Szivárgás – Infók az új kiegészítő teszteléséről

180 fokos fordulat a fejlesztésben!

Igazán érdekes információk láttak napvilágot, ugyanis fülünkbe jutott, hogy a kiadó egy igencsak fura és egyben rettentően merész dologra szánta el magát a következő kiegészítővel kapcsolatban. Bizonyára tisztában vagytok vele, hogy a HKK gyorsul, egyre olcsóbbak a lapok és egyre többet tudnak, de ez rendben is van, hiszen az eredeti modell is az volt, hogy az egyszeri játékos a beszerzett lapjaival ne csak limitált ideig játszhasson. Éppen ezért, hogy ezt az úgynevezett power creepet megfékezzék született meg a nem hivatalos döntés, miszerint a következő kiegészítő újra a Tengermély lesz. A fejlesztőket kérdeztük az egész dolog hátteréről.

„Nagyon sokat gondolkoztunk azon, hogy hogyan tudjuk egészséges ütemben továbbfejleszteni a játékot, és a tesztelőkkel együtt közösen jutottunk erre a döntésre, hogy a következő kiegészítő legyen újra a Tengermély. Nyilván gondolnunk kell azokra a játékosokra is, akiknek ezek a lapok megvannak, így, hogy csábító legyen számukra is, minden negyedik csomagba egy sorsjegyet rejtettünk, mellyel további Tengermély paklikat lehet nyerni. További terveink szerint a Tengermély után jönne a Világégés, majd még egyszer a Tengermély.”

Megtudtuk, hogy a hivatalos versenyszabályzat is reform alatt van, ugyanis a kiadó korábbi játékait is integrálni szeretnék a HKK-ba, így az előzetes tervek alapján a pakli 10%-a tartalmazhat majd Álomfogó, további 10%-a pedig Káosz galaktika lapokat is.

Dév bácsi

Reklámok

7 thoughts on “Szivárgás – Infók az új kiegészítő teszteléséről

  1. Amúgy ki is telne tőlük.
    Akik nagy műgonddal szavazást tartanak arról, hogy ikon vagy szöveg legyen egy 7 hónap múlva megjelenő kiegészítő lapjain, miközben meccsek dőlnek el azon, hogy a bírók döntései miatt a legújabb versenyspoilerek(GoMak, Unaloműző) minden versenyen máshogy működnek (no offense a bírók felé), azoktól én nem lepődnék meg, ha tényleg a Tengermélyt, vagy mondjuk a kivezetett háttérvilágú Rúvel hegyet adnák ki kövi kiegnek.
    (Manneken) Peace.

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.