Szivárgás – Információk az új kiegészítő teszteléséről

Van rosszabb a halálnál is… mondjuk ha leblokkolnak.

Bár a múlt héten csütörtökön sajnos nem tudtam játszani, könyörtelen varkaudar hadseregem tegnap ismét csatába vezettem. Bár a pakli most is egész jól muzsikál, néhány ígéretes tesztlap – köztük egy etnikumra hátrány nélküli nagyon olcsó kánter – még stabilabbá teheti majd. Nézzük, hogy milyen paklikkal játszottunk tegnap!

Epikus blokkoló
Epikus xenó
Epikus pegazus
Epikus főnix
Epikus vámpír
Epikus moa
Tábori adó + Őrült Enkala, az animátor
A hét törzs főnöke
Molluszk, az ócskással felálló épület pakli
Lassan járj! + Kragoru familiárisa
Lassan járj!
Hegymélyi keltető + Melák, az óriás
Ősi rúna + Sötét manifesztáció varkaudar

Ahogy látjátok teljes létszámmal futott a tesztelés tegnap, a tesztcsapat fele játszott valamilyen új epikus követővel. Bár még élesben nem láthattátok, hogy ezek az új típusú követők hogyan is működnek, a tesztlistán van belőlük bőven új (ezek sorsa még persze nagyon kérdéses). Örömteli, hogy olyan etnikumok, amiknek nincs fajspecifikus narancs lapja kapnak egy-egy ilyet.

Ti hogy viszonyultok amúgy hozzájuk, szívesen látnátok még belőlük? Mennyire tetszik ez az új vonal, mi a véleményetek róla?

Aki szereti a blokkolást, annak mindenképp bizakodásra ad okot, hogy Szati nagyon jó eredményt hozott tegnap ezzel a paklival (persze egy tesztelés nagyon kicsi a minta), miután Zarknodos koncepciókon kívül szinte mindent bír a deck – igen, a drágítást is egész jól viseli egy GE-ben megjelenő nagyon erős dupla leszedés, illetve az új tesztlapok miatt – ezért a Lassan járj! sem volt neki tegnap ellenfél. Kíváncsi vagyok, hogy karcolgatni fogja-e majd a versenyasztalokat oly sok év után ismét.

Dév bácsi

9 thoughts on “Szivárgás – Információk az új kiegészítő teszteléséről

 1. Borzaszto erzes amikor a 2. korben nincs max vp-d… azert egy par lapra rakanyaritunk majd anti-blokkolast!

 2. Illúziószurkálás FTW!
  Üdvözlöm a blokkoló pakli visszatértét, és a rengeteg sokadvonalbeli faj felemelkedését. Mondjuk kíváncsi vagyok, mikre triggerel a blokkoló, illetve, hogy működhet a pegazus. A Keltetős melák is egy nagy pozitívum.
  Én jelenleg pártolom az epikus követőket, az viszont valószínű, hogy hosszútávon megölik majd az összes egyéb (konkurens) követőt, a lapelőny miatt. Egy 5 lapos előnyből játszó fajkontroll ellen a 4 lapos belőhető követős verziók aligha rúgnak majd labdába. Kivéve, ha extrém tempódekké avanzsálnak, pl. járj+kragoru, ami viszont egy nagyon rossz irány, és inkább kifelé kéne vinni a játékból. Szóval nagyon kíváncsi vagyok hová fut ki a dolog, de kicsit félek is, hogy tovább végletesedik a játék.

  Üdv: Kyb

 3. A vámpírnak nagyon örülök, főleg mert az alfa paklik miatt a kezdő játékosok egyik rajtköve is kap erősítést.

 4. Remelem, az tiszta mindenkinek, hogy itt Dev a majdan 2018-ban megjeleno lapokrol beszel… de a vampirok mar a GE-ben is kapnak 4 lapot + egy epikus kovetot!

 5. Továbbra is tartom, hogy az epikus követők rossz megoldást nyújtanak egy talán nem is létező problémára. Viszont abban is bízom, hogy rámcáfol majd a játék.

 6. Azért nem szeretném,hogy a nyári kiegben minden ezüst lap epikus követő legyen 🙂 am meg epikus xenomorf ❤

 7. Mezővel játszom, ezért engem annyira nem érdekel, mit tiltok le,
  de ha ez színesíti a metát, és újra versenyerőssé teszi a követős paklikat,
  akkor sztem jó az irány.
  Kérdés: azt hiszem, az epikus drakolder volt már kint, ami S-re olcsóbbít 1-et a köv drakolderen. Ez a képesség permanensen elveszi az ősmágiát?
  ‘0-val módosítás is módosítás”

 8. Igen, fixen elveszi (cserebe viszont koronkent ad 1 ‘stackelheto’ manat, tapasztalataim szerint Jarj/Kelteto, de meg Erdo ellen is ez igen sokat er – majdnem mintha beepitett Osmagikus terfixalod lenne).

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.