Draftelemzés #2

Újabb videó a Dungeon draft versenyéről, ezúttal Csető Zsolt kommentálásában.

Tegnap Dávid draftjáról láthattatok egy kommentárral ellátott videót a Dungeon versenyéről, most pedig én vagyok a soros – lássuk a válogatást egy újabb szemszögből!

Terveink szerint a hétvégi beholderes versenyt követően is számíthattok hasonló videókra, addig is várjuk visszajelzéseiteket!

Csető Zsolt

16 thoughts on “Draftelemzés #2

 1. A videó elején nagyon érződik, hogy nem írtad előre le a szöveget. Javaslom a hallgathatóság érdekében, hogy ami nem kommentár (“helló sziasztok ez itt a hkk blog” stb) írd le és olvasd fel, így egy ütemben tudsz beszélni végig. (Az elején hallatszódott hogy mikor gondolkodsz, ilyenkor egy picit mindig megálltál)

 2. Én a versenyről is szívesen meg néznék egy vidit,hogyan működtek a kiszedett lapok(aszem Dév is mondta,hogy volt ami nem jött be)stb.
  Gondolom kicsit más stílusban kell játszani, meg ilyenek

 3. @Katu: Az imprózással nincs gond, egyszerűen csak hosszú volt a nap. Nézzétek el nekem pls most az egyszer, ígérem, hogy a köviben kevesebb hülyeséget fogok beszélni. 🙂

 4. Nekem ez is nagyon tetszett 🙂 És élveztem azt a plusz 6 percet, aminél elmesélted, hogy mikkel játszottál és milyen volt

  Nagyszerű ez a sorozat, már ezért megérte a kamerát beszerezni!

 5. süti! így ha Zsolti mellett ülök legközelebb végre tudom, hogy mi a tuti stratégia!

 6. volt jó néhány hibás döntés, de így is nagyon erős paklit szedtél ki. Több színt is szedtél, mint 4 ami szintén kerülendő, nagyon ritkán jön be draft közben a színcsere.

 7. Ugyan teljesen kezdőként nincs egyéb draft tapasztalatom. Nálam a sors (lapjárás) úgy hozta, hogy jó ötletnek láttam az 5 szín gyűjtését. A végén el is engedtem az elsőként fixált tharromat, mert egyszerűen leahból jobbak jöttek a végén (második kreátorból), így erősebb kiegészítő lett a fő csapásirányhoz.

  Köszi mindkét videót, nagyon hasznosak! Jó volt látni, hogy a profik mire figyelnek, hogyan jár az agyuk! 🙂
  Reszkessetek a behóson! :DDD

 8. jó videó lett ez is
  én szívesen megnézném a behos draftot is, sőt, a meccseket is (nem tudom, mennyit bír a kamera, meg nyilván iszonyat munka utána annyit kommentálni)
  legjobb lenne nyilván a győztestől látni-hallani ezt, csak hát azt nem tudjuk előre, hogy ki lesz, mindenkire meg nem lehet kamerát rakni 🙂

 9. Nagyon köszönöm mindenki nevében Neked és Dave-nek is a videót. Rendkívül fontos, hiánypótló “tananyag”.
  Több játékostól hallottam már, hogy azért nem indul a draft versenyeken, mert “nem tud draftolni”, és valamilyen szinten fél ettől a formátumtól. Magam is csak a novice fokozatba sorolom az idevágó tudásomat. Mindenesetre azt javaslom mindenkinek, aki hezitál, hogy próbálja ki bátran! Ez a HKK legmagasabb szintű formátuma, de ez nem jelenti azt, hogy kizárólag a legmagasabb szinten okoz örömöt, siker- és játékélményt. Korántsem. Ráadásul igen nehéz rá élesben gyakorolni. Nem véletlen, hogy a profi versenyjátékosok nem szívesen hagyják ki ezeket a lehetőségeket.
  Szóval bátran vágjon bele mindenki, nagyon jó móka, minden tudásszinten.

 10. Nagyon jók ezek a videók, köszi Zsolti és Dávid! Ebben külön tetszett, hogy a végén még beszéltél magáról a versenyről is.

 11. Nagyon klasszak a videók!
  Javaslat / kérés: egyszer Bubura is egy kamerát pls
  Megnéznék egy 3 órás videót 🙂

 12. Balázs: Kamera, rajtam??? Lehet ott helyben blokkolnék le 🙂

  De végülis, lehet valamikor kipróbálom 🙂

 13. Mindenkit varunk holnap a drafton a Wekerlen, az amatorok termeszetesen indulhatnak itt is vagy a porgoson, ahogy erzik.

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.