Versenybeszámoló – HKK Liga, szeptember #5

Lezárult a havi versengés, íme szeptember legjobbjai!

A szokásosnál hosszabbra nyúlt a szeptemberi HKK Liga, hiszen a naptár kegyes volt a játékosokhoz: mivel öt péntek is jutott a hónapra, ezért öt verseny döntött arról, hogy kik lesznek a hónap legjobbjai. Lássuk, hogy alakult a hónap!

Kezdő Liga

1. Fábián Gábor
2. Garay József
3. Galbáts Borisz

Nagy Jenőnek egy stabil középmezőny is elég volt ahhoz, hogy bebiztosítsa az első helyét a hónapban Dávid Tamás előtt, míg Galbáts Borisz erős hajrával a harmadik helyre jött előre.

A havi összetett végeredménye: 1. Nagy Jenő – 71 pont, 2. Dávid Tamás – 60 pont, 3. Galbáts Borisz – 50 pont (további sorrend)

Amatőr Liga

1. Klimkó Mátyás (paklilista) – Alpha Centaurus
2. Peszlen Zoltán (paklilista) – Lassan járj! + Kragoru familiárisa
3. Szkupien Zoltán (paklilista) – A legfőbb követő, avatárgy pakli

Ennél szorosabb nem is lehetett volna az Amatőr Liga vége. Klimkó Mátyás és Peszlen Zoltán egymás ellen játszottak a pénteki verseny utolsó fordulójában, a felállás pedig egyszerű volt: aki nyer, az nyeri a havi összetettet is. Végül Matyinak jött össze a bravúr, Zoli második lett, míg a harmadik helyet Kállai Szabolcs vitte el.

A havi összetett végeredménye: 1. Klimkó Mátyás – 75 pont, 2. Peszlen Zoltán – 61 pont, 3. Kállai Szabolcs – 49 pont (további sorrend)

Profi Liga

1. Szkupien Bence (paklilista) – Ősi rúna + Átkozott követő
2. Balog Dávid (paklilista) – Teremtő rakshallion, fókuszkristály
3. Gergely Ferenc (paklilista) – Lassan járj! + Melák, az óriás

Szkupien Bence nem volt könnyű helyzetben, hiszen hiába volt még egy hiányzó eredménye, kizárólag győzelemmel érhetett volna oda az első helyre, ám végül meglett neki a siker, és így a havi elsőség is, méghozzá Makó Gergely és Katulin Péter előtt.

A havi összetett végeredménye: 1. Szkupien Bence – 67 pont, 2. Makó Gergely – 62 pont, 3. Katulin Péter – 52 pont (további sorrend)

Gratulálunk mindenkinek ezúttal is, és egyúttal köszönjük, hogy ebben a hónapban ilyen sokan érdeklődtetek a ligák iránt! Íme néhány szám ezt alátámasztandó:

  • A heti átlagos létszám 30 fő felett volt
  • Összesen 45 különböző amatőr játékos nevezett a hónapban (közülük 22 kezdő)

A HKK Liga a hétvégi HKK Tábor miatt most egy hétig szünetel, október 13-tól azonban folytatódik a péntek délutáni versengés. Ez egyben azt is jelenti, hogy októberben csak három verseny lesz, így aki a havi összetettre gyúr, az készüljön, hiszen mindhárom eredmény be fog számítani!

Az októberi HKK Liga időpontjai

  • október 13.
  • október 20.
  • október 27.

A formátum továbbra is az elmúlt hónapokban megszokott 15 ritkás formátum lesz.

A profi játékosok közül többen is kérdezték, hogy várható-e változás a formátumot illetően. Októberben még biztosan maradunk a 15 ritkás felállásnál, a későbbiekben pedig igyekszünk majd az igényekhez igazodni. Ennek kapcsán nyugodtan leírhatjátok véleményeteket a kommentek között!

Csető Zsolt

5 thoughts on “Versenybeszámoló – HKK Liga, szeptember #5

  1. Nekem természetesen az eddigi formátum lenne a legjobb, de mindenképpen valami korlátozott. Véleményem szerint ez a legjobb formátum a közösség számára is (a 15 ritkás)

  2. Véleményem szerint a tökéletes formátum a mostani 15 ritkás lenne, annyi különbséggel hogy a nem ritka zénes lapok, csak fél ritkának számítanának.

  3. Valami változás jól jönne már, 4 hónapja ugyanez a formátum van, ha jól emlékszem. Szerintem az jó volt, amikor a következő behós formátuma volt a ligában is. Ettől akár még a 15 ritkás szabály maradhat is, nem zárják ki egymást.

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.