Nyolcadik utas a Macska

-Zirri?
-Nem, zsákba.

A hétvégén kerül megrendezésre a tél legnagyobb HKK-s eventje, a Téli HKK kupa a HKK Blog szervezésében, ahol nem kevesebb, mint 150.000 forintnyi összdíjazást dobtunk össze nektek, 4 display Gemina erdeje, 2 display Alanori Olimpia, 4 új Ultra ritka és 2 az előző félévről – ez a verseny számokban. Alig több, mint 10 helyünk maradt, és folyamatosan jönnek a jelentkezések, így ha biztosítani szeretnéd a helyed, mindenképp jelentkezz előre a hkkblog@gmail.com címen!

Minden információt megtaláltok a versenyről itt: https://hkkblog.wordpress.com/2018/01/02/teli-hkk-kupa-januar-13/

Ha a díjazás nem lenne csábító, a kupa alkalmából a szokásos mennyiségű és minőségű HKK macskával is készülünk nektek, rengeteg alfás, kódos, promóciós és ultra ritka lappal tömjük meg őket most is (de ez még nem minden).  Az áron és a szabályokon természetesen nem változtattunk most sem: maximum 5 darab macska vásárolható az első körben (az első forduló kezdésével egy időben lehet az első macskákat megvenni, és későbbi körökben természetesen még lehet majd, ha marad) a már megszokott 1000 forintos darabáron.

FIGYELEM! Ha valaki nem tud részt venni a versenyen, és szeretne macskát, akkor azt megvetetheti egy másik játékossal is a helyszínen, ha ezt előtte facebookon jelzi nekem, ismétlem nem itt hozzászólásban, hanem facebookon.

J A C K P O T

Szokásunkhoz híven szeretnénk főnyereménnyel is kedveskedni nektek a versenyünkön, ezt azok között sorsoljuk majd ki, akik legalább 5 macskát vásárolnak a nap folyamán. A fődíj nem kevesebb, mint egy Sárkányfészek új ultra ritka lap.

Sok szeretettel várunk mindenkit a szombaton, gyere el a téli szezon legnagyobb és legjobb hangulatú versenyére te is!

Dév bácsi

One thought on “Nyolcadik utas a Macska

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.