#mithozzmagaddal

Programterv, és plusz infók – ez vár ránk az április eleji HKK táborban.

Már igazán nem kell sokat aludni ahhoz, hogy startoljon a tavasz legnagyobb HKK-s eseménye, a XI. HKK tábor! Annak ellenére, hogy éjszaka mindenféle yetire, vérfarkasra és vérmedvére  lehet ugye számítani, nem kevesebb, mint 31 fő jelentkezett a hepajra. Nézzük, kikből is áll eme díszes társaság:

Csető Zsolt
Schmidt Edit
Gergely Ferenc
Horváth Attila
Horváth Dávid
Makó Gergely
Klimkó Mátyás
Győri Zoltán Attila
Arató Zoltán
Szolcsánszki Balázs
Molnár Ferenc
Bartus Gergely
Korányi Gergő
Erdős Viktor
Szabó Krisztián
Hesz Gergő
Dancz Krisztián
Szkupien Bence
Szkupien Zoltán
Magosin Márk
Szatmári Bálint
留庭豪
Zieger Bálint
Balla Gábor
Krähling Ákos
Dolák Viktor
Somogyi Petra
Dárday Gergely
Ádám Levente
Tátrai Csaba
Egyed Dávid

Tarim Ágnes sajnos nem tud jönni, Bence, Zoli, légyszi jelezzetek majd vissza, hogy így érdekel-e benneteket a tábor! A tervezett programterv a következő:

P É N T E K

Ahogy azt korábban ígértem nektek, lesz lehetőség közös utazásra is a pénteki nap folyamán. Hogy ne ússzon az egész péntek, így szokás szerint korai indulást célzunk be, a vonatunk 12:07-kor indul majd a Nyugati pályaudvarról, és nagyjából 40 perc alatt visz le minket Verőcére. A szállásunk az állomástól kb. fél óra séta, aminek a fele földút (meg van egy kis emelkedő is), így lehetőség szerint érdemes nem gurulós bőrönddel érkezni. A csomagok szállításában remélhetőleg Magótól vagy Fectől kapunk majd segítséget (pls), és ahogy írtam az állomás és a szállás között biztosan útba ejtünk majd egy CBA-t, ahol fel lehet tölteni majd a készleteket (bár ha Budapest – Verőce vonalon elfogynak a készletek, akkor elég vidám délutánnak nézünk elébe). Bár az érkezésünk napján ebédet még nem kapunk, az állomástól 5 percre van egy faloda (fal ide, fal oda). A délután programja viszonylag szabad és rugalmas, reméljük, hogy jó időnk lesz, és bár ez nem a X. tábor egy elég kellemes túra be van tervezve, ha ne adj Isten valaki nagyon unatkozna, én rajta vagyok! Vacsora 18:00 magasságában lesz (miután többen jeleztétek, hogy munka után érkeztek, megpróbáljuk 18:30-ra kérni, hogy ne maradjatok éhesek ti sem, bár a falu végén van egy pizzéria, ahonnan lehet rendelni).

Sajnos egy apró kellemetlenségünk van, egy másik, nagyjából 160 fős társaság is lesz a helyszínen, így nem a közösségi házat kapjuk meg, ahogy azt szoktuk, hanem az étkezőt, mint az őszi táborban. Itt nem is az estékkel van probléma, hanem inkább a napközbeni szakasszal, hiszen így abban a helységben, csak étkezések között tudunk játszani (illetve rendet is kell tartanunk, nem úgy, mint amikor az utolsó napon pakolunk ugye össze), viszont kaptunk egy kisebb termet is, ahol viszont 12-15 ember fér csak el kényelmesen. Így azt javaslom, hogy napközben a nagyobb, hardcore társasok ott menjenek, a könnyedebb, lazább játékok pedig az étkezőben, de ezt majd úgyis pontosítjuk a helyszínen.

Péntek este akkor befoglaljuk az étkezőt, és mehet hajnalig a társasozás. Sidenote: egy Loot letter challenget megpróbálhatunk összehozni, a három nap alatt 1000 játék vajon letolható? Kommentben írjátok meg, hogy ki milyen társast tud majd hozni! Természetesen minden játékra vigyázunk, de nem árt, ha kártyavédőzve vannak a lapok benne.

S Z O M B A T

Szombaton vagy én keltelek titeket, vagy ti engem, ez erősen függ a péntek este kimenetelétől, meg, hogy az utolsó VSOP (Verőce Series of Poker) mikor megy le majd, de az ébresztő úgy 8:30 magasságában lesz, reggeli pedig 9:00-tól. A szokásos svédasztalos reggeli vár majd minket (hidegtál, rántotta, virsli, végtelen mennyiségben). Délelőtt bevásárolunk, hiszen este bográcsozunk, ha jó az idő, regenerálódunk, és – bár szintén időfüggő – de pöröghet egy kis foci is. Ebéd 12:30 magasságában, így aki nem reggelizett be rendesen annak nagyjából idáig kell túlélnie, elvileg a tábor előtti héten kiderül, hogy mi lesz a menü. Ebéd után azonnal elkezdünk zsugázni, hogy még időben tudjuk majd nekiállni az esti sütögetésnek.

Esélykiegyenlítő verseny: frissen bontott verseny 3 csomag Rhatt fénykorából. Ebből kell minimum 30 lapos paklit építeni. Színkorlátozás nincs. Minden játszmát követően a vesztes játékos kivehet egy lapot az ellenfele paklijából. Ha egy játékosnak így 30 lapnál kevesebb lesz a paklija, akkor ki kell egészítenie azt a maradék lapjaiból még a következő játszma megkezdése előtt. A játék a múltkorihoz hasonlóan, a gyorsabb lebonyolítás miatt több ágon zajlik majd.

A verseny után természetesen közösen (minden segítség jól jön) összerakjuk az esti bográcsot, Korányi Gergőnek most szeretném mondani, hogy ez 20:00-ig elkészül majd. Este a péntekihez hasonlóan társasozás orrvérzésig, takarodó hajnalban.

V A S Á R N A P

Vasárnap reggel tartunk egy gyors létszámellenőrzést, hogy megvan-e még mindenki, és a szombatihoz hasonló időben megreggelizünk. Reggeli után egy gyors szemétszedés a táborban, igyekezzünk amúgy minél kevesebbet termelni ottlétünk alatt, és rendet hagyni majd magunk mögött, a két kijelölt ügyeletes szemétszedés-vezető Klimkó Mátyás és Makó Gergely lesz. Valamikor a kora délutáni órákban bontunk majd sátrat, és ha kellően jó az idő egy jégkására megállunk a Vén Dunában. Megpróbáljuk a szokásos 17:14-es vagy 17:29-es vonatok valamelyikét elérni, remélhetőleg sikerrel járunk. Ha nem, akkor ott alszunk majd még egyszer.

Zárszóul néhány gondolat:

– a tábor költsége az utazáson kívül mindent magában foglal, csak annyi pénzt hozz magaddal, amit egyéb dolgokra akarsz költeni (a táboron belül büfé van, de kérdés, hogy már üzemelni fog-e) illetve nem bánod, ha elveszted pókeren

– bár fűtött faházakban leszünk, nem árt felkészülni adott esetben plusz takaróval, hálózsákkal (mosdó, zuhanyzó a házban)

– SZIASZTOK EZ A DÉV BÁCSI VLOG KÖVETKEZŐ ADÁSA!!!!4!4

– a bolt kb fél órányira van a táborhelytől, amit az odafele úton meglátogatunk (tehát nem feltétlenül kell mindent Budapesten megvenni)

– a legközelebbi orvosi ügyelet Vácon van, kérek mindenkit, hogy ennek tükrében próbáljunk meg magunkra és egymásra vigyázni

Én már nagyon várom, találkozunk április 6-án!

Dév bácsi

4 thoughts on “#mithozzmagaddal

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .