Macskaeső a Tavaszi HKK kupán

Az idei első macskánkkal most igazi különlegességeket hozunk el nektek!

Múlt héten nyitottuk meg a jelentkezést az első félév legnagyobb összdíjazású versenyére, az I. Tavaszi HKK kupára, melynek díjazása erősen hajaz a decemberi gigantikus versenyünkére, nem kevesebb, mint 100.000 forint értékben Kreátor műhelye kiegészítők, és 4 új ultra ritka lap! Ha eddig csak gondolkodtál, akkor ne tétovázz tovább, a versenyre a helyek több, mint fele már elfogyott!

Előnevezés és részletek a versenyről: https://hkkblog.wordpress.com/2017/04/03/tavaszi-hkk-kupa-a-hkk-blog-szervezeseben/

Ha a díjazás nem lenne csábító, a kupa alkalmából a szokásos mennyiségű és minőségű HKK macskával is készülünk nektek, rengeteg alfás, kódos, promóciós és ultra ritka lappal tömjük meg őket most is (de ez még nem minden).  Az áron és a szabályokon természetesen nem változtattunk most sem: maximum 5 darab macska vásárolható az első körben (az első forduló kezdésével egy időben lehet az első macskákat megvenni, és későbbi körökben természetesen még lehet majd, ha marad) a már megszokott 1000 forintos darabáron.

FIGYELEM! Ha valaki nem tud részt venni a versenyen, és szeretne macskát, akkor azt megvetetheti egy másik játékossal is a helyszínen, ha ezt előtte facebookon jelzi nekem, ismétlem nem itt hozzászólásban, hanem facebookon.

Kedvcsinálónak egy kis részlet a tartalomból:

macs

Ahogy észrevehetitek, a kép jobb alsó sarkában igazi kincsek vannak, több booster már nem kapható, óriási ritkaság! Ezeket is lehet a macskákban bontani, méghozzá az általatok választottból vihettek majd ha ilyet húztok (természetesen mivel egy Ébredés egy kezdő játékosnak nem jelent annyit, mint egy Kreátor műhelye, utóbbiból is lesz bőven). Azzal azonban nem árt tisztában lennetek, hogy némelyikből elég kevés darab van, így a beváltás sorrendjében lehet majd választani, amolyan aki kapja, marja.

J A C K P O T

Szokásunkhoz híven szeretnénk főnyereménnyel is kedveskedni nektek a versenyünkön, amely nem lesz más, mint egy HKK táboros nevezés, vagyis akit kipörgetünk az ingyen jöhet a következő HKK táborra (részletek: https://hkkblog.wordpress.com/2017/04/05/ix-hkk-tabor-reszletek-es-jelentkezes-itt-a-ix-hkk-tabor/). Ezt a verseny végén fogjuk kisorsolni azok között a játékosok között, akik legalább 5 macskát vásároltak, illetve akkor, ha az összes macska elfogyott.

Figyelem! A HKK tábor szigorúan 16 éven felülieknek szól, így ebben a sorsolásban csak a 16 éven felüli versenyzők vesznek majd részt.

Lesz még egy kisebb nyeremény, amit pedig azok között sorsoljuk majd ki, akik a versenyen vesznek részt, macskától függetlenül, ezt csak a versenyen fogjuk elárulni, hogy micsoda.

J Á T É K

Bízunk benne, hogy nagyon sokan el tudtok jönni a versenyünkre, de előtte egy kis játékot hirdetünk nektek. Tippeld meg, hogy hány játékos vesz majd részt az áprilisi megmérettetésen! A helyesen tippelők között egy Szemétdombot sorsolunk ki! Várjuk tehát a tippeket hozzászólás formájában, hajrá!

Dév bácsi

37 thoughts on “Macskaeső a Tavaszi HKK kupán

  1. 51 fős verseny jött össze végül, a Szatmári vs Német coinflipet Zoli húzta be, aki így egy Szemétdombbal lett gazdagabb.

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.