Bemutatjuk: Az I. Kecskeméti HKK Találkozó!

Már most lefixálhatjátok az egyik nyári programotokat! Ragó Norbert “meghívója”.

Egy örömteli hírrel készülök ma az olvasóknak, ám előtte egy kis összegzéssel vezetném fel a témánkat.

2015-ben – 5 év kihagyás után – Jancsár Jánossal újjáélesztettük a kecskeméti HKK versenyeket. A kezdeti nem túl aktív létszám után folyamatosan javultak a részvételek az eseményeinken. 2016 januárjától útjának indítottuk a Kecskemét Kupa sorozatot, ami a hozzánk ellátogató (és a kupára benevező) játékosok legjobb eredményeit rangsorolja, és az adott félév legjobbjai a Beholder által szponzorált díjazásban részesülnek.

Örömteli, hogy 2015 november óta összesen 7 városból közel 30 ember fordult már meg nálunk. Ez nyilván a fővárosi élethez képest megmosolyogtató, de a mai vidéki HKK versenyeknél szerény véleményem szerint ez egy igen jó adat. Büszkén mondhatjuk, hogy Kecskemét ma az egyik legjobb vidéki versenyhelyszín.

Ezen felbuzdulva már tavaly körvonalazódott bennem egy kecskeméti HKK találkozó ötlete, amire nemrégiben zöld utat kaptunk a Beholdertől.

Egy szó mint száz:

2018. július 20-21-22 az I. Kecskeméti HKK Találkozó időpontja!

Lehet bevésni a naptárakba! 😉

A pécsi és a debreceni találkozók mintájára a formátumok a Nemzeti Bajnokságnak megfelelőek lesznek. Igyekszünk a lehető legvonzóbb díjazással készülni a játékosoknak, és törekszünk majd arra, hogy minél kényelmesebb legyen a nálunk töltött idő.
A helyszín (legalábbis egyelőre úgy néz ki) a Platter János utcai szabadidő- és sportpálya lesz, ahol nyugalomban, a szabad ég alatt (rossz idő esetén van fedett hely) kényelmesen elfér akár 30+ játékos is.

Ha valaki nem a Merényi Tours szolgáltatásait veszi igénybe, és mondjuk nem szívesen költene szállásra, egy 10-15 főt igény esetén vendégül tudunk látni, így csökkentve költségeiket. A pontos díjazásról és nevezési díjról később tudunk információt adni, de erről még a jövőben lesz egy cikk.

Amit még fontosnak tartok kiemelni: CSAK az első találkozóra kaptunk egyelőre támogatást a Beholdertől, a továbbiak sorsa a megjelenő játékosok létszámán múlik. 20 fő alatt nem tarthatjuk meg jövőre, de bízom benne, hogy Kecskemét jó fekvése miatt (a fővárostól 1 óra tömegközlekedéssel, 40 perc autópályán) elég szép számmal ellátogattok hozzánk.

Köszöntem a figyelmet, várunk mindenkit szeretettel július 20-22-én Kecskeméten!

Ragó Norbert

9 thoughts on “Bemutatjuk: Az I. Kecskeméti HKK Találkozó!

  1. Jó hír vagy sem, én bíráskodom végig, a sheriffhelyettes pedig a jelen lévő, legmagasabb profipontszámú játékos lesz. Amennyiben épp egymás ellen játszunk, úgy a soron következő, azaz a második legtöbb profi pontot birtokló játékos dönt majd az esetlegesen felmerülő vitás kérdésben. De ilyen nem lesz 😉

  2. Jah, és értelemszerűen a Kecskemét Kupába mindhárom versenynap eredménye beleszámít majd.

  3. Azt még jeleztem Norbinak, hogy programszervezést szívesen vállalok, hogyha az időpont épp szabad lesz nekem. De ezt most még nem tudom, mert messze van.

  4. Visszajelzés: Előnevezés a 2018-as Kecskeméti HKK Találkozóra! | HKK Blog

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.