A GoPro projektről bővebben

Újszerű videós tartalmak a láthatáron, melyek megvalósításában ti is segíthettek – nincs más dolgotok, mint eljönni a versenyünkre!

Dév tegnapi posztjában már olvashattatok néhány szót a GoPro projektről, melyről úgy gondoltam, érdemes kicsit bővebben is beszélni, hiszen határozottan izgalmas dologról van szó!

Régi vágyunk, hogy közelebb hozzuk számotokra a HKK versenyeket, YouTube csatornánkon is igyekeztünk több felvételt, illetve elemző videót közzétenni, technikai oldalról azonban ez sajnos nem minden esetben megoldható. Ezen szeretnénk változtatni a jövőben, méghozzá egy kis beruházással, a terv ugyanis az, hogy venni fogunk két darab akciókamerát, melyeket a játékosok fejére rögzítve bármelyik játék rögzíthetővé válik mindkét fél szemszögéből. Ha valaki esetleg még nem látott ilyet, valami ilyesmit kell elképzelni:

Ez persze csak a nyersanyag, amiből nagyon izgalmas dolgokat lehet kihozni! Képzeljetek el például egy olyan videót egy döntőről, melyet két szemszögből követhettek párhuzamosan, egymás mellett a két képpel. Folyamatosan láthatjátok mindkét játékos kezét és asztalát, tényleg a szemetek előtt zajlik le minden egyes döntés és dilemma, ez egy teljesen új dimenziót nyitna szerintem a HKK-s videók történetében. Utólag ráadásul kommentárral is el lehet látni ezeket a videókat, így még profibb végeredmény születne, ami szerintem reklámnak sem lenne utolsó!

gopro

Mindezeken túl persze egyéb videós tartalmakra is lenne lehetőség, gondolva itt a különféle timelapse-ekre, vagy amikor egy adott játékos szemszögéből követünk végig egy egész versenyt. Sokan kértétek már például, hogy próbáljunk meg összehozni egy videós draft-elemzést – nos, ez utóbbira is tökéletes lenne az akciókamerás megoldás!

Egy szó mint száz, szeretnénk, ha ez minél előbb megvalósulhatna, ezért az októberi versenyünkön befolyó nevezési díjak egészét ebbe a projektbe fogjuk befektetni. Ha segíteni szeretnél, nincs más dolgod, mint eljönni a versenyünkre és játszani. Már ez az apróság is rengeteget jelentene számunkra. Reméljük, hogy a 2017-es esztendőt ezzel az újítással indíthatjuk majd!

Csető Zsolt

14 thoughts on “A GoPro projektről bővebben

 1. Bízunk benne, hogy hamar sikerült összehozni rá a $$$-t, és új szintre emeljük a HKK-s videókat. Persze arra is szükség lesz, hogy benne legyen a játékosok, hogy felszereljük őket majd a kamerákkal 🙂

 2. Zseniális ötlet! GoPro mellett más márkákat is érdemes megnézni, én a lányomnak SJCAM SJ4000 kamerát vettem, ugyanazt tudja, mint a 2x annyiba kerülő Gopro + ennek még LCD képernyője is van. Ha szükséges 1-1 versenyre szerintem még el is tudom vinni, hogy kipróbáljuk a technológiát 🙂

 3. Sok sikert a projekthez, remélem megvalósul minél előbb! A kedvenc rovatom a Reakció, kár hogy mostanában kicsit visszaszorultak.az elemzések.

 4. Tetszik az ötlet, jó volt visszanézni a Youtube-on a Reakció videóitokat is.
  Más, de ez is kicsit technikai: terveztek a Kreátor műhelyéről is villám-lapelemző podcastot mint a Zarknod visszatérről? Jó volt hallgatni, remélem, hogy most Dév hanganyaga is megmarad, vicces lenne hallgatni, ahogy “vállalhatatlanul ócsárolja és dícséri” a lapokat 🙂

 5. @pbes: 😀 Igazából tervbe nem volt véve (messze van még az új kieg), de lehet szó róla, összerakhatunk egy ilyen anyagot.

 6. Dév, esetleg egy “évértékelő” az új kieg megjelenése óta? Mik lettek a “meta-dekkek”, mi volt a legkedveltebb lap számotokra,miben csalódtatok,stb… Egy ilyen vlog bejegyzés/podcast szerintem nagy népszerűségnek örvendene 🙂

 7. Visszajelzés: Szombaton HKK Blog verseny, zsákbamacskával! | HKK Blog

 8. Visszajelzés: A vérfarkasokon nem fogtak a tárgyak | HKK Blog

 9. Visszajelzés: Gigantikus versennyel zárjuk a 2016-os évet | HKK Blog

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.