Szivárgás – Infók az új kiegészítő teszteléséről

Az új tesztszezon indulásáról és a tesztcsapatban lévő változásokról olvashattok a mai Szivárgás hasábjain.

Bár alig fejeztük be a Gemina Erdeje tesztelését, bizony nem ülhetett sokáig a babérjain a tesztcsapat, a nyári kiegészítő tesztszezonját már el is kezdtük. Ugyan éles tesztelés még nem volt, az előzetes munkálatok legalább annyira fontosak – ha nem fontosabbak most – mint maga a tesztjáték. Ezt az egészet nagyjából úgy kell elképzelni, hogy egy közös felületre felkerülnek a lapötletek, amit minden tesztelő több fázisban kommentel, hogy első ránézésre is van-e a baj a lappal, okénak, erősnek vagy épp gyengének tűnik-e. A kommenteket Miklós és Balázs együtt feldolgozzák, és módosítják a lapokat annak megfelelően, amiben a tesztelők többsége egyetért. A kiegészítővel egyébként nem titkoltan megoldást próbálunk találni a ’3 vs 1 mana’ problémára (egy elég ígéretesnek tűnő újdonságot fogunk most tesztelni, erről mindenképpen fogok írni egy pár teszteléssel később, amikor már van némi minta).

A tesztcsapat ebben a szezonban kicsit átalakult, Klujber Balázs nem folytatja most a tesztelést egyéb teendői miatt, helyette a Gergely Ferenc, és a 2017-es Nemzeti Bajnok, Makó Gergely erősíti a tesztelők sorát Tihor Miklós, Makó Balázs, Dani Zoltán, Horváth Dávid, Horváth Zsolt, Szolcsánszki Balázs, Dárday Gergely, Kalugyer Roland, Szabó Krisztián, Szatmári Bálint és Egyed Dávid mellett.

Az előző tesztszezon lezárását és a mostani megnyitását egy közös Trófeázással ünnepeltük meg, ezúton is köszönöm – szerintem minden tesztelő nevében – Miklósnak, nagyon jó hangulatú este volt. Azért egy pici megbeszélést belecsempésztünk ebbe a vacsorázásba, a következő két Zén kiegészítő lapjait átbeszéltük, helyre raktuk a bizonytalanságokat és közösen kiválasztottuk a ritka lapokat is, elég jól néznek ki. Ja igen, és lehet majd megint hentelni Gyilkos mókussal!

Dév bácsi

4 thoughts on “Szivárgás – Infók az új kiegészítő teszteléséről

 1. Sok sikert és jó munkát az átalakult brigádnak!!! Gratu G-nek a “felvételhez”.
  Valamint a zénhez: kaff kaff 😛

 2. Valamint nerfekrol is targyaltunk (mar jo ideje ‘ragcsaltuk’), ennek eredmenyet, ha minden jol megy, mar ma lathajtjatok a hkk.hu-n!

  @JuFe: iszonyat lett a Zen, alig birtunk ritkat valasztani a sok tapos lap kozul ( bar a kaffogo pont nem volt a jeloltek kozott 🙂 )

 3. Nem értek egyet ezekkel a nerfekkel, de ha már így alakult igazán újra kellene nyomtatni és becserélni a régieket. Ez engem egyre jobban bosszant, hogy egyre több gyakran használt lap nem azt tudja ami rá van írva. Számomta nem érv a plusz költség, mert a hibákat igen is javítani kell és ezt be kell karkulálni.
  Az, hogy egy év után történt a rekció meg elég megkésett. Ezekre a lapokra már rég meg van a válasz.

 4. Keressük a lehetőségeket, szerintem megoldható hogy csináljunk bizonyos nerfelt lapokból újranyomottat az új szöveggel.

  A nerfelés igénye már jóval korábban felmerült, a listát én májusban összeállítottam a korábbi visszajelzések alapján, de az volt a vélemény, hogy ennyivel a nemzeti előtt ne kavarjunk ekkorát a metán. Ezért közben teszteltük még a lapok új verzióját, és most lett a dolog hivatalos.

  A Vizitündér és a krabber pont azért nem lett nerfelve, mert “megvan rá a válasz”, a többire nem igazán volt.

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.