Kreátor macskája vol 2.

Az év legnagyobb durranásával készülünk decemberben!

Múlt hónapban Zsolti már cikkezett róla itt a blogon, illetve facebook oldalunkon is értesülhettetek arról, hogy decemberben bizony óriási HKK Blog versennyel készülünk nektek, gigantikus díjazással: nem kevesebb, mint 4 display ZV és Kreátor műhelye lesz kiosztva, végtelen mennyiségű Zén kiegészítőkkel megfűszerezve (olyanokkal is bizony, amik már jó ideje nem kaphatóak a Beholder webshopjában sem), illetve 4 UR is kiosztásra kerül. A verseny pontos kiírása, és részletek: https://goo.gl/BX7ZQz

Azon kívül, hogy minden idők legdurvább díjazású blogos versenyét hozzuk el nektek összehoztunk még egy HKK macskát év végére. Viszont miután az októberiben elláttunk titeket bőven kiegészítőkkel, deckboxokkal és fóliákkal is, ezért most nem fűszerezzük ennyire a dolgot, csak a megszokott prémium macskákat állítjuk össze nektek (vagyis csak ritka és UR lapokkal tömjük meg a cicákat), és nem kevesebb, mint 4 displaynyi Kreátor műhelyét bontunk bele, de az előző szezonok nagy spoilereivel is találkozhattok majd bőven. Az áron és a szabályokon természetesen nem változtattunk most sem: maximum 5 darab macska vásárolható az első körben (az első forduló kezdésével egy időben lehet az első macskákat megvenni, és későbbi körökben természetesen még lehet majd, ha marad) a már megszokott 1000 forintos darabáron.

FIGYELEM! Ha valaki nem tud részt venni a versenyen, és szeretne macskát, akkor azt megvetetheti egy másik játékossal is a helyszínen, ha ezt előtte facebookon jelzi nekem, ismétlem nem itt hozzászólásban, hanem facebookon.

J A C K P O T

Két nyereménnyel is kedveskedünk nektek a versenyünkön. Az egyik a szokásos giga macsek fődíj, amire kiírtunk egy szavazást, és csodák csodájára A halandóság átlépése nyerte ezt (aki esetleg nem követi a facebookos eseményeket a másik kettő amire szavazni lehetett az egy HKK táboros nevezés illetve 3 Univerzális megoldás voltak). Ezt a verseny végén fogjuk kisorsolni azok között a játékosok között, akik legalább 5 macskát vásároltak, illetve akkor, ha az összes macska elfogyott. Ahogy korábban is írtuk lesz még egy nyeremény, amit pedig azok között sorsoljuk majd ki, akik a versenyen vesznek részt, macskától függetlenül, de ez csak a helyszínen derül majd ki, hogy micsoda…

J Á T É K

Bízunk benne, hogy nagyon sokan el tudtok jönni a versenyünkre, de előtte egy kis játékot hirdetünk nektek. Tippeld meg, hogy hány játékos vesz majd részt a decemberi megmérettetésen! A helyesen tippelők között egy A hatalom szavát sorsolunk ki! Várjuk tehát a tippeket hozzászólás formájában, hajrá!

Végezetül ne feledjétek, hogy azzal, hogy eljöttök a versenyre a GoPro projektünket támogatjátok, nagyon jó úton vagyunk, hogy megvalósuljon, bízunk benne, hogy a verseny után a karácsonyfa alá rakhatjuk.

Várunk mindenkit szeretettel!

Dév bácsi

51 thoughts on “Kreátor macskája vol 2.

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.