[HKK tábor] – Táborodeon, az őslich

Avagy egy érdekes program a táborozóknak, péntek estére.

Gőzerővel robogunk a IX. HKK tábor felé, egyre jobban rápörög mindenki, aki jelentkezett. Indulnak a nagy bevásárlások, a táskák előkerülnek szép lassan a szekrényekből. Ám egyvalakivel még nem számoltak a táborozók… péntek este előjön rejtekéből… T Á B O R O D E O N ! Az alapkoncepciót Hao és Arató Zoli dolgozták ki, alapvetően egy 3v1-es játékra kell készülni Táborodeon ellen (aki szeretne játszani ellene, az mindenképp hozzon magával előre összeállított paklit, akár csapatban is fel lehet készülni)! Itt szeretném megragadni az alkalmat és megköszönni nektek a belerakott munkát!

Maga Táborodeon 7 szintből áll, ha egy szintet legyőztök automatikusan szintet lép. Automatikusan nem lehet megnyerni ellene a játékot, és nem működnek a plusz kört adó források sem, lapjaira és képességeire nem lehet reagálni. Nem lehet őt lapdobásra kényszeríteni. Minden játékos 30 ÉP-ről kezdi a játékot.

Táborodeon 1. szint: Háló, 10ÉP. Minden előkészítő fázisban minden játékos sérül 2-t. Nem lehet forrás célpontja + nem lehet megütni, míg le nem ütik a lényeit az őrposztban. Az ő előkészítő fázisában minden lap kap egy elmúlás jelzőt. Amikor az őslich létrejön, vele együtt megidéződik 3 db Lichek őrzői az őrposztba (3/3 MT szörny).

Táborodeon 2. szint: Háló, 15ÉP. Amikor az őslich létrejön, vele együtt megidéződik 3 db Lichek őrzői az őrposztba (3/3 MT szörny). Őslich passziv képesség: Ha Lichek őrzői megsebeznek lényt, akkor az ellenfél minden lénye sérül annyit amennyi a Lich sebzése, ha játékost, akkor minden játékos sérül annyit.

Táborodeon 3. szint: Háló, 20ÉP. Nem lehet forrás célpontja + nem lehet megütni, míg Őslich szellemei játékban vannak (2/2 MT láthatatlan szörny repül). Minden előkészítő fázisban ad 3db Őslich szellemei tokent. Ha meghal, létrejön egy Apokalipszis.

Táborodeon 4. szint: Háló, 25ÉP. Minden előkészítő fázisban ellop egy permanenst, ha nincs mit lopni megnyeri a játékot. Minden kör végén minden játékos sebződik egyet.

Táborodeon 5. szint: Háló, 25ÉP. Minden kör végén célpont permanens a semmibe kerül, ha sikerült akkor célozhatatlanná válik a következő kör végéig. Minden előkészítő fázisban gyógyul 5-t és aktívan kap egy Őslich Titánt (7/7 MT szörny repül).

Táborodeon 6. szint Háló, 25ÉP. Időleges hatás: 4 : nem lehet forrás célpontja + nem lehet megütni. Késleltetett hatás: 4 : kap annyi darab Őslich mágust (6/6 MT szörny, élet:1, hátrány: nem lehet támadónak kijelölni) az őrposztba, amennyi lap kikerült a játékból de max. 3-at. K: Célpont lény vagy játékos gyógyul 3-t. Őslich passzív képesség: ameddig tart az időleges hatás addig Zarknod billincs szabálylap van a játékban.

Táborodeon 7. szint: Háló, 30ÉP. S: célpont lény vagy játékos véletlenül sérül 10-t . K: Minden lény sebződik 3 ÉP-t. Minden előkészítő fázisban egy játékosnak dobnia kell egy kockával, ha párost dob akkor ebben a körben minden lap szingularitást kap. Ha páratlant dob, akkor el kell dobnia vagy fel kell áldoznia egy lapját, ha nem tud meghal.

Táborozó legyen a talpán, aki ezen átmegy! A körök amúgy az őslich „haláleffektje” után nem érnek véget, lehet folytatni természetesen (Haonak az imént mondtam, hogy a 3-4. szint átmenet elég para lenne különben). A győztesek mennyei tésztalevesben részesülnek.

Jó felkészülést, egy hét múlva találkozunk!

Dév bácsi

24 thoughts on “[HKK tábor] – Táborodeon, az őslich

 1. Itt hozza tennem, hogy en es valoszinuleg Zoli is kulon osszefog tenni egy decket, oslich ellen szval aki lusta volt de kiprobalna az hasznalhatja a mienket is 😀 mellesleg a taborodeon igazi neve: 营里的乱七八糟

 2. Minden szinten 2 köre van az őslichnek vagy csak 1?

  1. szint: “nem lehet megütni, míg le nem ütik a lényeit az őrposztban” Ha egy varázslattal lövöm le a lényeit akkor mi van?
  4.5. szint: Véletlenszerűen vagy a játékosok választhatnak?
  6. szint:Véletlenszerüen gyógyít?

  Öntörvényűt nem kellene tiltani?

 3. Deni addig van kore az oslichnek mig le nem utik, termeszetesen amikor leutod nem szakad meg az adott jatekosnak a kore. Ugyan ugy folytatodik csak akkor mar egyel nagyobb szintu oslich lesz. A lenyeit letudod lonni barmivel. Termeszetesen az oslich jatekos valasztja ki. 6. Szinten ugyan az. Itt az oslichek is jatekosok lesz ek az egyetlen veletlen dolog az a 7es szinten az S: kepessege. A masik amit irni akkartam a 7 oslichnek lesz egy paklija nem lehet egetni es ha elfogy a deck akkor ujra porgetjuk. Egy jatekos csak egy szint hasznalhat szval az ontorvenyutol nem nagyon fogunk felni.

 4. hát én paklit biztos nem fogok összerakni erre (ahogy azt már mondtam Hao-nak a beho talin), de az összerakott paklikkal valószínű teszek egy próbát

  amúgy hogy lehet véletlenül sebződni? 🙂 (7-e szint)

 5. @Gice
  Nem hámoztál mèg úgy krumplit,hogy megvágtad magad??Naugye hát ìgy😉

 6. JuFe: +1 🙂

  Gice: Véletlen = véletlenszerűen célpont lény vagy játékos … 🙂 de ahogy JuFe írta, véletlen sérülés se kizárható 🙂

  Őslich paklija ‘in progress’ 🙂

 7. A Táborodeon angolul: The camp is in a mess
  A Táborodeon magyarul: A tábor rendetlenség
  A Táborodeon németül: Das Camp Chaos
  A Táborodeon spanyolul: Desorden del campamento
  A Táborodeon olaszul: Mensa del campo
  A Táborodeon franciául: Mess du camp

 8. Villámháború – Felkészülés – X setupra gondoltam így első körben, lehet egy Mindentudó is kellene a csapatba Agydöbbentő Benővel, hogy legalább az egyik pakli a kézben legyen az első Őslich után 😀

 9. De az őslich konkrétan egy játékos lesz, aki ugyanúgy játszik a saját paklijával, csak a saját lapjain túl még as őslich képességeit is használja, mintha az lenne a követője?

 10. Az első ötletem az volt, hogy viszek egy Bőség zavarás support paklit, de így hogy paklija is lesz az őslichnek, lehet, hogy érdemes rámenni a pakliégetésre is. Ha meg nagyon bróken lapjai lesznek, akkor jöhet a pega/Ysdrull/Rémálom trió. A 4-es szint ellen meg lehet jól jön pár zsíros büntetés/kárpótlás.

 11. Tripla manafonal dekk sem tunik tul rossz valasztasnak (osi bolcsizehetnenk is) 😀

 12. Őslich pakliját nem lehet égetni, mint már irtam 😀 és az Őslichet a játék tervezők irányitják 😀

 13. Őslich paklija igyekszik a tábor egy-két arany momentumaira is hajazni, ahogy Hao említette, az őslich avatár is egy “bizonyos” személy lesz (még nem lesz spoiler alarm :))

 14. Oké, hogy nem lehet égetni a pakliját, de Ysdrull és hasonlók akkor működnek ugye?
  Manát is ugyanúgy fog kapni, mint a játékosok? Lehet majd tőle manát lopni vagy drágítani?

 15. Paklit egetni nem lehet, de manat lopni meg ehez hasonlokat igen. Ysdrull is mukodik.

 16. Ma a Hammertimeba megbeszeltuk Zoltan es Devel engedelyezuk a tobb szin hasznalatat 😀

 17. Hozzatok plíz Időtorzulást, amennyit csak tudtok, szerintem csapatonként 9 darabbal kéne tolni. (5. szinten megtolni 3-at aztán leütni, azzal elég sokat nyernénk)

 18. Milyen paklija volt az őslichnek?
  Mennyien nyertek-vesztettek ellene?
  Milyen paklikkal készültek ellene?

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.