Friss hal a vízben – Kezdő Zsolti újból megpróbálja

A járvány keresztülhúzta a korábbi terveket, most azonban ideje újból próbát tenni.

A koronavírus-járvány második és harmadik hulláma a HKK-s élet mellett a blogot is parkolópályára tette, ez pedig az én személyes terveimet is érintette, hiszen – ahogyan azt a legutóbbi posztban olvashattátok – egy új kihívást terveztem elindítani. A challenge sajnos egyetlen HKK Liga alkalom után befuccsolt a versenyek megszűnésével, aki azonban kíváncsi volt arra, miként alakulnak a dolgok, azoknak jó hírem van, most ugyanis, az események újraindulásával én is igyekszem betartani az ígéretemet.

Jöjjön egy kis gyorstalpaló arról, miről is van szó. A legutóbbi két kihívásom úgy nézett ki, hogy egy viszonylag régi lapkészletből indulva, a nyereményekből cserélgetve bővültek szépen, fokozatosan a lehetőségek. Ezúttal változik a rendszer: most a saját gyűjteményemből fogok játszani az első naptól fogva, de folyamatos korlátozás mellett, hiszen a Kezdő Ligára érvényes szabályokat kell követnem. Nincsenek tehát ultraritkák, ami pedig igazi nehézség: maximum 15 ritkát használhatok minden egyes pakliban.

Mivel az Új nemzedék formátum nem feltétlenül kedvez ennek a kihívásnak (az eddigi egyetlen versenyre összerakott Lassan járj!-as moa paklit például nem tudnám összetenni rá, csak komoly átalakításokkal), ezért esélyes, hogy a szokásosnál jobban fogok szemezgetni a versenyek között. Meglátjuk, mire megyek a következő pár hónapban – én is kíváncsian várom, milyen kevésbé használt lapok és ötletek merülnek majd fel!

Csető Zsolt

2 thoughts on “Friss hal a vízben – Kezdő Zsolti újból megpróbálja

  1. Visszajelzés: Egy yeti és egy motyogó mennek az erdőben – Kezdő Zsolti Challenge (1. rész) | HKK Blog

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.