Tavaszi HKK kupa a HKK Blog szervezésében!

Áprilisban a tavasz legnagyobb összdíjazású versenyét hozzuk el nektek.

Bár márciusban kicsit szünetet tartott Beszűkült látókör formátumunk, hiszen a HKK táborban draftoltunk (sidenote: infók a IX. HKK táborról a héten várhatóak), áprilisra egy igazán csábító összdíjazású versennyel készültünk nektek, így a látókör harmadik fordulója az első Tavaszi HKK kupaként kerül megrendezésre. A verseny tiltólistája a januári és februári látókör dobogósai alapján készült. FIGYELEM! A verseny összdíjazása nem kevesebb, mint 100.000 forint értékben boosterek és 4 db új ultra ritka lap! Figyeljétek facebook oldalunkat is, ahol további információkat kaphattok!

verseny.png

Az áprilisi verseny

 • Időpont:április 23. (vasárnap), 10:30 (nevezés 10 órától)
 • Helyszín:Budapest, Dungeon Szerepjáték Szaküzlet és Klub, Erzsébet körút 37.
 • Formátum:Beszűkült látókör
 • Nevezési díj: 1000 ft

Tiltott lapok a szokásosak mellett:

A versenyre érdemes most is előnevezni (a decemberi versenyünkre is pillanatok alatt elfogytak a helyek) a hkkblog@gmail.com címen! Készülünk nektek most is zsákbamacskával, melyről (a fődíjáról is) később olvashattok részletesebben, illetve lesz tippjátékunk is. Nincs más hátra, mint előre, jelentkezz most!

Dév bácsi

Megjegyzés: miután a verseny vasárnapi nap kerül megrendezésre kérünk mindenkit, hogy a lakókkal való béke érdekében ne az udvaron várakozzon a verseny előtt, és a megszokottnál próbáljunk meg halkabbak lenni. Köszi érte mindenkinek!

 

22 thoughts on “Tavaszi HKK kupa a HKK Blog szervezésében!

 1. Nyilvan nyonis oka volt a vasarnapi idopont valasztasnak… megertem.
  Csak nagy kar, hogy ezzel a nyakara leptetek a kecskemeti versenynapnak.

 2. Az ok annyi, hogy mas idopontot sajnos nem tudtunk talalni, ami Krisznek, Zsoltinak es nekem is megfelel.

 3. Most szerintem nem a Blogos versenynek kellene másokhoz igazodni. Aki akar, úgyis elmegy Kecskemétre (még ha igaz is ,ahogy látni szoktam, elég sok “vendégszereplő” szokott lenni 🙂 ).

 4. Földanya ereje, zulit kísérlete, Most már elég, MIE, Démoni mágia sem. De egyik színből sincs elég counter. Izgalmas egy meta lesz az tuti 🙂

 5. Köszönjük a vasárnapi szervezést. Már terveztem, hogy vagy 10-en felnézünk…. de nem. Köszönjük annak a 3 embernek a 10 nevében.

 6. Zsolt atya: a csúnya blogosok akkora szervezik a versenyt,amikor meg tudják tartani! Hallatlan!!! Pécsről egy egész turistabusszal mentünk volna,de a vasárnap miatt nem tudunk! Köszöni az a 40 pécsi hkk-s!…

 7. @Zsolt atya: sajnálom, talán legközelebb, akkor is örömmel látunk majd titeket, ha úgy alakul, hogy fel tudtok jönni.

 8. Zsolt atya, javaslom nézd meg Jancsár Jani hogy viselte ugyanezt, az ő hsz-e elviselhetőbb mint a tied szvsz.

 9. Amúgy a három emberből kettő a szervezője a versenynek, egy pedig a helyszín tulajdonosa….innentől nem értem miről beszélnük, ez (megint) egy teljesen felesleges kötekedés volt, csak bele kellett volna gondolni egy kicsit a szituációba és csöndben maradni.

 10. @Domi: Zsolt atya a Vidéki HKK védelmezője, a patrónus a gonosz Pesti Szervezők ellen. Csak ő mer harcbaszállni ellünk, mint az Igazság Lovagja! Hajrà Zsoltatya, előre és törjön meg Tirranda átka (ami még 2014-ben is ott volt a Nemzetin!)… 🙂

 11. Semmi szükség a személyeskedésre. Sajnos így alakult. Megpróbáljuk átszervezni saját versenyünket. Tudomásul kell venni, hogy a vidéki versenyszervezés egyik legnagyobb kihívása, hogy a versenynap alternatívát tudjon ajánlani a nagy pesti versenyek mellett/helyett. Elsősorban ezért tesszük a versenyeinket vasárnapra, hogy eleve ne legyen ütközés. Még ha egyazon hétvégén van is egy nagy verseny a fővárosban, legalább ne azon a napon legyen, így marad egy minimális sanszunk arra, hogy legyenek lelátogatóink.
  Ha eleve tudjuk, hogy melyik vasárnap foglalt Budapesten, akkor úgy szervezzük a saját versenynapunkat. Ez egy adhoc változtatás, ahogy kiolvasom a kommentekből, ilyen be-beesik néha. Szerencsére nem túl gyakori.
  Nem várjuk el, hogy a pesti versenyszervező tekintettel legyen a saját látogatottságához nem is mérhető létszámú vidéki versenynapra. Nem emiatt kommenteltem, csak hangot adtam a csalódottságomnak. Peace!

 12. Tényleg kár átmenni személyeskedésbe, nyilván nem szeretnénk egyik versenyhelyszínnek sem keresztbe tenni, de egyszerűen most így jött ki a lépés.

 13. Atya és a többi morgó!

  Mivel a helyszínt én adom, higgyétek el, hogy én is nagyon sajnálom, hogy vasárnap be kell jönnöm dolgozni!

  Sokkal szívesebben tölteném ezt a napot a gyerekeimmel a zöldben, mint a HKK-val és Veletek a Dungeonben.

  Ez most így alakult, egyszerűen nincs másik – mindenkinek megfelelő – időpont áprilisban.

 14. update: a versenynapot mindenképp megtartjuk. Aki családias légkörű dupla versenyre vágyik, a HKK Blogos nagyverseny helyett, akár azért, mert így esélye van a Kecskemét Kupán jó eredményt elérni, és így sansza lesz részt venni az év legtutibb draftján… szóval az válasszon minket. 😛

 15. A legjobb amatőr kap különdíjat, ahogy a blogos versenyeken szokás? (Ismetereim szerint ez egy UR+1 KM+1 beülő a következő blogos versenyre szokott lenni)

 16. Visszajelzés: Macskaeső a Tavaszi HKK kupán | HKK Blog

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.