Krónikák mestere

Az első novellaíró pályázat, de nem az utolsó!

Srácok, iszonyatosan örülök annak, hogy én jelenthetem be felétek az első ízig-vérig HKK Blog által szervezett novellaíró pályázatot, a Krónikák mesterét! Miután Facebook oldalunk szavazásából egyértelműen kiderült, hogy szívesen olvasnátok a TF világában játszódó történeteket, novellákat, ezért úgy döntöttünk, hogy egy kis bárdversenyre invitálunk benneteket. Természetesen a dobogós pályaműveket azon felül, hogy leközöljük, díjazzuk könyvcsomaggal, társasjátékkal, illetve HKK kiegészítőkkel! Érdemes tehát beleadni mindent…

nov.jpg

Nézzük meg a feltételeket!

Minden krónikás egy pályaművel indulhat, a novella középpontjában az Alanori Olimpia kell, hogy álljon (nem mint kiegészítő, hanem mint esemény).

„Félévente rendezik meg a Túlélők Földjének olimpiáját Alanorban, ahová a világ minden tájáról érkeznek a kalandozók. A játékok során speciális próbákat kell kiállniuk, szörnyekkel kell megküzdeniük, míg végül és az esemény csúcspontján varázslatokat, mágikus tárgyakat és minden létező fondorlatot bevetve egymással harcolnak, hogy eldőljön, ki állhat az olimpiai dobogó legfelső fokára!

A történet 2-6 oldal terjedelmű legyen, a stílusra nincs külön megkötés, lehet humoros, vagy éppen horror is. Annyit még elárulok, hogy egy nagyszabású videós projekt fogja követni reményeink szerint a novellaíró pályázatot, de erről még többet nem szeretnék elmondani most nektek, de ígérem, hogy a nyár végére mindenre fény derül!

Várjuk tehát a pályaműveket a hkkblog@gmail.com címre, a tárgy feltétlenül Krónikák mestere legyen! A pályaművek elküldési határideje augusztus 6, vasárnap éjfél.

Krónikások, ragadjatok tollat!

Dév bácsi

9 thoughts on “Krónikák mestere

 1. “…szörnyekkel kell megküzdeniük…”
  “…nincs külön megkötés…”

  Ebből még bármi lehet. Sőt, valami egész más(z) is. 🙂

 2. Ennyire nem vagyok otthon a TF világában, annyi segítséget kaphatunk, hogy az Olimpia szabályairól legyen vmi összefoglaló? Pl ne páros küzdelemről szóljon az ember, ha csak 1v1 küzdelmek vannak, ne használjon pszi-t, ha nincs pszi Ghalla-n stb. (tudom, hogy van pszi, ez csak példa volt)
  Előre is köszi a segítséget!

 3. @g: teljesen ratok van bizva a sztori, semmi ilyen jellegu megkotes nincs a palyazatban.

 4. Hol tudok a tf vilagának ugy nagy általánosságban utánaolvasni, szivesen ìrok hobiból de a tf világáról szinte semmit nem tudok.

 5. Ez itt a reklam helye: ghall.pbm.hu felul “irodalom” ful alatt olvashato Versenyfutas c. regenyem. Amit abbol nem tudsz meg Ghallarol, azt szerintem nem is erdemes tudnod. Egy komplett fejezet szol az alanori olimpiarol pl.

 6. Sziasztok!

  Nagyon szepen koszonjuk a turelmet mindenkinek, hamarosan kihirdetjuk a Kronikak mestere eredmenyet!

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.