Élesedik a harc a szeptemberi HKK Ligában

Már csak egy verseny maradt a hónapból, addig is lássuk a legutóbbi győzteseket!

Szeptember 23-án a HKK Tábor miatt kissé megcsappant létszámmal (22 fő), de rendületlenül folytatódott a HKK Liga, ahol szokás szerint pörgős formátumon csaphattak össze a játékosok.

dharosz_kincseA kezdő kategóriában Werner András győzött, aki két második hely után most a győzelmet is megszerezte, így vezeti a kategóriát (paklilista). A második Marosi Sándor lett manókkal (paklilista), a harmadik helyen pedig Dudás Márk végzett sárkányokkal (paklilista).

Az amatőrök között Krähling Péter végzett az élen Semleges csatamezős good stuff deckkel (paklilista). Mögötte Szkupien Zoltán végzett avatárokkal (paklilista), a harmadik pedig Katulin Péter lett Hegymélyi keltetős életjelzős paklival (paklilista). Ebben a kategóriában Agócs Richárd vezeti a havi pontversenyt.

A profik között Pásztor Szabolcs lett az első Timera paklival (paklilista), megelőzve Erdei Kristófot és Szkupien Bence csatamezős tárgyait (paklilista). A pontversenyt itt Mikulás Ádám vezeti jelenleg.

Gratulálunk mindenkinek! Most pénteken is várunk mindenkit a hónap utolsó versenyén, melynek végén szokás szerint a hónap legjobbjait is külön díjazzuk. A pontverseny állását a a Kezdő Liga, az Amatőr Liga és a Profi Liga aloldalán nézhetitek meg.

Csető Zsolt

7 thoughts on “Élesedik a harc a szeptemberi HKK Ligában

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.