Ezt mondták a tesztelők az új kiegészítőről

Íme egy kis ízelítő abból, hogy a “bennfentesek” miért várják a novemberi nagykieget.

Bartus Gergely:

“Az idei kieg hangulata lehet az első, ami megfoghatja az embereket. Nem is szabad komolyan elképzelni, Kreátor milyen elvetemült kísérleteket végzett az elmúlt időszakban. A kezdeti csodálat után viszont rájövünk, hogy érkeztek azért metaformáló lapok is szép számmal. Rengeteg koncepció kapott erősítést, a dupla altípusnak köszönhetően több helyre férhetnek be a lapok. Mindezek mellett előfordul pár spoiler is, remélhetőleg visszaemelve Sherant a játszható színek közé. Az elmúlt évek legkreatívabb kiegje szerintem az idei, remélhetőleg a lapok is szépen be fognak illeszkedni a top deckekbe, esetleg felemelnek pár hátrébb szorult koncepciót.”

Csető Zsolt:

“Mindig is szerettem, ha egy lap már első pillantásra érdekes, és beindítja az ember fantáziáját, legyen szó akár a képességéről, akár a témájáról. Úgy gondolom, hogy ebben a kiegészítőben mindkettőből fogtok találni jócskán: a két altípusos lények menők és viccesek egyszerre, de ami talán még jobb, hogy olyan játékelemek is előjönnek majd, melyeket egyáltalán nem láthattunk mostanában!”

Gergely Ferenc:

“Time magazinosan: “az új évtized legkreatívabb kiegészítője!!” Reményeim szerint ez a kiegészítő legalább olyan erős lett, mint amilyen ötletes. Úgy érzem, ezzel a kis minisztorival iszonyat hangulatot tudtunk adni a kiegnek!”

Horváth Dávid:

“Ez az első kiegészítő, aminek a tesztelésénél jelen voltam, de nagyon élveztem a munkát a tesztelőbrigáddal, és úgy vélem, hogy egy igazán hangulatos és remek kiegészítőt sikerült alkotni. A kiegészítő témája szerintem rendkívül ötletes, és ehhez hűen kreatív, érdekes lapok születtek a műhelyben, melyek közül sokat fogunk viszontlátni az asztalokon. Külön öröm számomra, hogy rengeteg igényes és gyönyörű illusztráció készült a kiegészítőhöz!”

“Habár a személyes kedvenceim a kontroll lapokból kerültek ki, természetesen a többi pakli kedvelői is örülhetnek majd, hiszen szép számmal számíthat erősítésre szinte minden koncepció az orglingoktól kezdve az őshangyákon át a lovasokig. Persze új paklik is fel fognak bukkanni, melyek között van egy vadonatúj követő, ami szerintem mindenki fantáziáját meg fogja mozgatni. 🙂 Alig várom az új metát, és hogy végre végleges és megkérdőjelezhetetlen ítéletet hozhassak néhány lapról!”

Juhász Ferenc:

“Mit is várhatunk a következő kiegészítőtől? Szerintem egy nagyon hangulatos és sok érdekes lapot tartalmazó kieget fogunk bontogatni pár héten belül. Olyan sokatmondó nevek kerülnek elő a csomagokból, mint pl. Hálószövő Péter, Tengernyeső Krebrix vagy a Szirén zombi. A hagulat mellett igyekeztünk figyelni a színek egyensúlyára is, így – ha talán nem is oly mértékben, mint tavaly Rhatt – idén Sheran kap komolyabb erősítést, többek között a legendás Lohd Havennek hála.”

Szatmári Bálint:

“Személy szerint nagyon meg vagyok elégedve az eredménnyel. Brutális látni, hogy honnan indultunk és hova jutottunk, és bár egész évben szemtanúja voltam a lapok létrejöttének és fejlődésének, így is legalább annyira várom, hogy megjelenjen és pörgethessük. Külön öröm, hogy nagy szerepet játszik idén a kieg témája is, sok lap visszaadja ezt a feelinget, talán ez lesz a legnagyobb változás az elmúlt évekhez képest, és remélem a jövőben is egy előre lefixált téma alapján fogunk dolgozni.”

Bízunk benne, hogy elégedettek lesztek a végeredménnyel!

22 thoughts on “Ezt mondták a tesztelők az új kiegészítőről

 1. Jójó, értjük, hogy nagyon faszántos lesz minden, de jöhetne már egy kicsit komolyabb előzetes is. 🙂

 2. Bár nagyon régen volt időm arra, hogy versenyre menjek, ezek a minimális információt tartalmazó cikkek nagyon felcsigáztak. Ügyes! 😀

 3. @Katu: És hol szivárgott ki egy vagon? Kérlek linkelj,mert szerintem sokakat érdekelne! Ha a védnökölt lapokra gondolsz,azoknak a listája elvileg nem volt publikus… 🙂 Várva várjuk,hol a “vagon” lap 🙂

 4. @Nika A vagonok általában a pályaudvaron szivárognak ki, keresd őket ott ! + Ha elegendő hacker Mr.Robot képességed van , meg tudod szerezni a titkos lapok adatait!

 5. @Katu Elmentem a Nyugatiba de nem volt ott semmi… A telefonomon még be is nyomtam a HKK Go applikációt és leraktam egy Lure Module-t de nem jött semmi… Nem szeretem ha átvágnak! :@

 6. Nekem nem hiába az egyik legkedvesebb kiegészítőm a Tengermély. Talán az volt az egyetlen olyan kieg ami igazán hű volt a nevéhez és a lapok ténylegesen szinkronban voltak. Nemcsak a lények,a tárgyak (kalózok kincse),az épületek (elmerült torony),de még az azonnalik is(nyugalom,szuboptimális merülés) próbálták a vízi világokat megeleveníteni nevükkel,illusztrációikkal,illetve a színesítő szövegeikkel. Remélem ilyen lesz a Kreátor műhelye is 🙂

 7. Elég pro lehetek,ha úgy is tudok írni,hogy netközelben se vagyok 🙂
  Katu,köszönöm,hogy leírtad,hol vannak a vagonok.
  On: mindenesetre jó lenne egy-két kiszivárgó lap 😀

 8. Álltalában 4 héttel a megjelenés előtt kezdenek lapokat mutatni, így még 1 hetet várnunk kell erre, bár nem venném zokon, ha már a jövő héten is mutatnának pár új lapot. 😀

 9. Mármint nem az új kieg-re reagáltam ezzel, hanem a kettőtök közt lévő flame-war-ra.

 10. Annyit még írnék, hogy a lapokat még egyszer átfutva sztem nagyon élvezetes lesz a frissbontott is hiszem sok gyngy leszedés valamint néhány kánter is előfordul ami izgalmas meccseket eredményezhet majd.Én már most nagyon várom, hogy frissbonthassak belőle!!!

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.