiadós reggeli és végtelen menzatea után egy különleges formátummal készülünk, ez pedig nem más, mint a TEAM DRAFT*. Tejóatyaúristenmiez!-gondolhatjátok, nos nagyon hasonló a team sealedhez, csak itt a kidraftolt lapokból kell majd közösen paklit építeni (arról, hogy pontosan mikor lehet koncepciókat megbeszélni, megmutatni a csapattársaknak a pickeket arról később). A pontos versenykiírásra még néhány hetet várnotok kell azonban. Az este a vacsorát mi magunk készítjük el szokás szerint bográcsban, valószínű most pincepörkölt lesz terítéken.

*ez a verseny lesz a HKK Blog hivatalos júliusi versenye a már jól megszokott díjazással, HSZ-el. Arról, hogy csak a versenyhez hogy lehet majd csatlakozni később írunk.

 1. nap (július 10, vasárnap): többen jeleztétek, hogy iszonyatosan húzós egy ilyen tábor versenynaptára, sokszor nincs idő sok olyan programra, amit amúgy szívesen tolnátok, pl egy jó közös kosár- vagy focimeccs, egy kicsivel több medencézés vagy túrázni (tudom, majd a tízedikben ettől függetlenül egy gyalogtúrát megterveztem nektek, kb 8-10 km, télen 3 óra alatt megtehető volt). Így a harmadik nap opcionális mini-versenyeket tartunk csak, természetesen ez is valamilyen sealed vagy draft lesz majd (az összes verseny booster-kínálatát később fedjük majd fel), aki nem szeretne kártyázni azt pedig várja majd a Csattogó-völgy számtalan kikapcsolódási lehetősége.

Jelentkezés és további részletek:

Helyszín: Verőce, Csattogó-völgy

A tábor időpontja: július 8-10, péntektől vasárnapig.

Részvételi díj: 15.000 forint, mely magában foglalja a szállást „kis faházakban” (ezek fürdő és mosdó nélküli, 4-6 fős szobák, a tábor területén természetesen van kulturált WC-zési és fürdési lehetőség a szállástól fél percre), az összes étkezést (érkezésünk napján már kapunk meleg vacsorát) és a versenyek nevezési díját.

Jelentkezési határidő: mivel opciós foglalást tettem ez azt jelenti, hogy május 2-ig tartják majd a helyeket fent nekünk, így május 1-ig kérek mindenkit, hogy aki szeretne jönni, az jelentkezzen az egyed.da@gmail.com e-mail címen, a 20/326-2558-as telefonszámon, vagy facebookon.

Remélem, hogy ti is annyira várjátok már, mint én, táborra fel!

Dév bácsi

8 thoughts on “Startol a VI. HKK Tábor!

 1. Egy jó tábornál csak kettő jobb! Srácok, amúgy minden kérdésre nagyon szívesen válaszolunk akár itt, akár e-mailen.

 2. Eddigi jelentkezők listája:

  1. Egyed Dávid
  2. Derék Zsombor
  3. Dolák Viktor
  4. Sziklai Krisztián
  5. Krahling Ákos
  6. Molnár Ferenc
  7. Makó Gergely
  8. Szabó Krisztián
  9. Ragó Norbert + Barbi
  11. Magosin Márk
  12. Dárday Gice
  13. Csető Zsolt
  14. Schmidt Edit
  15. Gergely Ferenc
  16. Hesz Gergő

 3. Srácok ne felejtsétek el, hogy már csupán 1 hét maradt jelentkezni a táborra! HÖRR HÖRR!

 4. Engem is felírhattok! Bár ütközik a rockmaratonnal, a vasárnapi fontosabb koncertekre így is odaérek Dunaújvárosba 🙂

 5. Visszajelzés: VI. HKK tábor infó UPDATE! | HKK Blog

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.