Ezek voltak szerintetek 2017 legjobb Zén kiegészítői

Összesítettük a szavazatokat, íme a végeredmény.

Az előző hét elején arra kértünk benneteket, hogy állítsátok össze toplistátokat a 2017-es évben megjelent Zén kiegészítőről. Az azóta beérkezett voksokat ma összesítettük: 5-4-3-2-1 pontot adtunk a listák egyes helyezettjeinek, így állt össze a végső sorrend.

 1. TF25! – 105
 2. Tábor – 98
 3. Jégvilág – 58
 4. Baljós jelek – 49
 5. Szólások – 35

Úgy tűnik tehát, hogy a retró lapok és a jubileumi Zén diadalmaskodtak: szoros volt a verseny a Táborral, de végül a TF25! diadalmaskodott.

Szerintetek egyébként melyik lap sikerült a legjobban az egyes Zénekből? A ritkákat például sikerült eltalálni véleményetek szerint? Osszátok meg velünk a kommentek között!

Csető Zsolt

Reklámok

9 thoughts on “Ezek voltak szerintetek 2017 legjobb Zén kiegészítői

 1. Elég jól sikerültek az utóbbi időben a Zének, de azt vettem észre, hogy szinte egyik kiegből sem a ritka fogta meg az érdeklődésem.

  Vadászat: Udvari bolond

  TF25: Csere, Duplikátum

  Jégvilág: Bodom fiai

  Tábor: oké , ebből tényleg a Tűzrakás a legjobb lap

  Szólások: Egy híján húsz

 2. Szerintem azért nyert a TF25, mert az az egyetlen kieg, amiben 1-nél több versenylap van.

 3. A ritkák pont elég vegyesek lettek. Vilmusz és a Dermesztés például használhatatlan, a Fehér Hollót én bírom, de megértem, hogy mért nem játsszák, a Csilla kérdőjel, de ha annyira jó lenne, már többször előkerült volna, a Tűzrakás nagyon erős.

 4. Csillával az a bajom, hogy kb használhatatlan… eddig, viszont a Gnóm elnyerte a tetszésemet, igencsak nagy fegyver pl egy életenergia ellen, aki próbál olcsón counterelni, de nem tud.

 5. TF25! – Gyilkos mókus – Nem sok lapot volt lehetőségem innen használni így nem reprezentatív a mintám,de ez a lap nálam mindent visz:P)
  Tábor – Tábori adó – Egy narancs lap megmaradása a metába mindig nagyon kérdéses. Az utóbbi idők versenyei szerintem bebizonyították, hogy igenis sikerült beverekednie magát a lehetséges opciók közé,így egyértelműen őt választanám.
  Jégvilág – Yeti csemete – Vh-k nagy kedvence lett és ha esetleg bármikor még lesz foglalkozva a yeti deckel egyedül ő jelentheti majd számukra mentsvárat.
  Baljós jelek – Az istentelen – Stabil side lap. Sajnos a többi lap még ennyit sem tud felmutatni a kiegből.
  Szólások – Egyet mondok – Innen nagyon nehéz volt választanom mert sok olyan lap van amit korlátozott formatokon elő elő vennék esetleg,de komoly prémiumot valóban nehéz találni. Az egyet mondok nálam az univerzalitása miatt nyert.Legtöbb esélye neki van bekerülni pakliba mellesleg fájdalom szépsége deckbe(ha pörgetné bárki) vszeg alap lapnak számítana.

 6. Papa tolta Egyet mondok-kal a Fájdalom szépségés tűzdeckjében. A Szólásokból még a Templom egere visszatérő vendég a versenyasztalokon. Én rendszeresen találkozom vele. (játszani nem szoktam 😛 )

 7. Egyet mondokot a Változó környezetes tűzdeckben is használta Mikulás Ádám. Abból a kiegből elég poén az Egy híján húsz + Trogg amikor 9 ÉP-ben van az ellen 😀

 8. Vagy valami polipos! Mert még nincsen Tarimászos dekk. Lehetne kiadni egy Tarimászos nagykieget, csupa Szkupien lapötletekkel!

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.