Versenybeszámoló – HKK Blog, Kvalifikációs verseny

30 játékos szállt harcba a bejutó helyekért a HammerTime-ban.

Miután a HKK Blog szokásos havi versenye a HKK Táborra csúszik, ezért úgy döntöttünk, rendhagyó alkalmat tartunk júniusban, hogy mi is megadjuk a lehetőséget nektek arra, hogy kvalifikáljátok magatok a Nemzeti Bajnokságra. A HammerTime Caféban megrendezett pörgős versenyre – a viszonylag késői meghirdetés ellenére – egészen sokan eljöttetek: 30 indulónk volt végül, így 3 kvalifikációs helyért zajlott a harc!

A formátum hagyományos pörgős volt, annyi megkötéssel, hogy tiltottak voltak az ultraritkák, illetve maximum 15 ritkát lehetett használni a pakliban. Ez egészen színes metát eredményezett, egyedül talán az Öntörvényű krabbert lehetett volna tiltani, hiszen ez szinte minden pakliban ott volt. (A HKK Ligában a következő hónaptól már számíthattok erre a módosításra!)

A hétforduló verseny végén nem maradt száz százalékos játékos, Gergely Ferenc azonban hat győzelemmel is behúzta az első helyet quwarg paklijával. Mögötte Kiss Zsolt és Nagy Dániel végeztek a dobogón, akik egyben a Nemzeti Bajnokságra is kvalifikálták magukat – örülünk, hogy az általunk biztosított 3 helyből végül 2 is “hasznosnak” bizonyult! Íme az élmezőny:

1. Gergely Ferenc (paklilista) – Hegymélyi keltető + Qwikrekson, a quwarg sámán
2. Kiss Zsolt – Lassan járj! + Őrült Enkala, az animátor
3. Nagy Dániel (paklilista) – Zarknod bilincse
4. Pásztor Szabolcs (paklilista) – Az őshangyák istene
5. Liu TingHao (paklilista) – Ősi rúna + Az alvilág ura

Gratulálunk mindenkinek (különösen a kijutóknak!), és köszönjük, hogy ilyen sokan ellátogattatok a versenyünkre. Legközelebb a HKK Táborban, illetve júliusban várunk majd benneteket versennyel, figyeljétek majd a blogot a részletekért!

Csető Zsolt

Reklámok

5 thoughts on “Versenybeszámoló – HKK Blog, Kvalifikációs verseny

  1. >egyedül talán az Öntörvényű krabbert lehetett volna tiltani, hiszen ez szinte minden pakliban ott volt. (A HKK Ligában a következő hónaptól már számíthattok erre a módosításra!)

    NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

  2. Dani dekkje elég ízesre sikerült, remélem valaki rá lett csábítva az árulásra!

  3. @jetysfaction érdekesség: az egy darab csábítás az árulásra-t egyszer húztam fel a 7 forduló során, akkor is Daku ellen, aki rúnázott, tehát tudtam rá lapot húzni; illetve a 7 forduló során mindig húztam védekezéses lapot kezdőkézre, kivéve akkor amikor Merényi úr bőség zavarás dekkje ellen játszottam 😀

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.