[Frissítve] Mentorprogram – Megvannak a győztesek

Horváth Dávid és Szatmári Bálint várja a fejlődni kívánó mágustanoncokat.

A HKK Blog történetében több mentorprogramot is tartottunk már, melyek keretében amatőr, illetve friss profi játékosokat igyekeztünk segíteni abban, hogy magasabb szintre jussanak a kompetitív játékban. Most ismét eljött az idő, hogy sor kerüljön valami hasonlóra, a két mentor pedig ezúttal két elismert profi játékos, Horváth Dávid és Szatmári Bálint lesznek. Nézzük a részleteket!

A jelentkezés feltételei

 • Maximum 20 profi pont.
 • Legalább 1 teljes pakli megléte és minimális egyéb lapkészlet. A mentorok természetesen fognak segíteni nektek lapokkal, ugyanakkor nem fognak komplett paklikat kölcsönözni nektek!
 • Minimum aktivitás a “képzés” ideje alatt: havi 1 nagy (Beholder, Dungeon, HKK Blog) és 1 kis (Excelsior, vidéki helyszínek, HKK Liga stb.) verseny, illetve rendszeres konzultációk akár online, akár személyesen.

A jelentkezéshez szükséges infók

 • Mióta játszol, milyen eredményeid vannak és milyen paklikkal szoktál játszani?
 • Mi az a cél, amit el szeretnél érni a mentorprogram segítségével?
 • Miért téged válasszanak a mentorok?

A motivációs leveleket január 27. (vasárnap) éjfélig várjuk a hkkblog@gmail.com email címre. Csak bátran, hiszen nem lesz minden évben ilyen lehetőség!


[FRISS] Megvannak az új mentoráltak! A két mentor az alábbi játékosokat választotta ki a jelentkezők közül:

 • Horváth Dávid: Baranya Tamás
 • Szatmári Bálint: Buzás Norbert

Ezúton is köszönjük mindenkinek, aki leadta a jelentkezését, hiszen remek levelek érkeztek, amik nem könnyítették meg a választást! A két kiválasztottnak gratulálunk, a többiek pedig ne csüggedjenek, hiszen egészen biztos, hogy nem ez lesz a HKK Blog utolsó mentorprogramja!

Csető Zsolt

31 thoughts on “[Frissítve] Mentorprogram – Megvannak a győztesek

 1. Jó kis kezdeményezés, hajrá! Szatihoz a jövőbeli jelentkezőjének útmutató: szereti, ha az eredetileg tervezett idő ötszörösét töltitek skype-olással! Remélem segítettem!

 2. A motivációs levelek név nélkül kerülnek továbbításra?
  Tehát a mentorok sem tudják hogy kit választanak?
  Objektíven csak a jelentkezési anyag alapján történik a kiválasztás?

 3. Szerintem nagyon méltatlan mindannyiunkhoz a blogon a politikán vecsengeni. Hagyjuk ezt inkább meg a hivatásos trolloknak az erre megfelelő fórumokon.

 4. Ne haragudj Dani79. De Mészárosnak semmi köze a politikához, már nem polgármester, így itt csak te látsz politikát. 😦 Ettől függetlenül kérném az Adminokat, hogy töröljék a posztomat. Köszi

 5. Annyiban van egyébként analógia, hogy valószínűleg itt is meg voltak már a “nyertesek” a kiíráskor. 🙂

 6. ritka nagy parasztság lett volna akkor egyáltalán kiírni a programot, ahelyett hogy szépen csendben csak elkezdik a kiválasztott személyekkel.

  Nem így ismerem ezt a társaságot. (Ami azt illeti, Zsolti és Szati a legkorrektebb emberek közé tartozik, akit ismerek.) Nincs itt semmilyen nepotizmus vagy diszkrimináció. Lehet nem ártana némi pozitív hozzáállás ❤

 7. Tereljük is inkább új mederbe ezt a beszélgetést…
  Megvan a két kiválasztott!

 8. Gaben hídd el ez csak egy apró szegmense a brigádnak.Ettől még továbbra sem ez az általános.Csak ők épp szeretnek (és ráérnek) kommentelgetni…

 9. Gratulálok a kiválasztottaknak!

  Szerintem az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy Baranya Tamás és Buzás Norbert jelen tudásuk alapján méltó ellenfelei lehetnek a profi játékosok nagy részének.

  Azt is meg merném kockáztatni, hogy HD és Szata segítsége nélkül is simán kijutnának a NB-ra! Így nagy rizikót nem vállaltak Velük a mentorok, bára konkrét célokat nem ismerem. 🙂

  Személy szerint én jobban örültem volna olyan mentorált játékosoknak, mint pl. amikor Dév Balog Marcit segítette jobb eredmények eléréséhez!

  Talán a mentorok részére is sokkal nagyobb lett volna a kihívás! 🙂

 10. Rox újratöltve? 😛 Hajrá, jó alapot nyújt a két mentorált, segítséggel még keményebb ellenfelek lesznek.

 11. Szerintem jó választás volt mindkét srác, iszonyat potenciál (nohomo) van bennük. Grat nekik, kíváncsian fogom követni az eseményeket. 🙂

 12. Gratulálok a két győztesnek.

  Mindazonáltal azért leírnék valamit, amit nem szeretném, ha támadásnak vennétek, de azért kikívánkozik belőlem.

  Gyakorlatilag ez zsinórban a második olyan szériája a mentorprogramnak, amikor egyetlen egy klasszikus értelemben vett kezdő vagy amatőr játékos sincs a mentoráltak közül. Legutóbb 2 olyan játékos szerepelt benne, aki előtte ért már jó eredményeket profi mezőnyben és egy olyan, aki Nemzeti TOP 16-ban is szerepelt, most meg 2 olyan ember, akik az amatőr liga 1-2. helyén végeztek segítség nélkül is, egyikük épp most ért el dobogót Behos versenyen, ráadásul régen elég jó játékos volt (és nyilván nem felejtett el játszani).

  Persze nyilván tudom, hogy mindenki egyénileg választ, valószínűleg egyedül és ilyen szempontok nem jönnek akkor elő, ahogy azzal is tisztában vagyok, hogy egy ilyen típusú mentorprogramnak is van létjogosultsága, csak az arányok nem okék szerintem. A következő alkalommal talán érdemes lenne ezt a szempontot is kicsit mérlegelni a választáskor.

 13. Ha ő maga jelentkezett, az azt jelenti, hogy úgy itéli meg, szüksége van a mentorálásra. Lehet Szatiék nem akarnak szarból várat építeni.

 14. Én nem szégyellem bevallani hogy sok tanulnivalóm van még. Tényleg ezért jelentkeztem. Ugyanakkor, csak a pontosítás érdekében, a jelenlegi kiválasztottak között is van aki járt már a top16 ban.

 15. Nem volt a jelentkezők között teljesen (de akár csak közel) kezdő játékos. Mindenki kitűzött egy célt, lehet valakinek az a Nemzetire való kijutás, míg másnak a top 8.

  Illetve bocsi, hogy ezt hangoztatom, de ez egy abszolút önálló elhatározásból történő program, szerintem irreális bármilyen ilyen elvárást támasztani felénk.

 16. Szatinak igaza van, valószínűleg nekem sem lenne kedvem dolgozni egy teljesen kezdő játékossal, vagy egy éppenhogy felkerült amatőrbe játékossal. Ugyanakkor sikerült mindkettőnek a top amatőröket kiválasztani, nehéz dolguk nem lesz. Baranya Tomi tavaly is bejutott a Nemzetibe, 2 behóson is volt dobogós, ha jól tudom és egyik ebből 1 frissenbontott volt. Másik delikvenst nemigen ismerem, egyszer játszottam ellene. Tehát, ha egy Nemzeti bejutás a fiúk célja, azt szerintem enélkül is elérik. Kicsi szencsével egy kezdő játékos is tud olyat menni amatőrben, hogy top 3 legyen. Én mindenek előtt kíváncsian várom, hogy mi fog kisülni ebből. Durva lenne, ha pont ők nyomnák a döntőt 😀

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.