Immáron profikkal folytatódott a HKK Liga

Elindult a Profi Liga a Kezdő Liga és az Amatőr Liga mellett.

Fontos eseményt tartogatott a 2016-os év második felének első napja, hiszen július 1-jén elindult a Profi Liga a Kezdő Liga és az Amatőr Liga mellett, ami azt jelenti, hogy mostantól a régi motorosok, valamint az Amatőr Ligát már kinövő friss trónkövetelők is heti szintű versenyzési lehetőséget kapnak. Összesen egyébként 21 játékos nevezett a versenyekre ezen a napon – reméljük, hogy néhány kimaradó rendszeres résztvevő visszatérésével hamarosan új létszámrekordot döntünk majd!

semleges_csatamezoA Profi Liga első versenyét Egyed Dávid nyerte, méghozzá Semleges csatamezős good stuff paklival. A második Kahn Evarth lett Életenergiás kontrollal, a harmadik pedig Szabó Krisztián Ősi rúnát és Antimágikus rakshalliont használó tűz deckkel.

Az Amatőr Ligában az első helyen holtverseny alakult ki, így az ellenfelek erőssége döntött. Az első Kukucska Szabolcs lett Krigises kontrollal (paklilista), a második helyen a kezdőktől frissen feljutó, és kis híján rögtön amatőr győzelemmel indító Csikó Áron végzett ében íjászokkal (paklilista), a harmadik pedig Ács Domonkos lett, az elsőhöz hasonlóan Krigises kontrollal (paklilista).

A Kezdő Ligában ezúttal is köszönthettünk néhány új arcot. Az első helyen Bolyos Demeter András végzett száz százalékos teljesítménnyel, Manafamiliárissal. Mögötte pedig hármas holtverseny alakult ki Benkovics Márton (Sárkány úrnő), Kahn Benjámin (Sárkány úrnő) és Lakatos Máté (Hegymélyi keltető + Harangmester) között.

Gratulálunk mindenkinek, találkozunk ezen a héten is – ne feledjétek, hogy a HKK Tábor miatt ezúttal kivételesen csütörtökön! Várunk benneteket!

Csető Zsolt

4 thoughts on “Immáron profikkal folytatódott a HKK Liga

  1. Jövő héten a profiké és a kezdőké is kint lesz, most nem kaptam meg őket. 🙂

  2. Ilyenkor azert egy ‘picit’ irigykedek a fovarosiakra 🙂 Remelem sikeres lesz a profi liga is, es uj letszam rekordotok lesz!
    Hajra!

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.