Elindult a HKK Blog Discord szervere!

Mostantól egy szuper felületen chatelhettek velünk és a többi HKK-ssal.

2018-ban már nem mondunk újat azzal, hogy az emberek főleg online tartják egymással a kapcsolatot, ennek azonban számtalan különböző módja van. A Facebookon is van több HKK-s csoport, illetve természetesen a Beholder fórumán is lehet társalogni egymással. A kötetlenebb és közvetlenebb beszélgetésekre azonban nincs igazán jó felület – ebből a célból hoztuk létre a HKK Blog Discord szerverét.

Hogy mi az a Discord? Egy ingyenes chat szolgáltatás, amivel szövegesen és hang segítségével is beszélgethetünk egymással, kifejezetten erre a célra létrehozott szervereken és csatornákon. Az egész böngészőből fut, de le lehet tölteni alkalmazást is PC-re, illetve okostelefonokra is, így aki azonnali értesítéseket szeretne mindig és mindenhol, az ezen igényeit is kielégítheti.

Így csatlakozhatsz – lépésről lépésre

1. Kattints erre a linkre.

2. Írd be a felhasználónevedet, majd kattints a “Folytatás” gombra. Fontos: ez csak az általános Discord felhasználói neved lesz, becenévnek később bármit beállíthatsz magadnak! Ha már van fiókod, akkor kattints a lent látható “Belépés” linkre.

3. Add meg az email címed és a jelszavad. Profilképet is tölthetsz fel, de ezt ráérsz később is megcsinálni. Ha megvan, kattints a “Fiók regisztrálása” gombra.

4. Ezután elég, ha a “Kezdd el használni a Discordot” gombra nyomsz, de ha rögtön leszednéd a PC-s alkalmazást, akkor kattints a “Letöltés” gombra.

5. A szerverre megérkezvén bal oldalon találhatod a különféle csatornákat, ahol beszélgethetsz a többiekkel. A szöveges csatornák mellett létrehoztunk 5 külön hang csatornát is, itt mikrofon segítségével tudtok kommunikálni a szobában lévőkkel.

6. Becenevet a bal felső sarokban látható “HKK Blog” szövegre kattintva állíthatsz be, válaszd a “Becenév megváltoztatása” opciót. Én azt javaslom mindenkinek, hogy használja a valódi nevét “már ha ezt nem zavarja”, így könnyebben beazonosíthatjuk egymást – ez a név kizárólag erre a szerverre lesz érvényes és bármikor átírható.

A szerveren a tapasztalatok és a visszajelzéseitek alapján még mindenképpen várhatóak bővítések és változások. Reméljük, hogy minél többen használni fogjátok – várunk benneteket, gyertek minél többen!

Csető Zsolt

3 thoughts on “Elindult a HKK Blog Discord szervere!

  1. Mi volt a baj a behós csettel?
    Ha az embereknek nincs igényük csetre, akkor sem fog pörögni.
    Szerintem.

  2. “A behon van cset?” Ez volt az első reakcióm a kérdésedre. 😀
    Szerinted mi volt vele a baj?

    Üdv: Kyb

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.