Az kevés lesz… (2. rész)

Beszámoló a VI. HKK tábor második és harmadik napjáról.

Szóval! Valahol ott hagytuk abba, hogy kis csapatunk alig feküdt le, már bizony kelni kellett, hiszen 9-kor várt minket a reggeli. Ezen a napon még egész fitten keltünk, gyorsan összetrombitáltuk a csapatot, bár Erdős Viktor nagyon nem akart felkelni, ezért inkább ráplankingeltünk, utána már kidobta az ágy. Sok szoba a jó öreg „HATALOM KÁRTYÁI, GYŰJTSD ÉS JÁTSZD” szlogenre kelt, többen kitörő örömmel konstatálták, hogy túlélték az éjszakát. A reggeli most is, mint mindig parádés volt, végtelen hidegtál plusz menzatea, ráadásul a büfé is kinyitott, aminek következtében Magó behörrentette rögtön a jégkását. Gyorsan összeszedtük, hogy kinek mire van szüksége a boltból, majd indulhatunk is… HOPPÁ! Egy Pogánylevi! Na, mi történt kérdésemre csupán annyi választ kaptam, hogy megszaladtak a dolgok az este. Szerencsére a stáb így már teljes! Nos, gyorsan boltba le, megvettünk mindent, ami egy prémium esti pincepörkölthöz szükséges, és már indultunk is vissza, hogy zörgessük a három Rhatt fénykorás draftot. Időközben vendégeink, Kecskeméthy Zsolti és párja Adri is megérkeztek. Végül úgy döntöttünk, hogy a blokkolás nem működik a játékban (azért csalafinta módon többen gyűjtötték a Rhatt haragjákat). A draft végére teljesen elment a hangom, így a nap hátralevő részét én végig mutogatós Activity feladványokat toltam le. Miután ledraftoltuk a paklikat megebédeltünk, nyilván nem egy ötcsillagos Hilton, de állítom, a legjobb menzaebédet bizony Verőcén adják! Prémium húsleves plusz rántotthús kombó, 10 pont nálam.

Ja, igen! Többen észrevehetitek, hogy bizony nem team draftot tartottnk, ennek több oka is volt, az egyik, ha valaki nem igazán szeretne játszani ne rontsa el a csapata eredményét, a másik, hogy a vacsorának időben el kell készülnie. Én személy szerint a második kör után „vacsoradropoltam”, sajnos a vérfarkasaim így a hátizsákomban kötöttek ki, pedig volt vagy hét ritka ordas. A draftot amúgy Csernus Dávid nyerte meg, gyertek vissza versenyezni Gabival! Többen segítettek a pörkölt előkészítésében, ezúton is köszönöm nekik, hiszen így újra időben asztalra kerülhetett a vacsora, vagyis Korányi Gergő idén is elvesztett egy jégkását. Bár a büfé addigra bezárt, jövőre behajtom, ha nem egy Brant Gergely idézet: „az egyik reggel úgy kelsz fel, hogy egy levágott Repro fej van a takaród alatt”. Míg a csapat egyik fele focizott a másik fele nekiállt a lakomának, valószínű a repertoárban hagyjuk majd ezt a finomságot, ugyanis az utolsó kanálig elfogyott az 50 literes bográcsban készített vacsora (nyugi, a focisok is kaptak belőle). Miután a tüzet eloltottuk és rendet hagytunk magunk mögött, némi chillezés, sztorizgatás és póker következett. Itt került elő az az ominózus Magó sztori, amin nagyjából 10 percig sírva röhögtünk, ugyanis már teljesen elfelejtettük:

M: Dév, megnéznéd?- és elém rak egy összefüggéstelen, gyngy-zén kupacot.

D: Bocsi, de nem kell semmi.

M: Ez a paklim…

Az korrekció van! A póker amúgy tíz fővel startolt, és a bejegyzés címét ez a parti adta: Győri Zoli all in ment a T T J 2 szivárvány turnön amikor Ati azonnal megadott, Zoli AA-t mutatott, majd Ati ránéz és iszonyat flegmán: „Az kevés lesz!”, gondoltunk itt fullra vagy Tx-re, de nem, Ati csapja is az…ászdámát. Ászdámát? Többen szóltak neki, hogy Ati, még hiányzik egy király a sorhoz, river BUMM! KIRÁLY! AZ KEVÉS LESZ! A pókert amúgy Kukucska Szabi húzta be aka HUfishreg, második lett Győri Zoli, végül a dobogóra AKL (az kevés lesz) Ati fért még fel. Nos ilyen jó hangulatban telt az este, többen társasoztak, többen csak „pihikéztek”, már pirkadt majdnem amikor nyugovóra tértünk.

A harmadik nap még nehezebben indult, bár nem csak azért mert alig aludtunk 3-4 órákat, hanem azért is, mert ideért végre a jó idő! Mondanom sem kell, hogy az első dolgunk volt ezen a napon a medencét kibérelni és istenem milyen jó volt! A tábor nagy része bizony tiszteletét tette, volt zenénk is meg minden ami kell (utólag jutott eszünkbe, hogy némi nedűt vehettünk volna magunkhoz). Tiszta Vegas! Aztán ahogy telt az idő sajnos úgy jöttünk rá arra, hogy bizony mindjárt vége van. Még gyorsan megebédeltünk, majd a szállást is átadtuk, többen, akik kocsival jöttek elköszöntek és egy kicsit korábban mentek haza, de a csapat nagy része azért a szokásos rituálékat lenyomta: egy nagy adag fagyi plusz jégkása kombó a Vén Duna cukrászdában, majd irány a pályaudvar. Hazafelé a vonaton ment a sztorizgatás, persze többen kidőltek, amiért senkit sem lehet hibáztatni. A VI. HKK tábor véget ért, és idén először (de ígérem, hogy nem utoljára) csináltunk emlékplakettet, amit minden táborozó megkapott. Remélem, hogy ez egy szép emlék marad a nyárból, és a következőn újra találkozunk! A VI. HKK tábor túlélői: Korányi Gergő, Derék Zsombor, Dolák Viktor, Sziklai Krisztián, Krahling Ákos, Molnár Ferenc, Makó Gergely, Szabó Krisztián, Magosin Márk, Dárday Gergely, Cserő Zsolt, Schmidt Edit, Gergely Ferenc, Hesz Gergő, Arató Zoltán, Nagy Kálmán, Horváth Attila, Szabó András, Laczó Martin, Dancz Krisztián, Erdős Viktor, Nagy Máté, Klujber Balázs, Kukucska Szabolcs, Szatmári Bálint, Moldován Péter, Csernus Dávid, Csernus Gábor, Liu Ting Hao, Győri Zoltán, Pogány Levente, Véber Richárd, Bakos Attila, Abonyi Attila, Egyed Dávid.

hori

Idén nyáron Verőcén csak egy olyan hétvége van, amikor tudnánk menni augusztusban, és ez nem más, mint a 20-i hétvége. A probléma többek között Nemzeti bajnokság közelsége (ami ugye szintén három napos elfoglaltság). Éppen ezért nyáron már nem, ellenben ősszel várható egy tábor még idén, figyeljétek a blogot további részletekért!

Köszönöm mindenkinek, hogy eljöttetek újra, várlak titeket sok szeretettel a következőn is!

Dév bácsi

5 thoughts on “Az kevés lesz… (2. rész)

  1. Iszonyat volt a tábor! Külön köszönet Dévnek a szervezésért és az igényes emléklapért. Plusz Bubunak a vasárnapi HKK Kvízért, nagyon fun volt, és látszott, hogy sokat készült vele. Remélem legközelebb több érdeklődő is érkezik erre a megmérettetésre. 🙂

    Ősz jól hangzik. Ez már a tábor?

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.