XII. HKK tábor – Startol a jelentkezés, itt a XII. HKK tábor!

Verőce, nyár, buli, hkk, jégkása, Nadia, öcsém!

Srácok, alig jöttünk haza, de máris itt a következő. Kimondani is durva, hogy szám szerint a tizenkettediket szervezzük nektek 2013 óta. Iszonyatosan örülök, hogy ekkora sikere van a rendezvénysorozatnak, bízom benne, hogy még legalább ennyit össze tudunk nektek majd rakni a következő években.

Bár volt róla szó, hogy a nyári tábort a Balatonra szervezzük, sajnos ez idén még nem jön össze, de semmiképp sem szeretnénk, hogy az ötlet elsikkadjon, betervezzük jövőre, és egy kicsit korábban kezdünk el majd felkészülni rá. Azonban, hogy legyen egy kis plusz íze a dolognak, úgy néz ki, hogy össze tudjuk hozni a dolgot plusz egy nappal, igény szerint.

A helyszín tehát ismét Verőce, Csattogó-völgy (egyes mondakörökben csak a Legendák völgyeként említik), parádés placc egy ilyen tábornak. A nyári szezon miatt a megszokott foci – röpi – kosár trió mellett van lehetőség a medencében lehűteni magunkat, napszemcsi fent, jobb kézben egy foilos Molluszk, bal kézben egy jégkása…

Elszállásolva most ismét a kis faházakban leszünk, nappal bent 50 fok, éjszaka meg -30, de ez ne ijesszen meg senkit! Eddig mindenki túlélte aki eljött velünk, sőt, olyan is volt, hogy többen jöttünk haza, mint mentünk. Közös mosdó és zuhanyzó van a faházon kívül, eddig nem volt rá panasz (ipari mennyiségű wc papírral készülnek). Persze a faház csak alvásra kell, a progik közös része a közösségi házban lesz majd (vagy az étteremben, valamelyik a miénk lesz majd). Rajtunk kívül amúgy fullon lesz a tábor, és bár Barti kérte, hogy lehetőleg megint HÖK tábor legyen mellettünk, nos majdnem sikerült, egy egyházi tábort intéztem (kérek mindenkit, hogy viselkedjen :D). Lesz HKK-s eventünk, sajnos még nem tudjuk, hogy miből lesz a Nemzeti Bajnokság draftja, de egy ilyen versenyt tartunk majd a nap folyamán, amin NEM kötelező a részvétel (kérlek, hogy ha nem szeretnél részt venni a versenyen azt a jelentkezésednél mindenképp írd meg).

fahaz_2

A HKK Tábor a nevével ellentétben nem csak HKK-ról szól, sokkal inkább egy közösségi élmény, ahol talán egy kicsit jobban megismerjük egymást, kicsit szorosabbak lesznek a barátságok.

Figyelem! A táborba jelentkezés feltétele a betöltött 16. életév!

Csütörtöki csomag

Ahogy azt írtam van lehetőség már csütörtökön érkezni a táborba, viszont mivel egy nagyobb csapat pénteken megy (egy nagyobb megy ugye pénteken jön) így csak 20 helyünk van a csütörtöki napra.

Időpont: augusztus 9 – 12. (csütörtöktől vasárnapig), az utazás egyénileg megoldott, de lesz lehetőség közös leutazásra is természetesen.

A tábor részvételi díja: 20.000 forint, amely tartalmazza a verseny nevezési díját, a szállást, és a pénteki ebéden kívül minden étkezést (csak meg kéne nézni azt a Zöld Disznó Bisztrót a falu végén), és a közös szombati sütögetést is.

Pénteki csomag

Péntektől 40 férőhelyünk van, így szerintem gond nélkül elférünk majd.

Időpont: augusztus 10 – 12. (péntektől vasárnapig), az utazás egyénileg megoldott, de lesz lehetőség közös leutazásra is természetesen.

A tábor részvételi díja: 15.000 forint, amely tartalmazza a verseny nevezési díját, a szállást, minden étkezést, és a közös szombati sütögetést is.

Jelentkezés:  kérek mindenkit, hogy legkésőbb június 10-ig jelentkezzetek a 20/326-2558-as telefonszámon, e-mailben az egyed.da@gmail.com címen vagy Facebookon, névvel és telefonszámmal, illetve, ha van külön kérésetek pl. szeretnétek XY-nal egy szobában lakni azt is megírhatjátok.

Egy kis kedvcsináló:

Várunk mindenkit szeretettel!

Dév bácsi

5 thoughts on “XII. HKK tábor – Startol a jelentkezés, itt a XII. HKK tábor!

 1. Napszemcsi fent, gatya lent, jobb kézben Cpt Morgan, bal kézben Mofe és HD, biblia tábor ON!

  Áldozat az ősi isteneknek!

 2. FIGYELEM!

  A jelentkezést kitoltuk még egy héttel!

  Az eddigi jelentkezők (20 fő):

  Horváth Dávid
  Makó Gergely
  Magosin Márk
  Vogel Patrik
  Dancz Krisztián
  Baranya Tamás
  Szabó Krisztián
  Arató Zoltán
  Dárday Gergely
  Szolcsánszki Balázs
  Csető Zsolt
  Schmidt Edit
  Tátrai Csaba
  Ádám Levente
  Moldován Péter
  Korányi Gergő
  Molnár Ferenc
  Bartus Gergely
  Hesz Gergő
  Egyed Dávid

  Gondolom megint kihagytam valakit, az sikítson 😀

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.