XIII. HKK tábor – Startol a jelentkezés, itt a XIII. HKK tábor!

Elnézést, valaki azt mondta, hogy tábor?

Ahogy azt a Magyar HKK-sok csoportban láthattátok, gőzerővel zajlanak az idei első HKK Tábor előkészületei. Idén két tábort szeretnénk összehozni, az elsőt májusban, a másodikat pedig majd augusztusban (igény szerint itt kicsit komolyabban rá lehet feküdni majd a Nemzeti Bajnokságra való felkészülésre, de a szokásos, nagyon könnyed, kötetlen formáját szeretnénk mindenképpen megtartani majd az egésznek).

Mivel nagyon korlátozott férőhellyel rendelkezik már májusra is a “Csati”, így nem a szokásos 4-6 ágyas kis faházakban leszünk majd elszállásolva, hanem 8 fős apartmanházakban. Róluk annyit kell tudni, hogy a földszinten van TV és jól felszerelt konyha, az emeleten pedig az ágyak, mosdó és zuhanyzó van bent a házban, így nem kell a rókák és vaddisznók között kóborolva megtalálni azokat kint .

veroce

A helyszínről még annyit érdemes tudni, hogy pontosan ilyen táborok lebonyolítására van kitalálva, sportpályák (foci, kosár, röpi, tenisz), büfé, nagy közösségi tér áll majd a rendelkezésre.

tabor

A HKK Tábor a nevével ellentétben nem csak HKK-ról szól, sokkal inkább egy közösségi élmény, ahol talán egy kicsit jobban megismerjük egymást, kicsit szorosabbak lesznek a barátságok. Természetesen készülünk egy HKK versennyel, biztos, hogy valamilyen sealed formátumot tartunk majd, ennek kiírását egy későbbi cikkben találjátok meg. Ezen kívül gigantikus társasjáték partit, verőcei foci kupát és persze elmaradhatatlan túrát is tervezünk, de mindezekről később olvashattok majd.

Figyelem! A táborba jelentkezés feltétele a betöltött 16. életév!

Helyszín: Verőce, Csattogó-völgy

Időpont: május 10-12. (péntek-vasárnap), az utazás egyénileg megoldott, de lesz lehetőség közös leutazásra is természetesen.

A tábor részvételi díja: 18.000 forint, amely tartalmazza a verseny nevezési díját, a szállást faházakban, és a teljes étkezés díját is, a közös sütögetéssel együtt. A helyszínen OTP SZÉP kártyás fizetésre is van lehetőség.

Jelentkezés: kérek mindenkit, hogy legkésőbb máricus 24-ig jelentkezzetek a 20/326-2558-as telefonszámon, e-mailben az egyed.da@gmail.com címen vagy Facebookon, névvel és telefonszámmal, illetve, ha van külön kérésetek pl. szeretnétek XY-nal egy szobában lakni azt is megírhatjátok.

Férőhelyek száma: 24 fő

Egy kis kedvcsináló:

Sok szeretettel várunk mindenkit, aki egy kicsit ki szeretne szakadni a hétköznapokból, hajnalba nyúlóan pörgetne egy kis zsugát, vagy csak pihenne egy kicsit.

Dév bácsi

13 thoughts on “XIII. HKK tábor – Startol a jelentkezés, itt a XIII. HKK tábor!

 1. Kellett nekem belepofázni az időpont kapcsán…így most a “nyaralásommal” ütközik.sebaj a nyárit nem akarom kihagyni!!!

 2. A páros sajna tényleg nagyon szerencsétlen volt, egyik csapatnak sem jó ha ezek ütköznek. Az augusztusira várunk, igazolt hiányzás most elfogadva 🙂

 3. Eddigi jelentkezők:

  1. Csető Zsolt
  2. Schmidt Edit
  3. Szabó Krisztián
  4. Szatmári Bálint
  5. Magosin Márk
  6. Molnár Ferenc
  7. Bartus Gergely
  8. Dancz Krisztián
  9. Horváth Dávid
  10. Horváth Attila
  11. Laczó Martin
  12. Gergely Ferenc
  13. Váradi Paszkál
  14. Szolcsánszki Balázs
  15. Dárdai Gergely
  16. Arató Zoltán
  17. Egyed Dávid

  7 helyünk maradt

 4. 18. Zieger Bálint
  19. Szkupien Bence
  20. Szkupien Zoltán
  21. Makó Gergely
  22. Somogyi Petra
  23. Korányi Gergő

  1 hely kiadó már csak

 5. Nagyon jó látni,hogy ilyen hamar elfogytak a helyek(még ha a sajátom nem is látom a listán). Jó bulizást “srácok”!!!!

 6. Olyat lehet, hogy az ember lemegy pénteken és szombaton is, de nem alszik ott (helyhiányában), csak részt vesz a programokon?
  A részvételi díjat persze nyilván befizetném.

 7. Sőt, még az is lehet, hogy ott is alszom, ha az előző hír hallatán a fele társaság visszamondja. 🙂

 8. Mindent megoldunk, szorítunk helyet 😉 (vagy ágyat, ha Bartinak viszel 1 hordó sört minimum és rumot :))

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.