[Mentorprogram – Dév] Tamala újra a ringben

Igazolt hiányzás, startol a NB felkészülés!

Igazolt hiányzás

Többen kérdeztétek tőlem az elmúlt időszakban, hogy mi van Petivel, hogy haladunk a projekttel, mert nagyon régen láttátok versenyen. Sajnos Petinek az elmúlt időszakban nem nagyon volt ideje a kártyával foglalkozni, itt-ott azért feltűnt, de rendszeresnek semmiképp sem mondanám a jelenlétet. Természetesen korrekt módon jelezte felém azt Peti, hogy a tavaszi időszakba nem tud majd annyi energiát rakni a projektbe, amennyit szeretne (vagy amennyit elvárnék), és nem tud elég versenyre eljutni. Ezzel így igazából nincs is semmi baj, gőzerővel vetjük bele magunkat a közös munkába ismét.

Az első komolyabb állomása Peti visszatérésének a Beholder találkozó volt. Itt sejtettük, thor.pnghogy –miután a cél egy ultra ritka lap bezsákolása volt – mindenképpen valamilyen szuperagresszív, szupergyors, pörgős környezetben extrém erős paklival lenne érdemes próbálkozni, ami vagy nyer 2-3 kör alatt, vagy kikap (hogy minél gyorsabban lehessen pörgetni a versenyeket). A gyűjtőgeneráló pakli szóba sem jöhetett, Peti nem hajlandó vele versenyen játszani, nagyon utálja, ami igazából érthető, de megmondom őszintén, hogy én mindenkinek javaslom azt, hogy próbáljátok ki, hiszen onnantól kezdve jobban fogjátok látni, hogy melyek a kulcslapjai, hova érdemes szúrni, ahol a legjobban fáj. Maradt tehát egy Thormedor, vadászmesterre építő csapda pakli:

Thormedor, vadászmester

1 Karócsapda
2 Pénznyelő
3 Zu’lit kincse
3 Kontínuum-buborék
3 Szemétdomb
3 Goblin logisztikus
2 Fec, a legkisebb óriás
1 Rücskös látógömb
3 Pengecsapda
3 Villámhorgony
1 Kincses sziget
3 Perzselő homok
3 Hurokcsapda
3 Vassulyom
1 Egérfogó
3 Animált csapda
3 A goblinok megmentője
3 Lohd Haven
3 Elmecsapda
3 Trükkös csapda

50 lap

18 pontot kellett összeszedni az ultra ritkához, végül 14-nél megállt a hajó, így 3 csomag Alanori Olimpia, és 2 Szólások esett ki a napból, ami szerintem abszolút vállalható.

Nemzeti felkészülés

Végre kiírásra kerültek a Nemzeti Bajnokság idei formátumai, az elmúlt évekhez hasonlóan maradt az 1. nap hagyományos, 2. nap sokszínűség jutalma önt.pngfelállás, a 3. napon pedig 2 Alanori Olimpiából és 1 Kreátor műhelyéből fognak a bejutók draftolni. Bár a bejelentés megvolt, a felkészülést még nem tudjuk addig teljes nyugalommal elkezdeni, amíg hivatalos megerősítést nem kapunk arról, hogy a tiltólista végleges. Gondolok itt például arra, hogy tiltva lesz-e az Öntörvényű krabber, vagy a Vízitündér, ha igen, ha nem az befolyásolhatja a pakliban használt életkioltók számát. Nagyon nehéz egyelőre megsaccolni azt, hogy melyik napra mi lesz majd igazán jó, hiszen még nagyon kavarog a meta. A tegnapi EX-es versenyen a top 3 helyet 3 Semleges csatamező foglalta el, és tény, hogy a tavalyi szezonban nyáron nagyon jókat lehetett menni mezővel, de a nemzetire egyáltalán nem volt olyan jó választás, hemzsegtek az Életenergiák, Sokszínűségek. Egy biztos, igyekszünk minél több felkészülési versenyre felkészülni majd, és eljutni.

Lassan tehát elkezdjük a közös elemzést és felkészülést (Bessenyei Péternek a hetekben elküldjük a listát a draftprogramhoz, hogy szerintünk mit milyen magasan szedjen majd a gép), én már nagyon várom ezt az időszakot. Remélem, hogy a közeljövőben többször jelentkezhetek majd mentorprogramos cikkel.

Dév bácsi

Reklámok

One thought on “[Mentorprogram – Dév] Tamala újra a ringben

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.