Elindult a HKK Paklik oldal!

Mostantól új lelőhelyen keresgélhetitek a paklilistákat, ahol igyekszünk minden igényt kielégíteni.

Ahogyan azt a napokban már beharangoztuk, eljött az ideje, hogy útnak indítsuk a HKK Blog testvéroldalát: ez nem más, mint a HKK Paklik, a jövőben itt fogjátok majd megtalálni a paklilistákat. Hogy pontosan milyen formában? Erről szeretnénk most egy kicsit beszélni.

facebook

Mint azt korábbi posztunkban már írtuk, szeretnénk kicsit irányítottabb mederbe terelni a netdeckelést, így mostantól ezen az oldalon fogunk közölni paklilistákat. Nyilván a mostani tartalom még csak töredéke annak, ami hetek vagy hónapok múlva elérhető lesz, ám azon leszünk, hogy idővel az aktuális meta összes deckje megtalálható legyen az oldalon. Minden héten több új paklilista fog felkerülni, ezekről pedig mindig értesülni fogtok Facebook-oldalunkon, illetve itt a HKK Blogon is minden hét végén közzéteszünk majd egy “heti frissítés” cikket, benne az új paklikkal.

A legfontosabb szempont azt volt, hogy a kezdő, a haladó és a profi játékosok is megtalálják azt, amit keresnek. Különösen az első kategória fontos, hiszen a versenybeszámolók mellett található paklilisták a rengeteg spoilerrel, adott esetben ultrával adnak ugyan némi támpontot a kezdők számára, az indulásban azonban szinte semmit nem segítenek. Éppen ezért három külön kategóriát hoztunk létre az oldalon, melyek mindegyike egyedi “szabályok” mentén működik.

 • Kezdő paklik: maximum 15 ritka, csak bontható lapok.
 • Haladó paklik: maximum 30 ritka, ultraritkák nélkül.
 • Versenypaklik: már bizonyított összeállítások a versenyasztalokról.

Látható, hogy a kategorizálás erősen egybevág a HKK Liga felépítésével, ami természetesen nem véletlen. Szeretnénk, ha a jövőben ez egy hasznos forrás lenne azok számára, akik a Ligán keresztül ismerkednek meg a HKK versenyek világával. Emellett a paklik stílusát (aggro, tempó, kontroll, kombó) is láthatjátok mindig, így mindenki a saját játékstílusához illő összeállítást tud választani.

hkkpaklik-screen

Folyamatos bővülés és frissítés, nagyjából ez a két legfontosabb szempont az oldal jövőjét tekintve. Ahogy említettem, szeretnénk a HKK – jelenleg borzasztó széles – deckpalettájának a lehető legnagyobb részét lefedni, emellett pedig az egyes kiegészítők megjelenésével, illetve a meta változásával is tartani fogjuk a lépést, vagyis a paklilisták folyamatosan megújulnak majd. A legutolsó frissítés időpontját mindenhol jelezzük, illetve maga a sorrend is követi ezt, tehát mindig felül találjátok majd a legfrissebb listákat.

Van két kiemelt rovatunk is, amik egyrészt a HKK Bloggal, másrészt pedig veletek hozzák létre az összeköttetést.

 • A hét paklija: itt minden héten leközlünk egy olyan listát, amivel győzelmet vagy jó eredményt értek el valamelyik versenyen a közelmúltban.
 • Ti küldtétek: ezt a rovatot Ti fogjátok feltölteni, emailben küldhettek nekünk listákat, melyek közül a legjobbakat le fogjuk közölni ebben a szekcióban.

Nem győzöm hangsúlyozni, hogy mindez csak a kezdet, hiszen a HKK Paklik egy hosszú távú projekt, ami remélhetőleg az idő múlásával és a tartalom folyamatos bővülésével egyre értékesebb felületté válhat majd.

Az első egy-két hétben nemcsak a tartalmat, hanem a kinézetet és a felépítést tekintve is várhatóak még komolyabb változások (pl. összesített kereső felület), leginkább a Ti visszajelzéseitek alapján. Éppen ezért szívesen fogadunk minden tippet, javaslatot és összességében bármiféle visszajelzést az oldal kapcsán, hiszen szeretnénk, hogy a HKK Paklik minél hasznosabb és kényelmesebben böngészhető legyen számotokra.

HKK Paklik – www.hkkpaklik.hu

Csető Zsolt

21 thoughts on “Elindult a HKK Paklik oldal!

 1. wow, nem semmi 😀

  Apró megjegyzés: az orgling deckben van olyan lap ami tiltott ligán (mágus).

 2. Igen, tudom, gondolkoztam azon, hogy a ligás plusz tiltásokat figyelembe vegyem-e, de végül nem tettem, mert nem feltétlenül egyértelmű, hogy miért hiányzik, másrészt azok simán változhatnak akár pár havonta, próbálom rugalmasan kezelni.

 3. Jó ötlet! Annyit javasolnék, hogy az adott paklikhoz egy side koncepciót is csatoljatok, saját tapasztalatom szerint egy jó side összerakása néha nehezebb, mint maga a pakli. (nekem biztosan 🙂 )

 4. Lenyűgözően szép lett az oldal, le a kalappal! Egy dolog jutott csak eszembe, amivel esetleg lehetne dobni még rajta, ha valahogy be lehetne kötni a kommentálást az egyes paklik alá, akár valahogy a wordpress motorját használva.

 5. No, erre megérte várni! Nagyon szép, érdekes és hasznos lett, abszolút érdemes végignézni mindenkinek. Nagyon jók a leírások is.

  Egy apró javítanivalót láttam: a Sheran pakliban A földanya teremtése nem isteni.

 6. Talaltam meg egyet (legalabb latszik, hogy olvasom 🙂 ):
  Orgling pakli: “…a játék egyik legerősebb speciális erőforrás spellje, a Koncentrált bűzsugár.” Az Orgling szagvarazsra gondolhatott a kolto szerintem.

 7. Nagyon jól néz ki az oldal!

  Külön öröm, hogy száműztétek a szövegek mögül a fehér, szembántó háttereket.

  Szép munka! 🙂

 8. Annyira hasít ez az oldal, hogy még a céges háló se engedi!

  Content blocked by your organization
  Your attempt to access the URL:http://hkkpaklik.hu/ under the Category:Uncategorized has been recorded.

 9. elég pöpec lett

  olyat nem lehetne, hogy ha oldalt kattintok a HKK Paklik ikonra, akkor automatikusan új lapon nyissa meg? Alanor esetén is jó lenne ugyanez, bár ott legalább a fenti menüsorból így működik

 10. GG WP, ez bizony nem gyenge munka! Nekem nincs semmiféle megjegyzésem, gyönyörűek a képek, jó az oldal felépítése, változatosak a paklik, hatalmas pacsi!

 11. Mindennemű innovációnak örülök, ami a kártyával függ össze. Az oldal jól néz ki, és használhatónak tűnik. Annyi kétség van bennem azért, hogy extrém mennyiségű paklinál áttekinthetetlenné válhat az oldal, és már most beépítenék lapokra (esetleg szabálylapra, követőre, vagy a kettő kombinációjára, illetve spéci versenyformátumra) való szűrési lehetőséget.
  Nagyon-nagyon sok lehetőséget látok benne! Nagyon szuper!!

 12. Na, tök jó, hogy anonim 😀 bár Sallai deckje azért fent van 😀 ha simán felraktad volna, azt hittem volna Zigi paklija.

 13. Ne akarjunk már egy még nem létező metára előre netdeckelni, könyörgöm…
  Akit amúgy mozgat, hogy “milyen lehetne” az új format, augusztus 11-én Szombathelyen 3 színű hagyit tervezünk, mint előpróba az új metára 🙂 Akit èrdekel, jöjjön! 🙂

 14. Na, ez az oldal is jól feledésbe merült… A blog is eléggé halódik, tényleg jó ötlet volt kitiltani a vendégszerzőket? Ha nincs rá időtök, miért nem toboroztok embereket, akik írnának is tartalmat?
  “Minden napra HKK” – ühüm.

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.