Utolsó részletek – hamarosan startol a VI. HKK tábor!

“Faház meg sátor…”

Pontosan nyolc nap múlva veszi kezdetét a VI. HKK tábor, ami a jelentkezések alapján minden előzetes várakozásunkat felülmúlta: nem kevesebb, mint 36 bátor résztvevővel vágunk neki az idei második verőcei kalandunknak. Mivel sokan közületek még nem voltatok velünk itt, ezért nekik úgy gondolom némi instrukció jól jön ahhoz, hogy túléljék ezt a pár napot.

kisfahazAhogy azt korábban is írtam, elszállásolva 4 és 6 személyes faházakban leszünk (kb. 5 perce beszéltem Verőcével és lehetséges, hogy csak 4 személyesekben, ami olyan szempontból kényelmesebb, hogy az emeletes ágyakkal nem kell szenvedni). Érdemes előre gondolkodni azon, hogy ki kivel szeretne egy szobában lenni, hogy ne ott a helyszínen kelljen majd ezt összehokizni. A faházak amúgy három sorban helyezkednek el, a sorok végén található a közös zuhanyzó és wc. Többen kérdeztétek, hogy milyen állapotok vannak, mert még nem voltatok ilyen helyen, nos nem egy 5 csillagos hotel, de ne úgy képzeljük el, mintha egy 5 literes Nutellás üveg robbant volna a mosdóban fel. Szóval nekem eddig panaszra nem volt okom. Az egy másik kérdés, hogy a faházakban napközben olyan meleg van, mintha a Nap felszínén… napoznánk. Éjszaka viszont –ezt figyeld– nagyjából 12-15 fokra hűl le a levegő a Duna közelsége és a hely völgy-jellege miatt. Viccen kívül, többen ezt nem hitték el akik tavaly tartottak velünk először, hogy kell pulcsi, nos tényleg kell. Plusz aki fázós annak lehetősége van bónusz takarót is kérni (vagy valakivel összebújni).

fahaz_2A napirendünk a következőképp fog kinézni: az utazást bár egyénileg kell megoldani, lehetőség van közös indulásra nyolcadikán, a Nyugati pályaudvarból. A 16:07-es vonatot el kell érni legkésőbb, hogy a recepcióra még időben felérjünk (Márk, felviszel kocsival pls?) és a szállást átvegyük. Nem feltétlenül kell mindenféle földi jóval felszerelkezni otthon, ugyanis az állomástól kb. 5 percre van lehetőség vásárolni (másik, hogy a szállástól viszont ez 20 percre van tehát érdemes is), így a megfáradt készleteket ott fel lehet tankolni. Aki nem bírja ki a vacsoráig (ami amúgy hat és fél hét között lesz valahogy), az a parton tud gyrost [dzsájrösz] enni. Arról, hogy mi lesz a menü csak a helyszínen kapunk tájékoztatást, de az ételre még nem igazán volt panasz, de ahogy Toma néni (akivel 15 évig táboroztam) mondaná: ki van fizetve, tessék megenni! A reggeli valószínű hidegtál lesz, és ne felejtsétek el, hogy a második este bográcsozunk! Evőeszközt nem kell hoznotok, viszont pohárról kell gondoskodnia mindenkinek. Ha valaki pedig nem bírja a gyűrődést lehetőség van pizzát rendelni (talán 10 óráig szállítanak ki, de ezt még kiderítem nektek pontosan).

Medencézésre van lehetőség, ami talán olyan 400 ft/fő-re jön ki, volt kérés az, hogy ha megoldható egy esti, akkor hozzuk már össze. Nos, igyekszem tenni az ügy érdekében, de sajnos nem tudom garantálni, hogy ez össze is jön (igen, a medence csak úszómester felügyelete mellett látogatható). Volt már olyan (gólya)tábor, ahol valaki azt hitte jó ötlet lesz pre-FAQ-s állapotban medencézni, aztán jöttek a mentők meg újra kellett éleszteni a tagot, jó móka volt. Mondanom sem kell, hogy egy ilyen nagyon rányomja a bélyegét a táborra, így megkérek mindenkit, hogy lehetőleg ne tolja fullba a kretént! Amúgy pedig mindenképp csak olyan dolgot hozz magaddal, amit nem bánsz, ha véletlenül összetörik, elveszik, le-FAQ-zódik!

[sidenote: Schwartzi most írt, hogy beszélt Virággal, és ha hiszitek, ha nem a Fény rendje is Verőcére tart!]

A helyszínen természetesen lesz még megbeszélés, hogy ki mit merre talál.

A tábor előtt nagyon valószínű, hogy ez volt az utolsó cikk, ha bármilyen kérdésetek van, azt írjátok meg hozzászólásban, vagy keress meg telefonon (20/326-2558).

Dév bácsi

ui: annyit hadd kérjek, hogy aki velünk szeretne jönni vonattal írjon mindenképpen egy HSZ-t, hogy tudjuk kire számítsunk!

35 thoughts on “Utolsó részletek – hamarosan startol a VI. HKK tábor!

 1. Irány a vonat!!

  Ja és a cseheknél sikerült hörrentenem egy kis Tatra teát (sajnos csak az 52-est), ő lesz az utazópartnerem 🙂 Feel free to join us!

 2. Én úgy tudtam, hogy lesz egy Baka-Bonyi-Viktroll-Mofe autó, de akkor ezek szerint tévedtem 😀

 3. “Indul a b#zivonat beszállás, hajnalig tart a vonatozás…”
  En is mennák veletek

 4. Táborozók listája:

  1. Korányi Gergő
  2. Derék Zsombor
  3. Dolák Viktor
  4. Sziklai Krisztián
  5. Krahling Ákos
  6. Molnár Ferenc
  7. Makó Gergely
  8. Szabó Krisztián
  9. Magosin Márk
  10. Dárday Gergely
  11. Csető Zsolt
  12. Schmidt Edit
  13. Gergely Ferenc
  14. Hesz Gergő
  15. Arató Zoltán
  16. Horváth Attila
  17. Nagy Kálmán
  18. Szabó András
  19. Laczó Martin
  20. Dancz Krisztián
  21. Erdős Viktor
  22. Nagy Máté
  23. Klujber Balázs
  24. Egyed Dávid
  25. Kukucska Szabolcs
  26. Szatmári Bálint
  27. Moldován Péter
  28. Csernus Gábor
  29. Csernos Dávid
  30. Liu Ting Hao
  31. Győri Zoltán
  32. Pogány Levente
  33. Smáler Viktor
  34. Véber Richárd
  35. Bakos Attila
  36. Abonyi Attila

 5. Én talán jönnék, van még lehetőség jelentkezésre/részletekről tájékozódásra?

 6. @Katu: sajnos az idei táborra már nem fogadunk jelentkezést, de érdemes figyelni a blogot, ugyanis nem kizárt, hogy augusztusban lesz duplázás (ahogy tavaly is volt). Minden csak az igényektől függ.

 7. hát ha csak az igényektől függ, szerintem már most késő kiírni az augusztusi tábort 🙂

 8. Az nagyon jó lenne 🙂 MakóG. hoz kosárlabdát, de jó lenne focilabda, és akár röplabda is, ha van rá igény.

 9. Készül a FAQ-odds táblázat, ahol hamarosan lehet fogadni, hogy ki fog először beFAQzni.

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.