Metagame hétfő?

Új lehetőség, titeket kérdezünk!

Srácok, örömmel látom és olvasom több helyen, hogy a HKK-s közösségi élet igencsak szép pezsgésnek indult az elmúlt időszakban. Kezdődött az egész talán a Zsolti által kezdeményezett és beindított Toborzással valamint Kezdő ligával, folytatásként követte az Amatőr és Profi versenysorozat, de ott van a szerdai EX-es versenyzésre és bandázásra a lehetőség, sőt, többen úgy járunk le, hogy nem játszunk, csak beszélgetünk vagy cserélgetünk. A Kártyakedd a Barcraftban pedig hab a tortán, múlt héten nem kevesebb, mint 14 résztvevő volt jelen és érezte jól magát kötetlen kártyázás keretén belül.

Ugorjunk vissza közel egy hónapot az időben. Mielőtt a VII. HKK táborba indultunk volna Gice ötletéből kiindulva a Rafinált boltos verseny bajnoknak csináltattunk egy playmatot. Korábban cikkeztünk már róla, hogy lehetőség van metacustom playmat készítésére végre itthon is, méghozzá a playmat.hu hozta el ezt a játékosoknak. Ha esetleg nem tudtátok, a Metagamesek állnak a kezdeményezés mögött, ami abszolút egy figyelemre méltó dolog, hogy ilyen jellegű igényeit is ki tudják, és ki akarják elégíteni a játékosoknak. A tábor előtt a playmattal volt némi fennakadás, írtak, hogy elkészült (amúgy a rendelést követő napon már készen volt, iszonyat gyorsan ment a dolog), viszont sajnos készpénzben/bankkártyával nem lehetett kifizetni a helyszínen, mert kiállították róla a proforma számlát, így csak az átutalás működött, esetleg ha rendeltek érdemes erre figyelni. Telefonon sajnos rossz tájékoztatást kaptam, de a srácok nagyon rugalmasan kezelték a dolgot, miután eventre készült a mat (illetve ismertük egymást korábbról) ideadták az elkészült terméket egy szó nélkül, későbbi utalás lehetősége mellett. Jár a piros pont!

A tábor után pedig kaptam egy megkeresést, hogy amennyiben szeretnénk, nem lenne akadálya annak, hogy a hétfői délutánokra szervezzünk egy kis kártyázást hozzájuk, ez lenne náluk a HKK napja. Sőt, a boltot már fel is szerelték HKK-val, jelenleg a legújabb kiegészítő, a Zarknod visszatér illetve az összes Alfa pakli elérhető náluk, ráadásul ezek elég nagy kedvezménnyel is rendelhetőek:

miv

 

Később ez a készlet ígéretük szerint bővülni fog, illetve arra, hogy laponként terveznek-e árulni HKK-t még nem kaptunk választ, amint tudunk biztosat, azt megírjuk nektek azonnal. A kérdés csupán annyi, hogy milyen jellegű HKK-s eventre lenne igény? Inkább kötetlen jellegű kártyázásra, tesztelésre vagy szeretnétek egy plusz versenyt, ami más jellegű? Hetente, kéthetente? Nekem nagy álmom egy Draft liga összehozása (nem heti szintű, de tematikusan össze lehet hozni többféle versenyformátumot is), erről kedden ülünk össze Zsoltival beszélni, ráadásul előfordulhat, hogy megemelt díjazással tudnánk ezt elétek bocsátani, kedvező indulási feltételek mellett (ugyanis a HKK Blogos versenyt erősen meg szeretnénk reformálni). Egy szó, mint száz, írjátok meg a véleményeteket róla, hogy részt vennétek-e egy ilyen versenysorozaton, vagy mit látnátok szívesen még a repertoárban, igazából nyitottak vagyunk mindenre, ráadásul a hely sem korlátoz minket semmiben, 100 négyzetméteres klubhelység állna rendelkezésünkre. A klub ezen a napon 20:00-ig van nyitva.

Dév bácsi

Reklámok

9 thoughts on “Metagame hétfő?

  1. Alfák csatája, nevezési díjban benne van egy alfa pakli és azzal kell játszani. Ez a rafinált boltos is vicces

  2. Draft liga? Ofc! Annyit azért hozzátennék, hogy csak a hagyományos draftokat támogatnám (2 egymás mellett megjelent kiegészítő, a fiatalabbból 2, idősebből 1, vagy két alappakli), az egyéb úri huncutságok (alfa, rafinált boltos, rochester) már kiesik a preferenciámból 😦

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.