Felmérés – Kártyakedd helyett verseny?

Egy kezdeményezés kapcsán szeretnénk megkérdezni a véleményeteket.

Egyik viszonylag friss, de annál lelkesebb játékostársunk megkeresett minket, hogy tolmácsoljuk felétek kérését/kérdését. De hogy miről is van szó pontosan? Ezt elmondja nektek ő!

barcraft6“Először egy kis bemutatkozás: György Balázs vagyok, egy négyfős baráti csapattal kezdtünk el HKK-zni körülbelül fél éve. Amikor elkezdtünk játszani, eleinte bajban voltunk, hol is cserélgessünk, ismerkedjünk a játékkal, azokkal az emberekkel, akik ezt a játékot játsszák. Így pattant ki a fejünkből a Kártyakedd ötlete, amit Csető Zsolt segítségével sikerült is megvalósítani, és amiről most már elmondható, hogy egész szép karriert futott be.

Sajnos az elmúlt hetekben, nem tudtam részt venni a keddi napokon, de bevallom, a háttérben volt némi szervezkedés. Így jövőre megújulva térne vissza a Kártyakedd.  Terveink szerint, januártól elindulna egy versenysorozat azokon a keddi napokon, minden hónapban, heti kétszer, amikor az Excelsiorban nincs verseny. Természetesen a másik két keddi nap megőrizné a jelenlegi kötetlen formáját, amikor továbbra is lehetne tesztelgetni, cserélgetni.

Első körben némi visszajelzést szeretnék kapni, hogy lenne-e igény erre a versenysorozatra, illetve, hogy nagyjából hány ember tudna eljönni ezekre a versenyekre? Eleinte havi két versenyre gondoltunk, de voltak olyan javaslatok is, hogy csak havi egy verseny kerüljön megrendezésre. Kíváncsi lennék, nektek melyik felelne meg jobban?

Ha elég sok pozitív visszajelzés lesz, akkor elkezdődik a tényleges munka, hogy januárban megrendezésre kerülhessen az első verseny. Ha igazán beindulnak a dolgok akkor a lebonyolításról, a díjazásról, a formátumról egy következő cikk formájában esne szó.”

Lényegében tehát egy kéthetente (vagy havonta), keddenként megrendezésre kerülő versenyről lenne szó a BarCraftban a Kártyakedd keretein belül – ennek kapcsán várjuk mindannyian visszajelzéseiteket!

Csető Zsolt

8 thoughts on “Felmérés – Kártyakedd helyett verseny?

  1. Egy verseny, amire gyalog 5 perc alatt odérek? Jöhet. 😀

    Amúgy versenytől függetlenül is terveztem, hogy a jövőben rendszeresen lemegyek majd keddenként tesztelni, szóval kb. január végétől játékra/tesztelésre vágyó játékosok nyugodtan keressenek ott.

  2. ha 6-f7 közt kezdődik (mondjuk az utóbbi felé eltolva), akkor tudnék menni, egyébként sajnos nem 😦
    nyilván kb. egyedüliként vagyok, akinek ilyen későtől jó csak…

  3. Szerintem jo otlet es a fel 7 szinten jo csak akkor porgos legyen es kb ilyen 10 fele vegezunk.

  4. Ha hétkor kezdődik akkor márciusig én is tudok menni. Ha előbb akkor sajnos nem hatig dolgozok Veresegyházon és kell idő míg beérek.

  5. Az ötlet jó, ha lesz belőle valami annyi javaslat talán a nagyobb létszám érdekében hogy ne az exelsior hetén legyenek

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.