IX. HKK tábor – Részletek és jelentkezés, itt a IX. HKK tábor!

A nyári táborunk részletei, jelentkezz most!

Túl vagyunk a nyolcadik – talán a legjobb hangulatú – táboron, amit eddig szerveztünk. Parádés időnk volt, és fantasztikusan éreztük magunkat. Miután kérés volt, hogy minél előbb derüljön ki, hogy mikorra tervezzük idei második táborunkat, így gőzerővel neki is álltunk a szervezésnek. A nyári időszakban – sajnos, vagy szerencsére, itt kérjük a megfelelő részt aláhúzni – elég sokan járnak Verőcére, rajtunk kívül is, és bár még fahaz_2messze van a nyári tábor szállásban sajnos nem volt lehetőség túl sok válogatásra, a mostani tábortól eltérően (a tavalyihoz hasonlóan) kis faházakban leszünk elszállásolva (ezekben nincs fürdő, de teljesen oké közös fürdő és mosdó tartozik hozzájuk). Megpróbálnak négy ágyas szobákat biztosítani nekünk, így kicsit szellősebben leszünk (bármilyen kérés vagy kérdés van ezzel kapcsolatban írjatok nyugodtan mailt).

A tábor tervezett időpontja: június 30. – július 2.

A tervezett programok a következőképp néznek ki:

Június 30, péntek: miután a nógrádi kirándulásunk elég jól sikerült, ezért terveink szerint ismét kirándulást tervezünk a pénteki napra (ennek megfelelően dél körüli indulást tervezünk majd közösen, ennek részleteit később fogjuk kihirdetni), de most nem Nógrádra, hanem Királyrétre fogunk menni. Ott is van legalább annyi látnivaló, mint Nógrádon, körülnézünk egy kicsit, aztán irány vissza a Csattogó-völgybe. Mivel az utolsó vonat 16:38-kor indul vissza (gyalog pedig egy olyan jó két és fél óra a Királyrét-Kismaros távolság), így elég feszített lesz a menetrend az érkezésünk és a túra között. Este már vacsorával várnak minket, így készüljetek. Vacsora után a szokásos kötetlen program, és lesz opcionális (valamilyen móka) HKK játékra lehetőség is.Kiralyret15.jpg

Július 1, szombat: a szombati nap most is a pihenésé lesz. Késő délelőtt már el lehet foglalni a medencét (ennek van valamilyen minimális, talán 400 forintos költsége), szerintem – remélem – lesz olyan idő, hogy ezt igénybe vegyük majd. Délután egy kis foci / kosár / röpi, az esti órákban pedig a már megszokott közös sütögetést szeretnénk összehozni. Rossz idő esetén pedig elfoglaljuk a Zöld disznó bisztrót Verőce szívében.

Július 2, vasárnap: a vasárnap most is a versenyzésé lesz, természetesen a megszokott díjazásokkal, azonban egy picit szeretnénk változtatni a megszokotton (itt a verseny hosszúságára gondolok). Ugyanis – bár nagyon szeretünk HKK-zni – de az egész vasárnap rámegy, még egy fagyi vagy jégkása sem fér bele a hazautazás előtt. Éppen ezért valamilyen rövidebb versenyt szeretnénk tartani (természetesen valamilyen bontott jellegű formátumról lesz szó), erre ha van ötletetek kérlek írjatok hozzászólást! Itt nem arra kell gondolni, hogy 1 óra alatt le szeretnénk zavarni az egészet, de jó lenne, ha 10 és 3 óra közé beférnénk.

Figyelem! A táborba jelentkezés feltétele a betöltött 16. életév!

Időpont: június 30. – július 2. (péntek-vasárnap), az utazás egyénileg megoldott, de lesz lehetőség közös leutazásra is természetesen.

A tábor részvételi díja: 15.000 forint, amely tartalmazza a versenyek nevezési díját, a szállást kis faházakban, és a teljes étkezés díját is, a közös sütögetéssel együtt. A helyszínen lehetőség van OTP SZÉP kártyás fizetésre is!

Jelentkezés:  kérek mindenkit, hogy legkésőbb május 1-ig jelentkezzetek a 20/326-2558-as telefonszámon, e-mailben az egyed.da@gmail.com címen vagy Facebookon, névvel és telefonszámmal, illetve, ha van külön kérésetek pl. szeretnétek XY-nal egy szobában lakni azt is megírhatjátok. Miután nagyon messze van még a július eleje így a május 1-i létszámon felül egy pár helyet fogok kérni, hogy tartsanak nekünk (valószínű, hogy egy faháznyit), hogy ha valaki meggondolná magát, az még tudjon csatlakozni. Ennek is lesz majd egy határideje, tba.

Figyeljétek a blogot további információkért!

„És akkor képzeld el, ülsz a medencében, egyik kezedben egy citromos – málnás jégkása, másik kezedben négy kánter meg egy Univ, ez az igazi HKK tábor életérzés!”

Egy kis kedvcsináló:

Dév bácsi

8 thoughts on “IX. HKK tábor – Részletek és jelentkezés, itt a IX. HKK tábor!

  1. nagyon jó lehet!

    „És akkor képzeld el, ülsz a medencében, egyik kezedben egy citromos – málnás jégkása, másik kezedben négy kánter meg egy Univ, ez az igazi HKK tábor életérzés!”

    😀 😀 😀

  2. Ünnepélyesen jelezném, hogy tekintettel kislányom július közepére (terminus 07.15) várható születése kapcsán idén kénytelen leszek kihagyni a nyári tábort. Jó szórakozást mindenkinek, és hát- majd legközelebb!

  3. @p4ran01d: gratulálunk hozzá!!!! 🙂 Az legalább olyan jó, mint egy tábor! 🙂

  4. Visszajelzés: Macskaeső a Tavaszi HKK kupán | HKK Blog

  5. Gyűlünk srácok szép lassan, még kicsit több, mint két hét van a jelentkezésből.

  6. Visszajelzés: Reminder: HKK tábor jelentkezés | HKK Blog

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.