A Tükördimenzió legjobb lapjai (2. rész)

Ezek a Tükördimenzió legjobb lapjai szerintem – szerintem.

Na gyerekek, most, hogy már lement az első pár verseny kicsit nyugodtabb szívvel tudok arról nyilatkozni, hogy melyek azok a lapok, amiket kőkeménynek érzek a mostani szettből. Elkészült hát az én ötös listám, nézzük, hogy szerintem melyek azok a lapok, amik helyet követelnek maguknak a toplistámban!

#5 – Raia főpapja

A kiegészítő egyik hidden spoilere – a 4 max. ÉP bár elég körülményesen hozható csak össze egy olyan pakliban, ahol nem kifejezetten erre építünk, viszont az egy kötelékre működő lapcounter igencsak finom tud lenni, akár védekezésből is. Az idézési költsége pofátlanul olcsó, és bár nem a spellek irányába tolódik el a játék az alap counter funkciója is rendben van. Kíváncsi vagyok, hogy mennyien fogjátok majd játszani, és beváltja-e az előzetes számításokat majd.

raiafopapja

#4 – Manacsapda

Annak ellenére, hogy a Womath megkapta a nerfet a fehér továbbra is helyet követel magának a legjobb isteni lapok között. A Manacsapdával talán megint a counterek egy újabb generációjához érkeztünk – és bár kérdeztük még a régi Manacsapdánál is, hogy ez vajon mikor fog kikopni – egy ilyen lapcounter garantáltan hosszú évekig színesíti (vagy keseríti) a metát majd.

manacsapda

#3 – Gakk, az észak ura

Biztos vagyok benne, hogy nem sokan láttátok a fekete sárkány régi változatának tündöklését – ha azt mondom, hogy évekig meghatározó szerepe volt szinte mindenféle kontroll pakliban, akkor szerintem nem nagyon lövök mellé. A köteléket megfelelő pakliban persze könnyű összehozni, viszont felmerült egy fekete Legfőbb káoszmester gondolata is, ha már alapból izommal érkezik, és még sebezni is tud az gyerekek óriásit tud szólni. Nem mellesleg a Kreátor műhelye egyik legrosszabb lapját kiemelte a gyenge lapok sorából, Sziturenával ugyanis végtelen kombót alkotnak – végtelen mana, pakli a kézben. Szerintem mindenképpen számolni kell majd vele még a következő kiegészítők alatt is, bízom benne, hogy áll előtte olyan karrier, mint a régi előtt.

gakkazeszakura

#2 – Óriás denevér

Ha már az oldschool feket bundle-nél maradtunk, akkor bizony a követkző a sorban az Óriás denevér – eddig azonnalit százféle módon tudtunk már fogni (sőt, a legjobbak ősmágiásan is), itt az alternatív counterlés is igencsak kemény tud lenni. Bár alap statjaiban picike, de mivel ütésre azonnal kapja az izmot ezért nagyon gyorsan meg tud hízni, és leütni/leszedni sem a legkellemesebb ha 2 izom már van rajta legalább – főleg, hogy mindez nekünk 0 vp-be került.

oriasdenever

#1 – Lélekcsapda

Na, ez az a kártya, amit szerintem többen igencsak alulértékelnek. A HKK jelenleg nagyon lényes irányba tolódik el a semlegesítés megjelenése óta. A Lélekcsapda személyében kaptunk egy olyan védekezéses lénycounter, aminek nem állnak ellen a különböző vegyes idézési költségű csodák (az eddigi védekezéses countereknél az X+1 majdnem minden esetben 1-es lapot jelentett), kis szerencsével el is húzhatjuk. Kiváló lap, és ne szegje kedvünket, hogy az anti-mágiát nem viszi, azt viszi majd a többi a kék szettből a paklinkban.

lelekcsapda

Várjuk a ti személyes kedvenceiteket, illetve azt, hogy mit gondoltok a kiegészítő legjobb lapjainak – így, hogy pár versenyen már túl vagyunk talán kicsit könnyebb véleményezni a kiegészítő toplistáját.

Dév bácsi

4 thoughts on “A Tükördimenzió legjobb lapjai (2. rész)

  1. A Raia főpap nyugodtan mehet első helyre. Úgy a kiegben általában.
    Nem isteni, és MINDEN epikus mellett azt tudja, hogy 2 db kijátszott (nem sikeresen) kijátszott lap után 1 zsz-es lapcounter.

  2. A Gakkot kipróbáltam fekete Káoszmesterbe, ott is rossz volt.
    Igazából első körben szeretnénk vele plusz tempót, de ott nem adja,
    zszt-t meg nem akarsz csinálni belőle, mert az őrposztban van.

  3. A Raia főpap mellett ami nekem nagyon bejön az Bím ❤️ Brutális az a lap. A kieg egyik legnagyobb spoilere szerintem.

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.