HKK macska a Téli HKK Kupán

Szeretnél nyerni egy Fairlight bölcsességet? Mutatjuk, hogy hogyan lehet a tiéd!

Vasárnap kerül megrendezésre a tél legjobban várt HKK-s eseménye, a Téli HKK Kupa. Szokás szerint brutális mennyiségű díjazást osztunk ki a versenyen: mindhárom új ultra és egy Emelkedő káoszhangulat is a díjalap része, de várhatóan 6-8 display Tükördimenzió* is gazdára talál. Ne felejtsétek el, hogy a férőhelyek limitáltak, így mindenképpen jelezzétek részvételi szándékotokat a hkkblog@gmail.com címen!

*80 booster + nevezőnként 1 csomag

A Tetranomáliákról: aki már kapott belőle láthatja, hogy sajnos a nyomda itt sem volt kíméletes és a lap vágása nem az igazi. Elkészültek azonbank a reprintek, így szívesen kicseréljük bárkinek, aki csak szeretné, de ha most nem tudsz eljönni játszani erre később is lesz lehetőség.

tetra

A verseny pontos kiírását itt találjátok meg:

https://hkkblog.wordpress.com/2019/11/25/teli-hkk-kupa-2019-december-15/

H K K    M A C S K A

Természetesen a versenyen szokás szerint lesz zsákbamacska most is. Az áron és a szabályokon nem változtattunk most sem: maximum 5 darab macska vásárolható fejenként az első körben (az első forduló kezdésével egy időben lehet az első macskákat megvenni, és későbbi körökben természetesen még lehet majd, ha marad) a már megszokott 1000 forintos darabáron. A macskákban már bonthatóak lesznek Tükördimenziós csemegék mellett szokásos mennyiségű ultra ritka és promóciós lapok is.

A macskákra előjegyzést nem tudunk felvenni a várható magas létszám miatt, ha szeretnél belőle akkor a helyszínen tudsz vásárolni csak.

J A C K P O T

Szokásunkhoz híven szeretnénk főnyereménnyel is kedveskedni nektek a versenyünkön, ezt azok között sorsoljuk majd ki, akik legalább 5 macskát vásárolnak a nap folyamán, és akkor, ha az összes macska elfogy. A jackpot pedig most nem más, mint egy Fairlight bölcsessége, bízunk benne, hogy a verseny végén kisorsolhatjuk majd.

fairlightbolcsessege.png

S I D E   E V E N T

Most először a kupák történetében megpróbálkozunk egy side eventtel is. Mivel a férőhely véges a teremben, így csak és kizárólag a versenyről kiszálló játékosoknak tudjuk a lehetőséget megadni rá. Tehát ha úgy érzed, hogy nem megy jól a játék, ahelyett, hogy hazamész lehetőség van egy drafton indulni.

formátum: 2 TD – 1 ÉI draft
nevezési díj: 4.000 ft
limit: 16 fő (2 db 8-as podban)
díjazás: podonként 6 TD (3-2-1)
kezdés: 13:00

A L A N O R I   G A R Á Z S V Á S Á R

Bár garázs úgy tudjuk nincs a Trinitumban, néhány pultnyi érdekességgel kint leszek majd a rendezvényen. Lesz kint oldschool mappa régi ritkákkal, olyan csodamappa, ami tele van olyan lapokkal, amik még mozgatják az ember fantáziáját, de Alanoron nincsenek fent, kiegészítők, dobókockák, mappák, fóliák és még sok minden más is! Érdemes lesz szétnézni.

Néhány fontos infó még a kezdésről: mivel a Trinitumban elég komolyan megváltozott a házirend, ezért mi jóval korábban érkezünk, hogy minél gyorsabban menjen majd a regisztráció. A bejárati ajtót egy applikációval lehet csak nyitni, ahhoz nekem adtak jogosultságot, így lehetőleg úgy érkezzetek majd a versenyre, hogy nálatok van, ami kell (víz, kaja), de természetesen lehetőség van ki-be járkálni továbbra is, csak kicsit lehet macerásabb, mint szokott lenni. Mellettünk most is lesz egy coach képzés, viszont talán kellemesebb hőmérséklet van, mint nyáron, illetve kértem, hogy a szellőzésre különösen figyeljenek oda.

Amihez szigorúan tartjuk magunkat: a verseny pontban 10:00-kor kezdődik!

Várunk mindenkit nagyon sok szeretettel, találkozzunk vasárnap!

Pacsi,

Dév bácsi

3 thoughts on “HKK macska a Téli HKK Kupán

  1. lehet menni csak a draftra? 🙂
    (ha igen, ez még csak kérdés volt, nem ilyen jellegű jelentkezés)
    és draftra lehet vinni bontatlan paklit, hogy csökkenjen a nevezési díj?

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.