Infók és jelentkezés – itt a 15. HKK Tábor!

Nézzük az idei első tábor részleteit!

Idén az első, összességében a 15. jubileumi alkalommal kerül megrendezésre az év talán egyik legjobb hangulatú HKK-s eseménye, a HKK Tábor. Ha szeretnél egy kicsit kiszakadni a szürke hétköznapokból és eltöltenél egy pár felejthetetlen napot velünk, a HKK Tábort neked találtuk ki.

Ahogy eddig mindig, a tábor helyszínéül most is Verőce szolgál, a Csattogó-völgyi üdülőházak ugyanis pontosan ilyen események lebonyolítására lettek kitalálva. A tábor neve ne tévesszen meg senkit, természetesen nem arról van szó, hogy három napig folyamatosan játszunk (pedig lehetne ez is). Természetesen lesz most is HKK – nem is akármilyen formátum, de erről később – de nem CSAK erről szól. A HKK Tábor sokkal inkább arról szól, hogy ki tudjunk szakadni a mókuskerékből és egy kicsit jobban megismerjük egymást.

Nézzük a szállást és az étkezést:

az eddigiektől eltérően most a recepció melletti 4 apartmanházat foglaljuk be (ennek 67460180_647417765755343_6322684002834579456_negyetlen oka van, hogy minden más szoba foglalt a kért időpontra). Mivel ilyenben a csapat nagy része még nem aludt: egy szobában kényelmesen 7+1 ember fér el (pótágyazható, meglátjuk, hogy lesz-e rá szükség), a házon belül van wc és zuhanyzó, illetve teakonyha is (picit megkönnyíti a reggeli kávézást). Az érkezés napján vacsorával kezdünk (utána az éjszakai órákban vész-szalonnázást tartunk), szombaton reggelit és ebédet kapunk, a vacsorát mi rakjuk össze bográcsban, vasárnap pedig reggelivel zárunk majd. Mivel a tavalyi táborban nagy sikert aratott, ezért idén is lesz HKK Táboros póló, minden póló egyedi és névre szóló, ezért a szokásos adatokon kívül (név, telefonszám, mikor érkezel) írd meg azt is, hogy mekkora pólóra van szükséged (S-XXL), és milyen nevet szeretnél, hogy szerepeljen rajta.

Verseny

Ahogy mindig, most is valamilyen sealed jellegű formátummal készülünk nektek, most az utolsó szettből fogunk játszani (3 csomag Tükördimenzióból), a verseny kiírásáról (draft, team draft, team sealed) majd később döntünk. Természetesen a megszokott díjazás most sem marad el, ráadásul a legjobb amatőröket külön is díjazzuk.

Figyelem! A táborba jelentkezés feltétele a betöltött 16. életév!

A tábor időpontja: május 1-3. (péntek-vasárnap). A pénteki nap majális lesz Verőcén, érkezni éppen ezért már a kora délelőtti órákban érdemes, nagyjából 3-4 óráig biztosan rendezvények lesznek a helyszínen.

Helyszín: Verőce, Csattogó-völgy

Részvételi díj: 22.000 ft, mely magában foglalja a verseny nevezési díját, az egyedi póló árát, az étkezések árát és a közös sütögetés költségeit is. Az utazás egyénileg megoldott.

FIGYELEM! A jelentkezés elfogadásának feltétele 7.000 forint előleg megfizetése (mely lemondás esetén elvész).

Jelentkezési határidő: február 29. (szombat)

Jelentkezni Alanoron keresztül tudtok: https://www.alanor.hu/hkk-tabor-majus-1-3-4091

Férőhelyek száma: 30 fő.

Várunk mindenki sok szeretettel, gyertek, jó lesz!

Dév bácsi

3 thoughts on “Infók és jelentkezés – itt a 15. HKK Tábor!

  1. Mikor dől el, hogy tényleg meg lesz-e tartva a tábor? (Koronavírus miatt van a kérdés, nyilván.)
    Pl. a konyhásnénik elég idősek már, bármelyikünk leviheti nekik tünetmentesen a vírust, amit meg azért nem kellene.

  2. Nagyon valószínű, hogy elmarad. További infókkal hamarosan jelentkezem (FB-t is figyeljétek folyamatosan)

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.