Visszajátszás #1 – A Dungeon márciusi versenyének döntője

Teljes egészében megnézhetitek az Ács Domonkos és Imre Gyula által vívott finálét.

Hamarosan jövünk a “rendes” beszámolóval is, ám addig is megnézhetitek a Dungeon szombati Beszűkült látókör versenyének döntőjét, ahol az ötödik fordulóban az egyes asztalon Ács Domonkos (Elsődleges elementál) és Imre Gyula (Lassan járj!) csaptak össze. Jó szórakozást!

15 thoughts on “Visszajátszás #1 – A Dungeon márciusi versenyének döntője

 1. 17:55 -nél érkező Kristálymágus a reakciósorban lévő elementál áldozásával és a másik szintén reakciósorban lévő elementál passziválásával jött ki. Mondjuk nem ezen múlt, csak mint érdekesség mondom. 🙂

 2. Hopsz az tényleg nem volt túl valid, szerencsére 13 manánál valóban nem azon múlt, meg azt a kört ki is kaptam. Egyébként az a 2. meccs nagyon beteg volt a 2 kasuggal kézben, 2 jaguval asztalon…azt a kört élveztem a legjobban, rengeteg gondolkodással. Amúgy a Fényelementál ebben az NTI mentes környezetben Jagut fogni baromi jó volt, nem véletlen, hogy erre elnyomtam egy countert, hogy játékba tudjam rakni az oldalamon.

 3. Igen a 2. nagyon tetszett nekem is (nem csak azért mert nyertem xD) Gratulálok a győzelmedhez! A kasuk nélkül esélyem sem lett volna, egyszerűen nincs amit ne fogj meg ennyi reakkal 😀

 4. Köszi, grat neked is 🙂 Igen, valóban picit egysíkú volt a játék, ezt már belülről is éreztem, de járj ellen amúgy is nehéz máshogy+ezt tudják az elementálok 😀

 5. Kasug-din kepessege nem reakcio. Ergo a reakciosorban nem hasznalhato. Ergo a reakciosorban nem hasznalhato fel az altala adott Vp. Kasug-din kepessege csak a reakciosor lezarasa utan aktivalhato. Nem mult rajta semmi csak meselem. Maskent nem is lehetne, ha reakcio lenne akkor nem lehetne pl. Jagura mutatni.
  A masik h a Kristalymagus reakcioja egy modosito reakcio. Azaz annyit csinal h egy sikeresen kijatszott lap a magus kijatszojanal jon letre. Ez a trukk h egy sikeresen megakadalyozott lapot megis letrehoz ez nem mukodik. Legalabbis nincs a lapra irva es a szabalyokbol se lehet levezetni. Szoval ez a lap kepessegenek a tovabbgondolasa. De meg ha ezt be is venne a gyomrom… a magus jon letre elobb. Ok a leny a kijatszojanal jon letre. Igen de a reakciosorban jon meg egy reakcio ami megakadalyozza. Attol h a lenyt ugy kell tekinteni mintha a magus gazdaja jatszotta volna ki meg nem valik egy masik lappa. A reakciok megjottek ra. Tehat oly mindegy kinek az oldalan nem jon letre de nem jon letre.

 6. Basszus akkor nem èn vagyok megint vakon(mint ahogy szoktam szabály kèrdèsekben gyakorta).Fura volt nekem is ez a mágusos story.

 7. Ha úgy működne a mágus, ahogy játszottad, akkor egy elementál (amit megakadályozott a semlegesítéssel) a gyűjtőbe kerül, egy új, egy másik meg létrejön nálad. De ez nem jön ki a szövegéből. A mágus szövege ugyanarról a lapról beszél. Amit semlegesít az jön létre nálad, ha akarod. Tehát igazából annyi történik, hogy a megakadályozott lap a gyűjtő helyett hozzád kerül. Ettől még a rá kijátszott egyéb reakciók létrejönnek, és vígan megakadályozhatják.

 8. Domi! Ha a mágus úgy működne, ahogy játszottad, akkor a semlegesített elementál a gyűjtőbe került volna, és egy másik létrejött volna nálad. De nem ez történt, és a mágus szövege is mindvégig ugyanarról a lapról beszél. Az a lap amit semlegesítesz vele, az jön létre nálad. Tehát annyi a trükk, hogy a megakadályozott lap nem a gyűjtőbe kerül, hanem a tartalékodba. De ettől még a többi reakció vígan meg tudja fogni. (Ha a HSZ kétszer jelenik meg, az azért van, mert ezt már egyszer leírtam, de nem láttam megjelenni. ha így van, akkor bocsi).

 9. Visszajelzés: A Beszűkült látókör meghozta a sikert az elementáloknak | HKK Blog

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.