Átalakítás alatt a HKK Blog

A közeljövőben több változást is tapasztalhattok majd, többek között a paklileírásokat tekintve.

Aki szemfüles volt, az bizonyára már észrevette, hogy megváltozott a fenti menüsáv az oldalon. Ez nem véletlen, úgy döntöttünk ugyanis, hogy átláthatóbbá és felhasználóbarátabbá szeretnénk tenni a blogot. Ennek előkészületei zajlanak éppen.

Mivel a teljes átalakítás néhány hetet igénybe fog venni, ezért jelenleg nem minden menüpont elérhető. Ha azonban elkészülünk mindennel, akkor onnantól folyamatosan és naprakész formában szűrhettek majd a különféle versenyekre a címkéken keresztül, amivel remélhetőleg megkönnyítjük majd a dolgokat a visszakeresésnél (formátumra és helyszínre is lehet majd szűrni). A címkézési rendszert már évekkel ezelőtt bevezettük, most pedig már az “adatbázis” is megvan ahhoz, hogy erre építeni tudjunk – mindezt automatizált formában.

Ahol igen komoly változásra számíthattok, azok a paklileírások. Komoly hátránya ezeknek a cikkeknek, hogy legfeljebb 1-2 évig aktuálisak: onnantól (legalábbis a lapokat tekintve) hamar elavulnak (ezért is közlünk egy ideje jóval több paklilistát a versenybeszámolókban). Ezt elkerülendő, a jövőben jóval kompaktabb, ugyanakkor folyamatosan frissülő paklilistákat fogunk közölni a blogon, melyeket mindig igyekszünk majd az újonnan megjelent lapokhoz és a metához igazítani. Ennek két előnye is lesz: egyrészt tényleg minden, az oldalon található paklileírás hasznos lesz, időtől függetlenül, másrészt jóval nagyobb szeletét le tudjuk majd fedni a metának, hiszen idővel akár 25-30 “aktuális” paklileírást is megtalálhattok majd a blogon, amire ezidáig még nem volt példa.

Természetesen a kezdőknek szóló cikkek is visszakerülnek majd némi szelektálást és aktualizálást követően. Az alapvető célja az átalakításoknak, hogy az új látogatók is könnyen megtalálják aktuális, valódi segítséget nyújtó cikkeket és leírásokat. Reméljük, hogy elégedettek lesztek az újításokkal! A HKK Blog természetesen az átalakítások alatt is rendületlenül üzemel majd!

Csető Zsolt

10 thoughts on “Átalakítás alatt a HKK Blog

 1. Köszi a sok befektetett munkát!
  Én az újrakezdéshez eddig is nagyon sok hasznos infót találtam az oldalon, szerintem nagyon jó ötlet kicsit modernizálni a felületet! Nagyon jó, hogy van olyan ember aki hajlandó ezzel a feladattal ennyit foglalkozni! Köszi még egyszer!

 2. Nem tudom megoldható lenne-e, de én szeretnék keresni egyes embereknek a paklijaira. Vagy mondjuk milyen pakliban volt Rambó bogár?!

 3. Ez adatbázist igényelne, olyat meg sem az oldal motorja nem tud, sem mi. 😦

  De nekem is vannak ilyesfajta álmaim (fejben már elég részletesen összeállt), ki tudja, egyszer talán ez is megvalósul majd… 🙂

 4. Zsolti, ha van olyan HKK-s ötletetek, ami programozást igényelne és belefér munka utáni szabadidőben, nyugodtan szólj

 5. @deniwhite:

  Egyszer mar koltoztunk blogspotrol wordpressre, ami szerintem minosegi valtozas volt, es termeszetesen nem zarkozunk el szerintem mas oldalra koltozestol ami tud ilyet, de iszonyat idoraforditast (is) igenyelne sajnos. Egyelore megvalositjuk az eredeti elkepzelest, aztan gondolkozunk tovabb.

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.