Szivárgás – Infók az új kiegészítő teszteléséről

Ez történt tegnap a tesztelésen.

Gőzerővel zajlik a novemberi kiegészítő tesztelése, és bár az utolsó teszthónaphoz érkeztünk el, még bőven van mit csiszolni a lapokon. A tegnapi tesztnapon az alábbi paklikkal játszottunk:

Harangmesteres kontroll
epikus vámpír
epikus krabber
Sokszínűség
Raia kontroll
Semleges csatamező
manó pakli Hatalmas manóval
Korlátozásos kontroll

Hogy mi pontosan az ’epikus’ megnevezés a két paklinál is az majd novemberben fog kiderülni.

Én egy Raia kontroll paklit raktam össze erre a tesztelésre, és megmondom őszintén, hogy sokkal jobban muzsikált, mint azt eredetileg elképzeltem, 16 meccsből mindössze egyetlen egyszer kaptam ki, Balázs Hatalmas manója ellen. Nyilván ez valahol jó – főleg azoknak, akik temetik a Raia deckeket, talán újra előkerülhetnek a versenyasztalokon az új lapok miatt is – de ilyenkor mindig felül kell vizsgálni a tesztlapokat a pakliban, hogy melyik volt túl erős ebben a környezetben, és ha szükséges bele kell nyúlni, módosítani kell őket. A pakli a következőképp nézett ki:

Raia követője

2 Templomszolga
2 Raia temploma
3 Solisar
3 Kristálybarlang
3 Az erős ereje
3 Az ősmágia tornya
3 Hópárduc
2 Sivara
1 Fehér holló
3 A griffek úrnője
3 A fény oltára
3 Thu’zad teóriája
3 Az inkvizíció küldötte
1 Fénylő horizont
1 Thu’zad merengése
1 Thu’zad hazaérkezése
1 Thu’zad utazása
3 Thu’zad*
3 Fénymágus*
3 Gyáva manó*
3 Jégkornis*

Az új lapokat *-gal jelöltem.

Hogy ne csak találgassatok, pontosan mit tudnak az új lapok egy konkrétat szeretnék bemutatni nektek, aki talán a legérdekesebb, koncepcióteremtő lehet:

Thu’zad

2 vp (3)/3 Raia ember repül horgony

Élet: 1.

Kijátszásakor keress elő egy szingularitást, vagy vegyél vissza egyet a gyűjtődből a kezedbe! A szingularitás szabály minden körben az első szingularitásodra nem érvényes. Minden szingularitásod 1 VP-vel olcsóbb (de nem mehet így 1 VP alá).

Ahogy látjátok 1-1 szingularitás fért be miatta a pakliba, de nagyon sokszor tudtam vele helyzetet stabilizálni, kíváncsi vagyok, hogy milyen pakli alapköve lesz még ez a lap. Jövő héten újra jelentkezünk a tesztelésen történtekkel!

Dév bácsi

10 thoughts on “Szivárgás – Infók az új kiegészítő teszteléséről

 1. Ezzel majdnem egyedül leszek,de örülnék ha az angyalkák vissza térnének.bár az előző kieg tesztet az orkok/qwargok nyertèk meg,mégsem látni őket 😦

 2. Amig van teszteles addig pentekenkent szamithattok majd ra. Utana pedig behon folytatodik majd, lapbemutato formajaban. 😉

 3. Csak annyit tudnek hozzatenni (amellett, hogy Dev paklija igen jol muzsikalt), hogy a Manok tanca pl. egy regi, nem tul ismert EBER (=ElmeBeteg ERos by Szati) lap – ha mar a masik cikkben ilyenkrol volt szo…

 4. Epikus? Feltételezem,hogy egy követő,ami a fekete lényekkel lesz jó. Gondolom olcsóbbít rendesen,ha az első vámpírt lecseréltük rá,a krabiknak meg tök mindegy kb 😀 Ez a Thu’zad tök jónak tűnik,valóban épülhet rá deck. Talán egy jó avatárt is fel kéne hozzá újítani és mehetne a régi thu’zados kombó és még az avatároknak is csurranna-cseppene 😛

 5. Szinte biztosan nem követő, mivel akkor az név lenne, nem egy sima jelző.
  Szerintem ez valamilyen új pakli(?) típus lesz

 6. Epikusra tipp: Lehet új szabály, hogy ha csak és kizárólag, vagy túlnyomórészt abból az altípusból áll a decked, akkor kapnak valami boostot, de követőt, szabálylapot nem használhatsz.

 7. Amúgy a KEGY képesség teljesen ki lett vezetve? Nagy kár. Epikus? Talán ikon lesz, és együttállásra csinál valamit…

 8. A kegy képesség már rég értelmét vesztette (három ugyanolyan színű lap együttállása esetén kikeresel egyet az adott színből… játékonként egyszer(!), ezeket ráadásul be is kell védeni, mire eljutsz odáig, hogy kereshetsz), ma már egy lappal ki tudsz keresni, akár többet is feltétel nélkül, jóval nagyobb előnnyel. (pl.: Kedvenc, agyfürkészés)

  (Ha meg csak poénkodni akartál, akkor elnézést kérek, hogy komolyan vettem a hozzászólásod. Vagy ha én emlékszem rosszul a kegy képességre, akkor meg szóljatok rám nyugodtan)

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.