Szivárgás – Infók az új kiegészítő teszteléséről

Kreátor műhelye megnyitja kapuit!

Legutóbb két hónappal ezelőtt jelentkeztünk Szivárgás rovatunkkal, így éppen itt az ideje, hogy belepillantsunk kicsit az új kiegészítő munkálataiba – már csak azért is, mert most különösen aktuális.

Bizonyára már láttátok, hogy elindult a HKK Védnöki Program, melynek keretein belül lehetőség van örökbe fogadni HKK lapokat, így segítve azt, hogy még több kártya kapjon teljesen új illusztrációt. A támogatók kapni fognak egy listát a választható lapokról (ezeken a lapok neve, színe és típusa szerepel), ezáltal kapnak is majd némi képet a jövőben várható újdonságokról.

kreatorÉppen ezért úgy érzem éppen itt az ideje, hogy beszéljünk kicsit a kiegészítő átfogó koncepciójáról, témájáról, ami legalább annyira mulatságos, mint amennyire érdekes. A novemberi nagykiegre jelenleg Kreátor műhelye munkacímen hivatkozunk, ami egyébként – ha jól emlékszem – “kisfec” (Gergely Feri) ötlete volt, és telis-tele van különleges, meghökkentő lapokkal. A jó öreg Kreátor kísérletezett ugyanis bőszen, melynek eredményeként nem mindennapi varázstárgyak, mágiák, na meg persze mindenféle kreatúrák keletkeztek a műhelyben. A “leglátványosabb” darabok a két altípussal rendelkező “hibrid” lények lesznek, köztük olyan vicces vagy éppen menő jószágokkal, mint az Orkling, a Páncélos szirén, a Drak’glur sárkányfatty, a Xenomorf teknős vagy éppen mindannyiunk legnagyobb kedvence, Hálószövő Péter (munkanév). 🙂

A lapok képességeit illetően is igyekszünk az érdekességekre fókuszálni, olyan funkciójú vagy működésű lapokat készítve, melyek újszerű játékelemekkel dobják fel a játékot, ezzel is színesítve a HKK-t. Reméljük, elnyerik majd tetszéseteket az új kártyák!

Jövő héten ismételten jelentkezünk majd Kreátor műhelyéből!

Csető Zsolt

9 thoughts on “Szivárgás – Infók az új kiegészítő teszteléséről

  1. Szex…Szex mindenhol… 😀 Vicces kiegnek ígérkezik 😀 És ami külön jó ezekben a lapokban,h a 7 törzs decket megerősíthetik könnyedén.

  2. Alig varom, hogy vegre osszerakhassam hoen ahitott uj hibrid koncepciomat: a Zarknod börtönÉben íjász decket :’DD

  3. Visszajelzés: Szivárgás – Infók az új kiegészítő teszteléséről | HKK Blog

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.