VI. HKK tábor infó UPDATE!

Pontosítások és versenykiírások a júliusi tábor programjairól.

jtV9Cr2LXYn2OYgkCzuztq-Sg0LKG6AXR15qjtHGXBS0wP7iUUvdNZBL8_FWzYrWZLmR_g=w1229-h770Srácok, ez valami ISZONYAT! Minden várakozásunkat felülmúlta az idei jelentkezők száma. Álmaimban sem gondoltam néhány évvel ezelőtt, hogy amikor 12 fővel elkezdtünk táborozni, akkor egy ilyen méretű nyári programmá növi ki magát néhány év alatt. Ha lehet ezt mondani ez a HKK-sok nyári fesztiválja (csak itt David Guetta helyett hittantábor van). Facebookon nemrég volt egy poszt, miszerint felszabadult néhány helyünk, mert pár jelentkezőnek időközben közbejött valami, viszont nem kis meglepetésemre nem csak az eddig foglalt helyek fogytak el, de egy telefont is meg kellett eresztenem Verőcére, hogy van-e mód arra, hogy plusz embereket vigyünk. Jelenlegi táborozók listája a következő (kérlek, ha nem találod benne a neved – de jelentkeztél – mindenképp írj egy hozzászólást):

 1. Korányi Gergő (?)
 2. Derék Zsombor
 3. Dolák Viktor
 4. Sziklai Krisztián
 5. Krahling Ákos
 6. Molnár Ferenc
 7. Makó Gergely
 8. Szabó Krisztián
 9. Magosin Márk
 10. Dárday Gergely
 11. Csető Zsolt
 12. Schmidt Edit
 13. Gergely Ferenc
 14. Hesz Gergő
 15. Arató Zoltán
 16. Horváth Attila
 17. Nagy Kálmán
 18. Szabó András
 19. Laczó Martin
 20. Dancz Krisztián
 21. Erdős Viktor
 22. Nagy Máté
 23. Klujber Balázs
 24. Kukucska Szabolcs
 25. Szatmári Bálint
 26. Moldován Péter
 27. Csernus Dávid
 28. Csernus Gábor
 29. Liu Ting Hao
 30. Győri Zoltán
 31. Pogány Levente
 32. Smáler Viktor
 33. Véber Richárd (?)
 34. Bakos Attila
 35. Juhász Ferenc (?)
 36. Egyed Dávid

A létszámon is látszik, hogy elég kemény egy tábornak nézünk majd elébe, egy biztos, hogy erőteljesen meg lesz hörrentve. Mindenkitől azt kérem, hogy tudja, hogy hol a határ, mert múltkor is (most nem szeretném megnevezni azt az egyedet) valaki inzultálta a hittantábort, aztán én kerültem bajba miatta.

Versenyek

img_20140621_133229_208Ahogy írtuk korábban a szombati napra várunk minden kedves játékost, aki úgy érzi, hogy szeretne egy jót játszani velünk, ráadásul ez a HKK blog júliusi versenye is, a szokásos díjazással, ultrákkal, HSZ pontokkal is. A nevezési díj külsősöknek 2000 forint, táborozók ingyen játszhatnak rajta természetesen. A formátuma csapat draft lesz, méghozzá három csomag Rhatt fénykora kiegészítőből. A verseny lebonyolítása a következő lesz: a három vagy négyfős csapatok (indulók számától függ majd), véletlenszerűen leültetve elkezdenek draftolni, mint egy hagyományos draftversenyen. Az első draftkör után a csapattagok megmutathatják egymásnak, hogy ki mit draftolt, majd így tovább a második pakli után is. A harmadik booster után a csapattagoknak a kiszedett lapokból kell három (vagy négy), minimum negyven lapos, négyszínű paklit készíteni. Mint látható, nagyon hasonlít a team sealedhez, de azért van némi fűszer. Arra, hogy mit nerfeljünk várok ötleteket, javaslatokat hozzászólás formájában. Jelentkezni a versenyekre július 1-ig lehet az egyed.da@gmail.com címen, facebookon, vagy a 20/326-2558-as telefonszámon.

Az első esti Apokalipszis mostról pedig csak annyit, hogy Yogg’saron in da house!

A tábor pontos kiírását az alábbi linken találjátok:

https://hkkblog.wordpress.com/2016/04/17/startol-a-vi-hkk-tabor/

Bármilyen kérés vagy kérdés van, írjátok meg hozzászólásban vagy keressetek meg privátban nyugodtan. Illetve továbbra is várjuk azt, hogy ki mit tud hozni (társasjátékok, zsetonkészlet, sőt még egy plusz bogrács is jól jönne).

Dév bácsi

Reklámok

13 thoughts on “VI. HKK tábor infó UPDATE!

 1. Sztem egy ilyen team draft vonalban rhatt fénykorában a blokkolás valamilyen szintű gyengítésén el lehetne gondolkodni.

 2. Illetve ezen a formátumon lehet elgondolkodnék valamilyen maximum limiten az egy lapból használt mennyiségen…mondjuk 5 környékén.

 3. Szerintem a hittan taborosoknak meg kell tudniuk az igazsagot.. 1 IGAZ ISTEN VAN CHARA-DIN!!! 😉

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s