Szivárgás – Infók az új kiegészítő teszteléséről

Korrupt búzamester – Dávid, fejezd már be!

Egy rövidebb szünet után újra jelentkezik Szivárgás rovatunk. Majdnem teljes létszámmal volt jelent a tesztbrigád, a következő paklikat figyeltem meg:

Lépéselőnyös KF pakli
zanszilánk pakli Villámháborúval
Egérút + Harangmester
Teremtő rakshallion
Gudorra építő Lépéselőny
Fairlight követője
Hegymélyi keltető + Qwikrekson, a quwarg sámán
Végső illúziós Az álmok mestere
Birtoklás
Semleges csatamező
Hegymélyi keltető + Melák, az óriás

Én a jellemek harcán is játszott zanszilánkos Villámháborúnak egy továbbfejlesztett változatát vittem le a tesztelésre, elég korrekt tápokat találtam hozzá a tesztlistán. A legbetegebb lap azonban egy első ránézésre talán nem is durvának látszó új legendás kobudera, ő a Korrupt búzamester, akiről annyit írnék nagy vonalakban, hogy kijátszásakor adhat nekünk egy plusz kört (költségével együtt) 6 zanszilánkért, és aki látta ezt a paklit működés közben az tudja, hogy nem ritka a második körben rendelkezésre álló ekkora mennyiségű zanszilánk. Alakváltó ősköddel és Nekromanta pálcával különösen kellemes volt, hogy ne legyen baj belőle valószínű meg fogjuk szerelni a kártyát.

Ezen a tesztelésen elég sok érdekes paklit láttam működés közben, lehet meglepő, de az Egérút + Harangmesteren volt, hogy nem tudtam átmenni, HD elég jól megtalálta azokat a lapokat, amik megvédenek a 8. körig (sőt, egy új lap miatt nem is kell odáig várni). A sebzés felfogásában elég nagy segítség volt a Thauglorendon (új), baromi nagy mennyiségű sebzést tud felfogni, a régihez hasonló mechanikával.

Szintén érdekes volt Balázs által játszott Guldoros Lépéselőny, amiben Guldoron kívül nem volt lény (csupán olyan, aki a játék elején kiugrik a paklidból bizonyos feltételek mellett), ugyanis ő nem lény lapokkal operál igazán jól. A pakli ismerős lehet, Gergő nyerte meg vele a múlt héten a jellemek harcát, de a pakli gerince olyan tesztlapokkal egészült ki, mint a Nehéz szülés, ami főleg a lények terülését akadályozta meg, de az erőforrásként használt Kamu varázslat sem működött rosszul.

A tesztelésre Miklós hozott katalógust a nyomdából, hogy milyen foilozást tudnak csinálni, és azt kell mondjam elég korrekt megoldásokat tudnak vállalni. Ha tudunk róla többet természetesen tájékoztatunk majd titeket, és persze ha kapunk elkészült lapot akkor azt meg fogjuk nektek mutatni. Jövő héten folytatjuk!

Dév bácsi

3 thoughts on “Szivárgás – Infók az új kiegészítő teszteléséről

  1. Végre kap az egérút is lapokat!!
    Nagyon vártam már!
    Bár kecsón jól működött nagyon a régi lapokkal is. 🙂

  2. Egérútnak én is örülök,egy új idő megtorpanása versenypaklivá tehetné,ebben biztos vagyok. A Guldor nevét elírtátok a paklik felsorolásánál.
    A búzamester név picit hülyén hangzik,változtatnám.
    A foilt meg meglátjuk hogy alakul…én még reménykedek,hogy ezüst szél lesz inkább.

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.