VII. HKK tábor – Jelentkezz most!

Őszi táborunkban egy igazán különleges versennyel várunk majd titeket.

Idén – bár ez még számomra is furcsa– immáron harmadik alkalommal, összességében pedig hetedszerre szervezzük meg verőcei HKK táborunkat. Idén két táborunk alatt összességében nem kevesebb, mint 60! emberrel startolt összesen (szerencsére annyi embert is hozunk haza, mint amennyivel elmentünk). Mindkettőben fantasztikus volt a hangulat, bár az igazi tábori hangulatot csak az tudja átérezni, aki ott volt velünk, mindenesetre a beszámolónkat az alábbi linkeken megtaláljátok:

Téli tábor:

https://hkkblog.wordpress.com/2016/03/05/elmenybeszamolo-az-otodik-hkk-taborrol-1-resz/
https://hkkblog.wordpress.com/2016/03/06/elmenybeszamolo-az-otodik-hkk-taborrol-2-resz/

Nyári tábor:

https://hkkblog.wordpress.com/2016/07/17/az-keves-lesz-1-resz/
https://hkkblog.wordpress.com/2016/07/19/az-keves-lesz-2-resz/

Miután júliusban összecsomagoltunk és hazafele igyekeztünk, már a vonaton repkedtek a kérdések: mikor lesz a következő, jövünk-e még egyáltalán idén? Nos, örömmel tudatom mindenkivel, hogy a VII. HKK táborra startol a jelentkezés! Eredetileg –ahogy tavaly is– augusztusra szerettük volna rakni ezt, kicsit amolyan felkészülés jelleggel a Nemzeti bajnokságra is, de egyszerűen hely (és idő) hiányában sajnos csak szeptemberre tudjuk meghirdetni. De ne vegye el ez a kedvünket! Bízzunk abban, hogy még jó időnk lesz, és mindent tudunk majd tolni, amihez csak kedvünk van. És igen, lesz HKK is.

Verseny

ragÉs, hogy milyen versennyel várunk titeket? Nos, egy egészen speciális formátumra kell gondolni! Az alapötletet Zsolti adta, és már az előző táborban is gondolkoztunk a megvalósításán. Tehát, itt nálunk, Verőcén kerül először meghirdetésre az első Rafinált boltos formátum. A helyszínre érkezéskor (amikor az utolsó résztvevő is befut az egyenlő feltételek miatt) minden játékos kap bontatlan boostereket, és a verseny kezdetéig van lehetősége egy minimum 40 lapos, négyszín korlátnak megfelelő paklit összecserélnie a többi játékossal. Akinek ez nem sikerül, ott a paklit „blankokkal” töltjük majd fel, de reméljük, hogy erre nem kerül sor, és mindenki prémium paklit tud majd a versenyre építeni. Ebből következik, hogy a versenyünket a vasárnapi nap folyamán fogjuk megtartani. A pontos kiírást egy későbbi posztban találjátok majd, elkerülendő a cápa-faktort meghatározzuk, hogy egy ritka hány nem gyakorit, és egy nem gyakori hány gyakori lapot ér majd.

Szállás, kaja

Aki még nem volt velünk, de esetleg szemezett már, vagy csupán véletlenül tévedt ide, hadd írjak néhány dolgot a szállásról. Kis faházakban leszünk elszállásolva, ezek nagyon valószínű, hogy 4 személyesek lesznek most is (előfordulhat, hogy 6 személyesekben is leszünk, ez később derül csak ki). A fürdő és a mosdó a szobán kívül található majd (fél percre a szobáktól), wifi helyenként található, bár igazán hektikus, ne itt akarjátok a HD videókat tölteni. Az érkezés napján vacsorával kezdünk, szokás szerint reggeli és ebéd vár majd minket a második napon, vacsorát pedig magunknak készítünk majd, bográcsozni fogunk. A harmadik napon, vasárnap reggeli és ebéd lesz. Igazán rosszat senkitől nem hallottam a kajáról, tipikusan menzakaja, de a jobbik fajtából, a repetát sem tagadják meg tőlünk. Akinek ez nem fekszik természetesen számos egyéb lehetőség van, ahol az éhségeteket csillapíthatjátok a közelben (gyros, pizza, Zöld disznó bisztró…).

sidenote: amúgy most jutott eszembe, hogy van mellettünk egy kisebb horgásztó is, ahol akár a kifogott zsákmányt bizony el lehet készíteni vacsorának…aki szereti a halászlevet mindenképpen írja meg hozzászólásban!

Programterv

Na, de srácok, azt a túrát, légyszi! Tudom, hogy a X. táborra beszéltük, de… oké, leálltam. Szóval, pénteken este érkezünk, vacsora után szabad program, kis póker, kis társasozás, vagy ha mindenáron el akartok menni túrázni természetesen én nem leszek semmi rossznak elrontója (nagyjából 30 perc). A szombati napon a pénteki nap túlélői számos sportágban tehetik próbára magukat, lesz foci, kosár és röpiverseny is, természetesen ezek nem fogják egymást időben ütni, hogy mindenki részt tudjon venni azon, amin szeretne. A kora délutáni órákban –ha az idő is engedi- befoglaljuk a medencét, majd közös sütögetés után folytatjuk a laza társasozós, kártyázós péntek estét. Vasárnap pedig megtartjuk a versenyt, ne felejtsétek el, idáig össze kell cserélni majd a paklikat! Egy szó, mint száz…

Helyszín: Verőce, Csattogó-völgy

A tábor időpontja: szeptember 23-25, péntektől vasárnapig.

Részvételi díj: 15.000 forint, mely magában foglalja a szállást „kis faházakban, az összes étkezést és a verseny nevezési díját is. Az utazást egyénileg kell megoldani, de természetesen lesz közös utazásra is lehetőség.

Jelentkezési határidő: augusztus 28, hétfő. Jelentkezésteket leadhatjátok, az egyed.da@gmail.com e-mail címen, a 20/326-2558-as telefonszámon, vagy facebookon, de mindenképp írásos formában kérem.

Ha bármilyen kérdésetek van, nyugodtan írjátok meg hozzászólás formájában. Mint mindig, most is nagyon várom!

Dév bácsi

 

Reklámok

21 thoughts on “VII. HKK tábor – Jelentkezz most!

 1. Már előre látom 😀 Az unaloműződért adok 2 gyakot meg egy sört, vagy 1 gyakot és 1 páleszt. (Nyilván pálesz alatt almalevet értek sör alatt pedig szőlőt).

 2. Bubu fixálta, velünk tud jönni! Jelenleg a lista:

  Derék Zsombor
  Dancz Krisztián
  Bartus Gergely
  Arató Zoltán
  Szabó Krisztián
  Makó Gergely
  Liu Ting Hao
  Molnár Ferenc
  Magosin Márk
  Schmidt Edit
  Hesz Gergő
  Laczó Martin
  Szabó András
  Egyed Dávid

 3. A legjobb Gicét is visszük magunkkal, akit csak ismerünk! Srácok, társasokat is pakolunk be, Bang, Drakon, Cita tuti lesz, de ha szeretnétek a Warcraftot is elviszem, csak hogy üssön. Viszont nem árt megbeszélni, hogy #kimithoz, jövő héten cikk lesz róla! Ja igen, és a héten még fogadunk el jelentkezést!

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.