[Mentorprogram – Zsolly] Egy sikeres hónap

Győzelmek és profi pontok a zsebben – már csak egyetlen cél maradt.

Másfél hónapja jelentkeztem utoljára beszámolóval a mentorprogram kapcsán, melynek végén pozitív üzenettel búcsúztam:

“És hogy mit tartogat majd a hónap hátralévő része? Bízom benne, hogy erre nem kell várnotok a következő bejegyzésig, és már a versenybeszámolókból ki fog derülni!” – írtam akkor.

Nos, Viktor tett róla, hogy így legyen, hiszen azóta valóban több beszámolóban is találkozhattatok a nevével – íme az eredménysor a legutóbbi cikk óta.

  • Dungeon, draft – 22.
  • Excelsior, pörgős – 8.
  • Beholder, pörgős – 4.
  • Excelsior, egyszínű – 10.
  • Verőce, draft – 4.
  • HammerTime, egyszínű – 1.
  • Amatőr Liga, március – 1.
  • Dungeon, új nemzedék – 27.
  • Pécs, draft – 1.

Úgy gondolom, a helyezések magukért beszélnek: két versenygyőzelem, egy HKK Liga összetett első hely, 5 profi pont – sokan megirigyelnék ezt az eredménysort, ezért úgy gondolom, Viktor joggal lehet büszke magára. Ami külön örömmel tölt el, hogy elég sokféle formátumon (és deckkel) megállta a helyét, az egyik versenygyőzelmet drafton szerezte, méghozzá igen erős mezőnyben, ami önmagában jókora fejlődésről árulkodik – pláne annak tükrében, hogy a hónap elején a Dungeonben még nem jött össze annyira a válogatás ugyanezekből a kiegészítőkből. A hónapban játszottunk többek között good stuff kontrollal, mentális Börtönnel és tárgy paklival is.

A Beholderes pörgős versenyen elért 4. helyet az amatőr kategóriában eléggé csalódottan érte meg Viktor, hiszen nem jött össze neki a kijutás a Nemzeti Bajnokságra, de örülök neki, hogy ez nem ásta alá a lelkesedését – sőt, éppen ezt követően jöttek a kiugró eredmények. És bár a Nemzeti még mindig nincs meg, ilyen eredmények után a HSZ-ből való kijutás szinte biztosra vehető, így ennek a terhétől megszabadulva folytathatjuk a programot, ami plusz segítség lesz. A cél persze az, hogy meglegyen a közvetlen kvalifikáció, de erre lesz még számos alkalom.

A kijutásnál is fontosabb, hogy megtartsuk a jó formát: ha valamiből, ebből a remek szériából mindenképpen lehet meríteni. Az építkezés következő lépcsőfoka pedig az lesz, hogy megpróbáljuk állandósítani az eredményeket – na nem az első helyezéseket, de a stabil Top 10-es eredmények úgy gondolom reális célkitűzésnek mondhatóak. A tanulás persze nem ér véget – sőt, most jön csak a java, hiszen a sikerek épp úgy hathatnak valakire pozitívan, mint negatívan! Ez is egyfajta dimenziója a HKK-nak – mostantól a játékon kívüli dolgokra is fokozatosan egyre nagyobb hangsúlyt igyekszünk majd fektetni.

Csető Zsolt

9 thoughts on “[Mentorprogram – Zsolly] Egy sikeres hónap

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.