Startol a jelentkezés: itt a 9 és 3/4 HKK tábor!

Gyere velünk táborozni Te is!

Nyáron hatalmas őrület volt a 9. HKK tábor, melyen nagyjából 30 merész vállalkozó HKK-s (és HKK-tlan) tartott velünk, így joggal nevezhettük talán a nyár egyik legnagyobb HKK-s eseményének a verőcei kiruccanást. Nem titok, hogy a 10. HKK táborra igazán nagy durranást/hörrentést/sóblintást tervezünk, és jövő nyáron szeretnénk megtartani méghozzá valahol a Balatonnál (lassan HKK fesztivál is lesz). Viszont miután többen kérdeztétek, hogy lesz-e idén még egy őszi tábor, így úgy döntöttünk, hogy összehozunk nektek egy lazulós októberi hétvégét a szokott helyen, Verőcén, a Csattogó-völgyben. Harry Potter után szabadon, vár mindenkit a 9 és 3/4 HKK Tábor!

Miután az októberi időszakban már azért hűvösebb van (ezt rutinos táborozóink majd megerősítik egy komment formájában remélem) bár kis faházakban leszünk elszállásolva, ezek mindegyike fűtött lesz. Úgy hallottam minden szálláshoz biztosítanak védőitalt is, nem bízzák tehát a dolgot a véletlenre!

Nézzük, hogy ha velünk tartotok, akkor milyen programokra számíthattok!

Október 6, péntek: miután az előző két táborban sikerült egy-egy kisebb csapatot rábeszélni a kirándulásokra (először Nógrádon, később pedig Királyréten voltunk, bár abban nem vagyunk biztosak, hogy meg is találtuk), így valószínű egy péntek délelőtti közös indulást célzunk be ismét azért, hogy a vállalkozó kedvűekkel – miután leraktuk a csomagokat a szálláson – átmenjünk Visegrádra. Mivel ez nem kis logisztikát igényel majd, hogy mindent pontosan elérjünk, ezért kérek mindenkit, hogy gondolja át van-e kedve zörgetni egy kis nyári palota – Salamon-torony – bob (és vissza) kört! Este 18:00-18:30 között számíthattok vacsorára majd, akik esetleg késő délutáni érkezést választanak így kalkuláljatok, ha nem akartok éhesek maradni, de persze van lehetőség étel rendelésére is a környékről. Természetesen (mint minden este) most is pörög majd a végtelen mennyiségű társasozás!

salato

Október 7, szombat: azért mégis csak HKK tábor, illene egy kicsit HKK-zni is, nem? Vagy nem? Azért mégis, kitaláltunk nektek egy szerintünk elég fun formátumot. Frissen bontott paklik versenyét fogunk játszani két csomag HKK Juniorból a következő kiegészítéssel: mindenkinek pontosan 60 lapos paklit kell építenie színkorlát nélkül, külön ÉP nincs, ha valaki sebződne, akkor a paklijából annyi lapot kell a Semmibe raknia amennyit sebződött volna. Ha valaki gyógyul, akkor visszakeverhet a Semmijéből annyi lapot a paklijába amennyit gyógyulna. Ha valamelyik játékosnak elfogy a paklija, akkor azonnal elveszti a játékot. A tiltott/nerfelt lapokat együtt megbeszéljük majd mindenképpen. Este a már hagyománnyá váló közös sütés-főzés lesz, reméljük, hogy olyan lesz az időnk is hozzá, hogy kint a szabadban meg is tudjuk vacsorázni.

Október 8, vasárnap: a vasárnapi napra kötött programot nem terveztünk, lazítás, foci, kosár, ami belefér. Viszont támadt egy olyan ötletünk, hogy számháborúzhatnánk egyet, de HKK lapokkal. Ha erre van igény, akkor Edittel lebeszélem, és gyártunk olyan homlokpántokat, amibe bele lehet rakni HKK lapokat (ráadásul lehetne cserélgetni meccsek között, így változatossá téve a játékot). Szerintem ez óriási poén, remélem rápörög még valaki rajtam kívül. Vasárnap a délutáni órákban hagyjuk majd el a szállást, és indulunk el hazafelé, de minden időpontot pontosan kiírok majd még később.

Figyelem! A táborba jelentkezés feltétele a betöltött 16. életév!

Időpont: október 6. – október 8. (péntek-vasárnap), az utazás egyénileg megoldott, de lesz lehetőség közös leutazásra is természetesen.

A tábor részvételi díja: 15.000 forint, amely tartalmazza a verseny nevezési díját, a szállást kis faházakban, a fűtés díját, illetve a teljes étkezés díját is, a közös sütögetéssel együtt. A helyszínen lehetőség van OTP SZÉP kártyás fizetésre is!

Jelentkezés:  kérek mindenkit, hogy legkésőbb szeptember 24-ig jelentkezzetek a 20/326-2558-as telefonszámon, e-mailben az egyed.da@gmail.com címen vagy Facebookon, névvel és telefonszámmal, illetve, ha van külön kérésetek pl. szeretnétek XY-nal egy szobában lakni azt is megírhatjátok.

Végezetül annyit hadd tegyek hozzá (mert hallottam olyat is, hogy valaki emiatt nem mer eljönni velünk), itt csak annyi programon veszel részt, amennyin szeretnél. Ha egész nap a szobában van kedved ülni, vagy társasozni akkor ülsz a szobában, vagy társasozol. Nem kötelező semmilyen alkoholt fogyasztani, és ezt tiszteletben is tartja mindenki. Egy a fontos, hogy jól érezd magad!

Várunk mindenkit nagyon sok szeretettel!

Dév bácsi

16 thoughts on “Startol a jelentkezés: itt a 9 és 3/4 HKK tábor!

 1. A kijelentés így helyes:

  Bubu NEM EMLÉKSZIK, hogy ivott volna egy kortyot is a táborban. 😀

 2. Én sem ittam még egy kortyot sem a táborban.

  Ami nem nagy cucc, de még Herkát sem lőttem!!
  Ami már egy komoly kijelentés. De ami késik, ki kell műteni… vagy hogy is van ez a mondás.

  Amúgy Herkát én viszek igény esetén, de fű, gyors, karika lesz valakinél?

 3. Sracok, azt kernem, ne vigyetek el nagyon ilyen iranyba a poenkodast, mert hatha olyan is olvassa, aki nem bennfentes, es felreerti…

 4. J E L E N T K E Z Z
  M O S T !

  (10 koruli letszamunk mar van, a hetvegen listat is lovok ki a jelentkezokrol)

 5. Amúgy a viccet félretéve, ezek az ivós poénok tényleg csak azok, nem kell őket komolyan venni, szerencsére egyáltalán nem erről szól ez a három nap. 🙂

  Lekopogom, de borzasztóan boldogok vagyunk Dáviddal amiatt, hogy mindig pozitívak a visszajelzések az “új” táborozóktól (pedig néha még nekünk is szoktak félelmeink lenni, hiszen vannak, akik alig ismernek néhány embert közelebbről). Ez is azt mutatja, hogy mennyire jó és befogadó a közösség, és hogy mindenki megtalálja a maga szórakozását.

  Úgyhogy én személy szerint bátorítok mindenkit, hogy ha kicsit is érdekli a tábor, jöjjön el bátran! 🙂

 6. “a hetvegen listat is lovok ki a jelentkezokrol”

  Már csak az a kérdés, hogy melyik hétvégén. 🙂

 7. 1. Horváth Dávid
  2. Dancz Krisztián
  3. Hesz Gergő
  4. Magosin Márk
  5. Makó Gergely
  6. Korányi Gergő
  7. Buzás Norbert
  8. Kurunczi Dávid
  9. Csető Zsolt
  10. Schmidt Edit
  11. Csákó Gergely
  12. Gergely Ferenc
  13. Nagy Jenő
  14. Gázsa Gergő
  15-16. Szabó Krisztián+Noémi
  17. Laczó Martin
  18. Dárday Gergely
  19. Arató Zoltán
  20. LiuTing Hao
  21. Szatmári Bálint
  22. Egyed Dávid
  23. Szolcsánszki Balázs
  24. Kovács András
  25. Somogyi Petra
  26. Szkupien Bence
  27. Szkupien Zoltán
  28. Horváth Attila

  ?: Kocsis István, Tamala Péter

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.