VIII. HKK tábor – Startol a jelentkezés, itt a VIII. HKK tábor!

Gyere ránk Verőce!

Még kimondani is sok(k), de idén már NYOLCADIK alkalommal szervezzük meg, ezt a nem mindennapi HKK-s szórakozási lehetőséget (ahogy írtam korábban, a terveink szerint idén még ezen kívül minimum egy tábort szeretnénk összehozni, júliusban). Aki velünk tartott tavaly a téli táborban tudhatja, hogy tök mindegy, milyen idő van itt Budapesten, Verőcén a Dérfarkasok lesnek ránk az erdőben, úgyhogy nem is februárra terveztük a tavalyitól eltérően, hanem március legvégére, méghozzá 24-26-ig. Talán így az idő is kedvezőbb lesz számunkra, és nem kell már 6 órakor Márktól a különböző védőitalokat elvenni.

Ahogy fent is írtam, nyolcadszorra szeretnénk összehozni ezt a remek közösségi kikapcsolódást (vagy bekapcsolódást) minden HKK-zni vágyónak (nyugi, nem csak HKK van). A helyszín mondhatni tökéletes ilyen szempontból, hatalmas foci-, kosár- és röpipálya áll a rendelkezésünkre, a szállásunk kiváló, nem vagyunk egymás s*ggébe ujfa1.jpgkényszerítve. Miután éjszaka TÉNYLEG hideg van, ezért úgy gondolom, hogy a nyárihoz képest upgradeljük a szállásunkat a tavalyihoz hasonlóan (vagyis ne kelljen senkinek a közösségi wc-re, fürdőbe rohangálnia), így fűtött faházakat kértem most is. Ezek a szobák 3-4 ágyasak, fűtöttek, tehát úgy gondolom, hogy abszolút megfelel majd a célnak. A közösségi házzal (ahol a programjaink egy része zajlik) tavaly volt némi problémánk, hiába volt fűtve egyszerűen mi ezt nem éreztük, kértem ennek orvoslását, így az is előfordulhat, hogy az étkezőt megkapjuk majd. Apropó, étkező, étkezés. Mivel egy hónappal későbbi a szervezés, ezért NAGYON VALÓSZÍNŰ, hogy lesz konyha (20 fő felett garantálták), de ahogy eddig is ujfa2.jpgvolt, és már mondhatni hagyománynak tekinthető közös szombat esti sütögetést mindenképp beiktatnám a programba (csak valaki szóljon, hogy ne felejtsünk el időben fát kérni). Természetesen tudjuk a szállást étkezés nélkül kérni, de szerintem vállaljuk be, prémium menzakaja, végtelen reggelivel és menzateával, kifogyhatatlan repetával. Pontos programtervezetet a későbbiekben fogunk kiírni, HKK az első este (meglepetés verseny) és a vasárnapi nap folyamán lesz, ez utóbbi a HKK Blog hivatalos márciusi versenye, a már megszokott díjazással (versenykiírás: tba, de mindenképp valamilyen sealed formátum).

Figyelem! A táborba jelentkezés feltétele a betöltött 16. életév!

Időpont: március 24-26 (péntek-vasárnap), az utazás egyénileg megoldott, de lesz lehetőség közös leutazásra is természetesen.

A tábor részvételi díja: 17.000 forint, amely tartalmazza a két verseny nevezési díját, a szállást fűtött faházakban, és a teljes étkezés díját is, a közös sütögetéssel együtt. Sidenote: ha nem sikerül a konyhát rábírni arra, hogy ellássanak minket akkor ennek függvényében lesz olcsóbb a tábor díja is természetesen, tavaly a téli táborunkba 15.000 ft volt a részvételi díj az étkezések egyéni megoldásával.

Jelentkezés:  kérek mindenkit, hogy legkésőbb február 20-ig jelentkezzetek a 20/326-2558-as telefonszámon, e-mailben az egyed.da@gmail.com címen vagy Facebookon, névvel és telefonszámmal, illetve, ha van külön kérésetek pl. szeretnétek XY-nal egy szobában lakni azt is megírhatjátok.

Egy kis kedvcsináló:

HATALOM KÁRTYÁI: GYŰJTSD ÉS JÁTSZD! Jelentkezz, ha nem akarsz kimaradni az év egyik legnagyobb HKK-s bulijából!

Dév bácsi

ps: később mindenképp jelentkezünk még táboros cikkel, névsorral, túléléshez nélkülözhetetlen felszerelésekkel és pontosabb programtervvel, figyeljétek a blogot!

19 thoughts on “VIII. HKK tábor – Startol a jelentkezés, itt a VIII. HKK tábor!

 1. Szia Dávid!

  Jelentkeznék a táborba! Niklai Bálinttal, Katulin Péterrel és egy Vízitündérrel szeretnék egy szobában lenni, remélem megoldható!

  Puszi,
  ReZsó

  Ui.: Remélem lesz konyha végtelen menzatea > all

 2. A szakács nélkült az éhhalál fenyegetné a táborozókat így kénytelen vagyok jelentkezni 😀

 3. befutott kérés:

  és egy olyan extra kérdésem lenne, hogyha lesz konyha, akkor nem lehetne-e leszervezni a konyhásnénivel, hogy az egyik nap egy igazi menzás paradicsomos húsgombóc legyen a menü?

  :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

 4. Na,de Zsolti… 😀 😀 Azért ez eléggé polgárpukkasztó komment. Szégyelld magad!

 5. Én is jelentkeznék a tábohba!
  Lehetőleg olyan embehekkel szehetnék egy szobában lenni, akiknek a nevében nincs ‘ehh’ betű, meht azokat kibaszom a semmibe, és húzok lájuk két-két lapot!

 6. Eddigi jelentkezők:

  1. Derék Zsombor
  2. Csető Zsolt
  3. Schmidt Edit
  4. Horváth Attila
  5. Magosin Márk
  6. Molnár Ferenc
  7. Pogány Levente
  8. Dancz Krisztián
  9. Hesz Gergő
  10. Makó Gergely
  11. Dolák Viktor
  12,13. Szabó Krisztián+1
  14. Krahling Ákos
  15. Juhász Ferenc
  16. Kocsis István
  17. Laczó Martin
  18. Liu Ting Hao
  19. Szatmári Bálint
  21. Gergely Ferenc
  22. Egyed Dávid

  Ha valakit lehagytam szóljatok srácok ASAP! 😀 A héten még fogadjuk a jelentkezéseket!

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.