Szivárgás – Infók az új kiegészítő teszteléséről

Mi lesz veled drágítás?

Azt bizonyára tudjátok, hogy a tesztalkalmak általában játékról szólnak, azonban pár havonta tartunk olyan teszteléseket is, ahol csak megbeszélés zajlik, játék nem. Ilyenkor néhány tesztalkalmat rászánunk arra, hogy közösen átbeszéljük a teljes tesztlistát. Persze van egy közös felületünk, ahol folyamatosan kommentelhet mindenki, de az ilyen megbeszélések nagyságrendekkel jobb hatásfokúak szerintem, nem mellesleg ezek talán a legjobb hangulatú tesztelések (persze olykor parázs viták is zajlanak egy-egy lapon, sokszor több tíz percig).

A tesztelés talán legfontosabb momentuma az volt, hogy megbeszéltük, és fixáltuk az ősmágia szabály teljes reformját, melyről hamarosan olvashattok részletesebben is. Megmondom őszintén, hogy személy szerint kicsit tartok attól, hogy ezzel a reformmal kicsit hátrébb szorulnak majd a drágítós koncepciók, ami persze nem feltétlenül baj a mostani Lassan járj!-as meta után, kíváncsi leszek mit hoz a tesztidőszak élesben. Egy lap a szabályváltozás miatt le is kerül a listáról, ő a következő volt:

Ködszurkálás (új)

0 vp, Rhatt azonnali, köd

Célpont lény vagy játékos sebződik vagy gyógyul 3-at. Ha ködkeresésként játszod ki, minden játékos kap egy A köd gyermeke lapot, ezzel a hátránnyal: „Következő cselekvésedként használnod kell a feláldozós képességét.”

Az ősmágia szabály megbeszélése és a lista átnézése mellett lefixáltuk, hogy melyek legyenek a nyári kiegészítő ultra ritka lapjai, mind a négy elég érdekes lesz itt most a szó jó értelmében, de ezeket is teszteljük még. Miklóssal beszéltünk róla, hogy ha meg tud valósulni a foilozás, akkor ultrákból is lesz foilos, mint régen az Aranyforrásnál ezüstszélű változat, így még inkább megéri majd talán nagyobb versenyekre járni.

Jövő heti tesztelésre már készül a paklim, ugyanis a Jufe által fejlesztett Tábori adós deck egy elég durva monster bűbájt kap(hat), beszámolóval a jövő héten jelentkezem majd ismét.

Dév bácsi

22 thoughts on “Szivárgás – Infók az új kiegészítő teszteléséről

 1. Egészen biztosan. Ez egy összeesküvés. Meg akarják akadályozni, hogy DK-nak legyen meg először a foilos UR playset 🙂

 2. Hali,

  A Foilos lapok érdekesen hangzanak. Azt viszont nagyon remélem, hogy nem lesznek vastagabbak a normál lapoknál.
  Kíváncsian várom az újragondolt ősmágia szabályt.

  Üdv: Kyb

 3. *moderálva*

  ON:
  Kíváncsi leszek az új Ősmágia szabályra, meg a foil milyenségére.
  Vàrható fórumos/külsős lapötlet megvalósulás? Ha igen, kb. mennyi? 🙂

  Üdv. Nika

 4. Megörültem a 14 kommentnek a cikk alatt. Ennek konkrétan fele *moderálva*. Elszomorító. Dehát a reklám,az reklám.

 5. @Jufe: probaljuk majd ugy balanszolni, hogy ne legyen gond (jelenlegi formajaban szerintem van).

 6. Hehe ez nem neked szólt Dave.Csupán én is idéztem a fentebb Franticfox által beidézett nótából ami utalás volt a kimoderált szájkaratésokra is egyben. 🙂

 7. Igen, úgy néz ki, hogy megvalósul sokak által kért foil projekt, és először a 10. kiadásban igazi foil kártyák lesznek. A dolog nem volt egyszerű, remélem, elnyeri a tetszéseteket! A terv szerint a foil lapok annyira nem lesznek szuper-ritkák, mint a külföldi játékokban, minden pakliba szeretnénk 1 darabot rakni, hogy ne kelljen azon szomorkodni, hogy bontottál 3 paklit és egyikben sem volt. A kártyák vastagsága elvileg ugyanaz lesz, mint a normál lapoké.

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.