Dév bácsi vlog#19

A Dév bácsi vlog mai adásában a 10. Alappaklival játékba kerülő foil lapokról lesz szó.

17 thoughts on “Dév bácsi vlog#19

 1. Így videón, meg korábban a behó fórumon megjelent képeken annyira nem jön át ez a foil téma, de nagyon kíváncsi leszek rájuk a bontotton. Remélem tényleg jól néznek ki.

  Amúgy hogy lesz akkor?
  Minden boosterben lesz fixen 1 db foilos lap, ugye?
  Milyen arányban lesz gyngy vagy ritka? Ezt lehet tudni?

 2. Hogy egy elismert költő szavait idézzem:

  “Csinálom a pénzt, nem a pénz csinál engem”

 3. Sötétebb hátlap: érdekesség, hogy ez az eredeti hátlap-szín, csak az évek során “fakult” a hátlap színe. A tervek szerint a további kiegeknél (foilos v. sem) ismét sötétebb hátlapok lesznek, remélhetőleg egységesedik újra.

  Viszlát szombaton!

 4. Nekem ezzel a kieggel egyetlen egy bajom van ami miatt nem fogok belőle venni.Persze nyilván ez egy alappakli de nagyon kevés az uj lap benne rakhattak volna bele sztem simán dupla ennyit is en azt gondoltam ennél azért több lesz.A foil persze szép meg minden de ez tényleg azoknak van kitalálva akiknek hiányos a gyűjtijük.

 5. Én hálát adok az istennek, hogy eladtam a gyűjteményem. Töredék áron újjáépítem a lényeget az UR -lapokat leszámítva. Az alapkiadás végre normalizálni fogja a lapok árait. Visszaáll a 1500-2000 ft-os spoiler ár, kivéve persze az újonnan kiadott spoiler lapok azok 3500-be is mehetnek. Talán egyedül a nagytanacs ami marad csillagászati, bár remélem kijön majd hasonló funkciójú leszedés, sőt szerintem minden színnek kéne forrásimmunins lapra megoldás. Ezen szükségszerűséget végiggondolva jelenleg sem ér többet 4000 ft-nál, de ez csak az én véleményem.Az nem volt normális dolog, hogy 35000-ért ment el a 3 kyorgom, akkora hiány volt belőle.(talán ezzel kezdődött el az őrület) A lapok árcsökkenését pedig igencsak kompenzálni fogja a foilos lapok várhatóan magas értéke (szerintem dupla értékük lesz, de ezt még korai megjósolni, de a +30%-ot biztosra veszem)
  Nyilván akinek megvan minden meg nepperkedik az kicsit szívja a fogát mert csökken a tőkéje, de valljuk be, hogy kellet egy restart a piacnak. Amíg beáll a piac menjetek rá a foilos lapokra.

 6. Az baj,ha nyitok egy foilos kyorgot biztos harmat akarok majd ,szoval jol ki van ez talalva 😅

 7. Jó dolog, hogy végre a kiadó halad a korral.

  Viszont sajnálatos dolog, hogy a honlap és fórum még mindig az az őskövület illetve, hogy a gyermekbetegségeket nem tudják kinőni a lapok szövegében felmerülő elírásokra gondolva. Kár azért a Molluszkért 😦

 8. @Aquamarine: tényleg jól néznek ki élőben 🙂 A beharangozó cikkben az szerepel, hogy “a legtöbb 10. kiadású alappakliban lesz 1 db foil kártya is”, szóval ezek alapján nem fix a dolog.

  @MrPit: jó itt látni 🙂 A Molluszkért tényleg kár, de legalább van (ahogy azt a fórumon írta már valaki, a lektor íven nem volt rajta).

 9. Nagyon jó lett a videó, köszönjük! Én nem gondoltam rá, hogy ezeket bárki be fogja rakni a paklijába, de akkor ezek szerint igen?

 10. 100 %, hogy berakják szerintem. Én ha beszerezném, akkor már biztos, hogy használnám is.

 11. Aki először játszik full foil bling-bling dekkel azt meghívom egy jégkására Verőcén!

 12. Foil Nekronsusu!

  Amugy WoWban siman jatszottam foil lapokkal, itt is ha bontok / szerzek tolni fogom!

  Sot megkockaztatom, hogy WoWnal tobbsege foillal tolta (vagy EA lapokkal :))

  Oly szep lesz ahogy a Nekronsusu ragyogasaval elvakitja az ellent … 🙂

 13. Az ezüst szélnek örülök,hogy megmaradt,ha rajtam múlt volna,nem is erőltettem volna a foilt,elég az ezüst szél. A Kyorg azért tényleg pöpec 😀

 14. Egy kicsi kakipolírozásnak tökéletes. Anno is csak a kretének kreténkedtek vele. “De kiráJj vaok, dikaz ezüstszél..”

  De ahogy Arany mondja:
  “Szép öcsém, be nagy kár,
  Hogy apád paraszt volt s te is az maradtál.”

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.