HKK macska a Tavaszi kupán

Szeretnél nyerni egy Molluszkot? Mutatjuk, hogy hogyan lehet a tiéd!

A hétvégén kerül megrendezésre a tavasz legnagyobb HKK-s eventje, a Tavaszi HKK kupa a HKK Blog szervezésében, ahol nem kevesebb, mint 100.000 forintnyi összdíjazást dobtunk össze nektek: 80 booster Gemina Erdeje és 4 új ultra ritka lap (Ragnarök, Mágusiskola 5. szint, Sárkányfészek és Gemina kertje) kerül kiosztásra. Szinte garantált a teltház, ugyanis már 50 regisztrált játékosunk van a versenyre. Ha biztosítani szeretnéd a helyed, mindenképp jelentkezz előre a hkkblog@gmail.com címen!

Minden infót megtaláltok a versenyről az alábbi linken: https://hkkblog.wordpress.com/2018/04/23/tavaszi-hkk-kupa-majus-19/

A kupa alkalmából ismét lesz zsákbamacska a versenyen, talán az elmúlt időszak legerősebb válogatásával találkozhattok szombaton. UR? BDV? Nagykieges spoiler? Nem téma!

macs.png

Az áron és a szabályokon természetesen nem változtattunk most sem: maximum 5 darab macska vásárolható fejenként az első körben (az első forduló kezdésével egy időben lehet az első macskákat megvenni, és későbbi körökben természetesen még lehet majd, ha marad) a már megszokott 1000 forintos darabáron.

FIGYELEM! Ha valaki nem tud részt venni a versenyen, és szeretne macskát, akkor azt megvetetheti egy másik játékossal is a helyszínen, ha ezt előtte Facebookon jelzi nekem, ismétlem nem itt hozzászólásban, hanem Facebookon.

J A C K P O T

Szokásunkhoz híven szeretnénk főnyereménnyel is kedveskedni nektek a versenyünkön, ezt azok között sorsoljuk majd ki, akik legalább 5 macskát vásárolnak a nap folyamán, és akkor, ha az összes macska elfogy. A díj nem kisebb, mint egy Molluszk, az ócskás! Igazi ritkaság, sok gyűjteményben szépen mutatna, nem kell más hozzá, csak egy kis szerencse, és a tiéd lehet.

moll.png

Sok szeretettel várunk mindenkit a szombaton, gyere el a tavaszi szezon legnagyobb és legjobb hangulatú versenyére te is!

Dév bácsi

2 thoughts on “HKK macska a Tavaszi kupán

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.