Versenybeszámoló – HKK Liga, október #3

Nagyon magas amatőr aktivitással zárult a megkurtított októberi hónap.

Amíg a szeptember a szokásosnál hosszabb volt az öt “versenynappal”, addig október cserébe egy péntekkel rövidebb volt a HKK tábor miatt a HKK Ligában. Ez azonban érezhetően nem szegte a játékosok kedvét, hiszen igen szép volt a létszám a hónapban – előbb azonban lássuk, mi történt az utolsó versenyen múlt pénteken, illetve hogy kik nyerték a hónapot az egyes kategóriákban.

A 13 fős kezdő mezőnyben Ádám Levente szerezte meg a győzelmet, ami nemcsak első sikere volt a kategóriában, hanem ezzel a hónapot is megnyerte, így a jövő hónaptól már az amatőröknél mutathatja meg tehetségét.

Kezdő Liga

1. Ádám Levente (paklilista) – Manafamiliáris
2. Hundzsa Ferenc (paklilista) – Alpha Centaurus
3. Bublik Bence

A havi összetett végeredménye: 1. Ádám Levente – 42 pont, 2. Kincses Fruzsina – 38 pont, 3. Hundzsa Ferenc – 36 pont (további sorrend)

Amatőr Liga

Az amatőrök 16 fős mezőnyében Baranya Tamás nyert, amivel feljött az összetett második helyére a hónap végén. Ám ahogy az borítékolható volt, a havi első hely Ócsai Lászlóé lett.

1. Baranya Tamás
2. Nagy Kálmán (paklilista) – Lassan járj! + Melák, az óriás
3. Katulin Péter

A havi összetett végeredménye: 1. Ócsai László – 51 pont, 2. Baranya Tamás – 43 pont, 3. Katulin Péter – 35 pont (további sorrend)

A profiknál ezúttal szerény négyfős mezőny játszott körmérkőzést, melyet végül Gergely Ferenc nyert, a hónapot pedig Szkupien Bence zárta az első helyen.

Profi Liga

1. Gergely Ferenc
2. Szkupien Bence (paklilista) – Ősi rúna + Átkozott követő
3. Pásztor Szabolcs (paklilista) – Tábori adó

A havi összetett végeredménye: 1. Szkupien Bence – 55 pont, 2. Pásztor Szabolcs – 39 pont, 3. Tisza Ákos – 38 pont (további sorrend)

Gratulálunk mindenkinek, különös tekintettel a havi dobogósokra!

A kezdőknek és az amatőröknek külön szeretnénk megköszönni, hogy ennyire aktívak voltak a hónapban, hiszen a Kezdő Ligában 12, az Amatőr Ligában pedig 13 volt az átlag létszám októberben, összesen tehát átlagosan 25 amatőr játékos volt a pénteki versenyeken, ami mindenképpen örömteli! Reméljük, hogy a novemberi formátumváltással a profiknak is jobban megjön a kedve a délutáni kártyázáshoz!

Találkozunk pénteken!

Csető Zsolt

One thought on “Versenybeszámoló – HKK Liga, október #3

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.