XI. HKK tábor – Startol a jelentkezés, itt a XI. HKK tábor!

Jelentkezz a legjobb hangulatú tavaszi HKK-s eventre, vár téged is a HKK Tábor!

Áprilisban szervezzük meg idén az első, összességében a XI. HKK Táborunkat Verőcén, a Csattogó-völgyben. Ahogy azt tudjátok, a téli időszakban olyan hideg van Verőcén, hogy múltkor két Bundás yetit találtunk az egyik faházban (először ellenségesek voltak, de aztán adtunk nekik Tatrat és kiderült, hogy tök jó fejek), így a tábort ismét kitoltuk – tavaly év végén még március volt betervezve ugye, így a XI. HKK Tábor időpontja április 6-8, szokás szerint péntektől vasárnapig. Nézzük a részleteket!

Bár nem kereshető elő 2 vp-ért, de ez a helyszín pontosan ilyen rendezvények lebonyolítására lett kitalálva, nagy létszám befogadására alkalmas (mégsem vagyunkujfahaz_1.jpg egymás nyakán), hatalmas foci-, kosár-, és röplabda pályája van, jó a közösségi tér, a menza menza*, de menzák közül is kiemelkedően jó, egy biztos, nem hagynak minket éhen halni. A portához közel és a közösségi házban van wifi elérés – bár olyan amilyen – de ha valakinek kell, a célnak megfelel. A büfé nem biztos, hogy üzemel még így előszezonban, de a bolt nagyjából 15 perc sétára van, ott minden elérhető. Miután a kis faházak nem üzemelnek jelenleg, így új faházakban leszünk elszállásolva. Ezek 3 és 4 fős apartmanok, szigeteltek, benti mosdóval és zuhanyzóval, illetve radiátorokat is ujfahaz_2.jpgkészítenek be nekünk. A programjaink nagy része a közösségi házban lesz, amivel annyi problémánk volt múltkor, hogy bár kértünk bele fűtést konkrétan hidegebb volt bent, mint kint, de azért megoldottuk a problémát a szobákból lehozott radiátorokkal. Nem véletlenül lőttem egy *-ot fent a menza mellé, ugyanis a konyha csak 20 fő feletti létszám esetén üzemel, és egyelőre rajtunk kívül nincs másik csoport bejelentkezve erre az áprilisi időszakra. Mindenesetre én úgy saccolom, hogy ezt a 20 fős létszámot elérjük azért, természetesen ha változás van arról mindenképpen időben kaptok tájékoztatást. Voltunk már olyan táborban, ahol magunkról kellett gondoskodni, és túléltük. 🙂 Illetve természetesen nem marad el most sem a közös sütögetés sem a szombati nap folyamán!

A HKK Tábor a nevével ellentétben nem csak HKK-ról szól, sokkal inkább egy közösségi élmény, ahol talán egy kicsit jobban megismerjük egymást, kicsit szorosabbak lesznek a barátságok. Természetesen készülünk egy HKK versennyel, biztos, hogy valamilyen sealed formátumot tartunk majd, ennek kiírását egy későbbi cikkben találjátok meg. Ezen kívül gigantikus társasjáték partit, verőcei foci kupát és persze elmaradhatatlan túrát is tervezünk, de mindezekről később olvashattok majd.

Figyelem! A táborba jelentkezés feltétele a betöltött 16. életév!

Időpont: április 6-8. (péntek-vasárnap), az utazás egyénileg megoldott, de lesz lehetőség közös leutazásra is természetesen.

A tábor részvételi díja: 18.000 forint, amely tartalmazza a verseny nevezési díját, a szállást fűtött faházakban, és a teljes étkezés díját is, a közös sütögetéssel együtt. Illetve lesz egy kis meglepetés is, de erre csak a tábor utolsó napján derül majd fény. Sidenote: ha nem sikerül a konyhát rábírni arra, hogy ellássanak minket akkor ennek függvényében lesz olcsóbb a tábor díja is természetesen. A helyszínen OTP SZÉP kártyás fizetésre is van lehetőség.

Jelentkezés:  kérek mindenkit, hogy legkésőbb március 4-ig jelentkezzetek a 20/326-2558-as telefonszámon, e-mailben az egyed.da@gmail.com címen vagy Facebookon, névvel és telefonszámmal, illetve, ha van külön kérésetek pl. szeretnétek XY-nal egy szobában lakni azt is megírhatjátok.

Egy kis kedvcsináló:

Várunk mindenkit nagyon sok szeretettel!

Dév bácsi

7 thoughts on “XI. HKK tábor – Startol a jelentkezés, itt a XI. HKK tábor!

  1. Mi a tesómmal nagyon szeretnénk menni, csak annyi kérdésünk lenne, hogy HSZ pont jár a versenyért?

  2. Szuper!! Én a szokásos módon mennék. Pénteken vacsora után érnék le és vasárnap reggel jönnék haza.

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.